nightprowl-romania

1 Decembrie la NightProwl – zi dedicata activitatilor offline

NightProwl Studio a dedicat ziua de 1 Decembrie activitatilor offline . Hai sa nu mai folosim termeni gen „activitati offline” si sa spunem mai concret ce am facut :)
In primul rand ne-am bucurat de vin fiert si tuica fiarta . Stim cu totii ca bucuria si veselia este uneori legata de astfel de elemente . Apoi ne-am apucat cu totii de treaba , unii au pregatit gratarul , altii frigaruile , mujdeiul (da da … de usturoi), au aranjat masa , sau alte activitati de grup . Pentru ca asa cum am spus de 1000 de ori , suntem un grup , o familie , si folosim astfel de ocazii si evenimente pentru a intari legatura din interiorul familiei noastre , de a imbunatati comunicarea dintre noi .

Am folosit foarte putine ingrediente din comert (sa le zicem gata preparate de pus pe gratar) pentru ca aceste pregatiri sa dureze cat mai mult , sa fie cat mai distractive si sa intareasca , asa cum am mai spus deja , relatiile din interiorul familiei noastre .

Chef Ovidiu , unul dintre adminii studioului nostru , impreuna cu doi „ucenici” din randul modelelor noastre , s-a ocupat de tochitura la ceaun . In pofida tuicii folosite pentru a alunga frigul (tochitura fiind preparata la foc , afara , in micutul spatiu din fata studioului) reteta a fost respectata iar tochitura a iesit delicioasa , asortata cu muraturi (de toate felurile) aduse de diversi membrii ai familiei noastre de la bunicii sau parintii lor de la tara . Cu ocazia asta , unii dintre noi am descoperit prunele murate . Sunt delicioase , trebuie sa le incercati .

Atmosfera prieteneasca deja existenta in familia noastra , impinsa un pic de la spate si de vinul fiert , a condus la hore si dansuri traditionale , distractie si voie buna .

Suntem NightProwl Studio , Real Girls with Real Emotions , evenimentele si atmosfera placuta din cadrul studioului nostru sunt chestiuni care ne reprezinta . Daca altii au ales sa mai castige 1000 de dolari (generic vorbind , poate au fost mai multi sau cel mai probabil mai putini) punandu-si modelele „la treaba” de 1 Decembrie , noi stim cat este de important grupul , stim cat de mult munceste intreaga noastra echipa , si preferam sa avem astfel de zile de relaxare . Nu , nu-i judecam sau criticam , doar subliniem ca una este sa postezi pe facebook un borcan de muraturi , si alta este sa faci ceva cu adevarat pentru echipa cu care lucrezi .

La Multi Ani Romania !

nightprowl Romania

Like & share: