shutterstock_143363659

Adevarul despre videochat , marketing fals si oportunism

Intelegem foarte bine marketingul ca metoda de a atrage cat mai multe aplicatii , de a avea cat mai multe interviuri , si in consecinta de a face cat mai multe angajari , a avea cat mai multe modele , de a obtine in consecinta profit . Dar este o foarte mare diferenta intre a putea sa onorezi promisiunile pe care le faci in campaniile de marketing , si a nu onora aceste promisiuni . Consideram ca pagina de internet , pagina de facebook , sau orice alta metoda de marketing si/sau promovare, trebuie sa fie o oglinda a studioului respectiv , o metoda prin care sa comunici concret cine esti , ce oferi , ce poti face pentru eventualele modele carora te adresezi .

Urmand aceiasi logica am putea afirma , fara a targeta anume pe cineva , ca cei care nu-si pot onora promisiunile facute pe site , sau in campaniile de marketing sunt un pic cam … impostori . Ca sa folosim un cuvant bland .

Poate ne uitam la televizor , vedem o reclama la un detergent care face minuni . Mergem , il cumparam , dar descoperim ca nu este decat un detergent ca oricare altul si ca nu reuseste sa faca minuni . E un lucru grav , o inselatorie , dar in videochat este cu atat mai grav pentru ca aici te joci cu finantele modelului pe care vrei sa il angajezi , cu nivelul de asteptari al acestuia (pe care il hranesti cu promisiuni , pe site , si ulterior la interviu), si de ce nu , chiar daca putin exagerata remarca , cu viitorul (macar cel pe termen scurt) al acestuia .

Asadar , daca vom deschide la intamplare oricare 3 site-uri de prezentare ale unor studiouri de videochat , oricare ar fi acestea , inclusiv al nostru , vei putea observa cu usurinta ca toata lumea ofera cam acelasi lucru . In teorie te vei ghida , daca vrei sa alegi un studio in care sa lucrezi , dupa cat de bine organizat este site-ul respectiv , sau cat este de atractiv din punct de vedere grafic . Nu e un lucru rau , dar de principiu te sfatuim ca atunci cand mergi la un interviu , sa pui multe intrebari , sa ceri lamuriri , sa te asiguri ca exista transparenta , legalitate , ca nu sunt clauze ascunse in spatele bonusurilor ce studioul respectiv le ofera .

Consideram ca succesul pe termen lung al unui studio are legatura cu respectarea promisiunilor . Un studio care promite si nu livreaza ceea ce promite va avea surpriza , deloc neasteptata , sa piarda modelele respective , care in mod logic , se simt mintite . Dezvoltarea reala a unui studio se face prin fidelizarea colectivului de modele , ori acest efect al fidelizarii nu se poate face decat prin respectarea oricaror promisiuni facute .

Asadar , daca esti in cautarea unui loc de munca intr-un studio de videochat , deschide bine ochii , nu te orienta dupa bonusuri de angajare sau alte promisiuni care , dupa parerea noastra (ca sa fim eleganti) , nu au corespondent in realitate .

In final , a nu se intelege ca studiourile care nu isi pot onora promisiunile sunt puse pe furat , pe mintit . Nu , poate ca acolo sunt oameni foarte bine intentionati , dar care nu au habar despre videochat , nu te pot invata si nu te pot ajuta sa progresezi , si in consecinta nu isi vor putea onora promisiunile fata de tine .

Alege cu atentie unde vrei sa lucrezi la videochat !

Like & share: