shutterstock_93704617

Care este potentialul meu si cat pot sa castig la videochat

Pe langa persoanele care deja lucreaza la videochat si cele care nu vor sa auda despre asa ceva , mai exista doua tipuri de persoane , care isi pun intrebari legate de cat se poate castiga . Unii pur si simplu intreaba , si acestora incercam sa le raspundem prin acest articol , iar altii au deja convingerea ca la videochat banii se castiga usor si in numar mare , si vom incerca de asemeni sa clarificam si acest aspect .

Desigur ca scriem acest articol prin prisma experientelor noastre din ultimii mai bine de 5 ani de existenta ca studio , exprimand realitatea si punctul nostru de vedere , al celor de la NightProwl . In alte studiouri abordarea acestui subiect sau raspunsurile ori detaliile pot varia . Asadar , ne asumam acest articol ca o REALITATE a lucrurilor care se intampla la NightProwl studio , si nu o asumare a celor ce se intampla in industrie in general , sau la alte studiouri . Despre diferentele dintre studiouri am mai scris , cautati in arhiva blogului nostru pentru detalii .

Odata lamurit acest aspect , sa detaliem , sa intram in subiect , iar subiectul este : cum sa-mi aleg studioul de videochat astfel incat sa fiu sigura ca voi castiga cat mai mult , dar si care sunt responsabilitatile mele , cum pot sa fiu sigura ca voi avea succes , ce trebuie sa fac pentru a castiga cat mai mult . Un subiect dificil , cu multe intrebari , dar vom incerca sa raspundem cat mai simplu si direct .

Videochatul este un subiect pe cat de simplu , pe atat de complex . Daca comparam business-ul unui studio de videochat cu aproximativ orice alt business , vom observa ca managementul unui studio este destul de complicat , implicand cunostinte despre IT , software , decoratiuni interioare , tehnica si logistica in general , dar si cunostinte legate de legislatie , contabilitate , precum si cunostinte legate de management al resurselor umane , studierea modalitatilor de a motiva un colectiv , marketing si promovare a afacerii , social media , si lista ar putea continua .

Asadar , atunci cand te duci la un interviu sa te angajezi , uita-te cu atentie la cum este amenajat studioul respectiv , dar mai ales uita-te la oamenii cu care sustii interviul , la profesionalismul lor , la modalitatea in care iti raspund la intrebari , dar si la intrebarile pe care ti le pun . De exemplu daca le spui ca ai mai lucrat intr-un alt studio iar persoana cu care faci interviul este mai interesata de studioul respectiv decat de tine , sa te cunoasca pe tine , atunci in mod clar nu esti in cel mai fericit loc .
Important ! Fa-ti temele si pune intrebari !
Tine minte ca oferte de munca la videochat sunt multe , e obligatia ta fata de tine sa analizezi si sa faci alegerea cea mai potrivita pentru tine !

Alegerea studioului in care doresti sa lucrezi este primul pas catre succes , si trebuie tratat ca atare . Am inceput acest articol cu aceasta prima conditie , de alegere a studioului potrivit , pentru ca toate celelalte criterii prin care se poate ajunge la performanta financiara se diminuiaza , ca si sanse , daca alegi un studio nepotrivit pentru tine .

Experienta studioului in care alegi sa lucrezi este limitata . Exista o limitare mai mare sau mai mica in fiecare studio , iar aceasta limitare noi o numim o medie generala . Nu e un minim , nu e un maxim , este o medie a incasarilor modelelor din studioul respectiv .
Un alt parametru despre care vom vorbi de asemeni mai jos este maximizarea potentialului unui model serios .

Media studioului NightProwl este de circa 3000 – de dolari / per model , la fiecare doua saptamani , iar potentialul maxim calculat este undeva la 5000 de dolari per model . Ce inseamna acest potential maxim ? Este practic suma la care , prin experienta si cunostintele sale , studioul poate ajuta un model serios si implicat sa ajunga (vezi definitiile seriozitatii si implicarii mai jos in acest articol) . Dar asta nu inseamna ca aceasta suma este maxima posibila , orice model poate sa castige mult mai mult de atat , dar o va face folosindu-si farmecul feminin si talentul de a socializa , insa daca aceste elemente lipsesc cu desavarsire , atunci consideram aceasta suma de 5000 de dolari la perioada (adica aproximativ 10.000 de dolari pe luna) un maxim de potential .

Si totusi nu toate modelele NightProwl ajung sa castige 5000 de dolari sau mai mult la perioada , acesta fiind si motivul pentru care am precizat ca media per studio este de 3000 de dolari . Sunt modele care reusesc sa castige 1500 – 2000 de dolari la perioada , adica undeva la peste 3000 de dolari pe luna . Explicatia este destul de simpla si tine de fiecare caz / model in parte .
Astfel , emenentele care fac diferenta intre un model de 1500 si unul de 5000 sau 10.000 la doua saptamani sunt :

– in primul rand implicarea . Prin implicare a se intelege receptivitatea la sfaturile primite de la staff si punerea in aplicare a acestora , trecand prin procesul gandirii , transpunand ideea sau sfatul primit prin prisma propriei personalitati , si expunand ideea sau sfatul respectiv intr-un mod original , propriu . Staff-ul studioului este receptiv la idei , la discutii , la abordari diferite , stiluri originale , si este in consecinta receptiv la ideile tale , la abordarile tale , si la gasirea celor mai fericite solutii de a transpune aceste idei sau abordari ale tale in realitate . Trebuie sa te implici , sa ai pareri , idei , sa participi activ la crearea propriului tau „personaj” online . E important acest aspect intrucat acest „personaj” o sa fie „interpretat” de tine , si nu poate performa daca este pe un „scenariu” scris de noi , fara a tine cont de parerile tale . In general trebuie sa te implici in tot ceea ce inseamna „personajul” tau , cu maxim de seriozitate . „Personajul” tau are nevoie in permanenta de un make-up bun , de o coafura buna , de un tonus bun . Desigur ca vei avea tot suportul si implicarea noastra din acest punct de vedere , dar nu este constructiv sa te impingem noi de la spate sa le faci , tocmai asta inseamna implicare in job , sa stii pentru ce te prezinti la munca , scopul , si mijloacele prin care poti atince acest scop .

seriozitatea cu care tratezi acest job este de asemeni importanta . Este important sa constientizezi ca programul , pe care tu ti-l alegi , incepe la ora X si se termina la ora Y , ca trebuie sa te odihnesti inainte , sa ai un tonus bun . 8 ore petrecute la munca dupa o noapte petrecuta in club pot insemna dezastru , sau cel putin timp pierdut . Trebuie sa ai un time management bun , sa-ti organizezi viata in jurul jobului si nu invers . Asta daca vrei sa ai succes cu adevarat .

Lucrand cu seriozitate si implicare iti garantam , fara ca macar sa te cunoastem , sa-ti stim nivelul de limba engleza , cum arati sau cum gandesti , ca vei reusi sa ai incasari de 3000 – 5000 de dolari la fiecare doua saptamani . Insa , iti garantam de asemeni ca fiecare noapte pierduta inainte de sosirea la programul de lucru , fiecare semn , cat de mic , de neseriozitate , scade din aceasta suma .

Cum poti castiga mai mult de 10.000 de dolari pe luna ? Sunt o serie de elemente suplimentare , pe langa seriozitate si implicare : frumusete , originalitate , sociabilitate , cunoasterea avansata a limbii engleze , cultura generala . Sunt elemente individuale care fac diferenta .

Pasul 1 incepe insa , asa cum am spus si mai sus , cu alegerea studioului de videochat potrivit , iar pentru asta iti recomandam NightProwl … adica da … ne recomandam pe noi . Citeste in continuare site-ul nostru , sau daca esti deja hotarata , click aici pentru a te programa la un interviu .

Like & share: