De ce sa lucrezi pe un singur site ?

De ce sa lucrezi pe un singur site ?

Dupa cum probabil stiti deja , NightProwl Studio este singurul studio Certified – sau partener Oficial – al LiveJasmin . Printre altele , acest lucru presupune ca studioul nostru lucreaza exclusiv pe o singura platforma de videochat , si aceasta este , logic , LiveJasmin .
In 16 Decembrie 2016 am fost invitati sa semnam parteneriatul mai sus mentionat , lucru pe care l-am facut fara prea multe eforturi sau concesii . La momentul semnarii contractului a trebuit sa renuntam la un singur cont , al unui singur model , care lucra si pe alt site decat Jasmin . In rest , absolut tot studioul era deja exclusiv LiveJasmin . Este importanta aceasta scurta introducere si prezentare a unei stari de fapt , pentru a nu fi acuzati acum , ca datorita unui parteneriat oficial care ne impune exclusivitate , avem o viziune diferita .

Experienta in orice domeniu de activitate se acumuleaza in timp , observand lucrurile , cautand informatii , tragand concluzii . Concluzia noastra clara este una singura : NU EXISTA NICIUN MODEL DE TOP CARE SA LUCREZE PE DOUA SAU MAI MULTE SITE-URI IN PARALEL ! Orice model de top , de pe orice site de videochat , lucreaza exclusiv cu acel site . Este premiza de la care plecam si pe care ne bazam .

Fiecare site de videochat este diferit , ca optiuni , functionalitate , cerinte (din partea modelului , din partea studioului) de celelalte site-uri , si in mod logic , atat pentru un model , cat si pentru un studio , este mai simplu sa fii expert intr-o anumita directie , sau pe o anumita platforma de videochat , decat sa pretinzi ca le stii la fel de bine pe toate . Pentru model este mult mai simplu sa inteleaga cum functioneaza un site , si sa stie exact ce are de facut pentru a avea succes pe site-ul respectiv , decat sa luceze pe doua (sau mai multe) site-uri in paralel .

Incearca sa ai 2-3 discutii simultane pe facebook (platforma 1) , si in acelasi timp alte 2-3 discutii simultane pe Skype (a doua platforma) . Iti va fi foarte greu sa urmaresti firul tuturor discutiilor . Avand o singura platfoma , lucrand pe un singur site , toate aceste lucruri se simplifica .

Sigur , nu oricarui model i se potriveste un anumit site sau stil de lucru . Doar pentru a nu pierde un model , indiferent de potentialul acestuia , noi nu consideram ca trebuie sa devenim experti intr-o alta platforma . Exista alte studiouri in oras care lucreaza cu alte site-uri , si unde modelul respectiv poate alege sa mearga si sa-si desfasoare activitatea . Sau si mai pe scurt , ideal este ca fiecare sa faca ce stie sa faca cel mai bine , iar noi stim cel mai bine sa lucram pe LiveJasmin si sa facem performanta acolo .

Daca lucrezi deja intr-un studio si studioul respectiv te pune sa lucrezi pe doua sau mai multe platforme in acelasi timp , pentru a-ti completa veniturile , noi am spune ca aceasta abordare este gresita . Am putea mai degraba spune ca studioul respectiv este neputincios in a te ajuta sa performezi , si iti mai da inca un site de lucru ca solutie (dar in realitate nu e o solutie) la neputinta lor .
Spuneam mai sus ca experienta se acumuleaza in timp , inclusiv prin propriile greseli . La inceputurile sale , in 2011 , NightProwl era la randul sau un studio multi-brand (lucrand in paralel cu mai multe site-uri) . Am tras rapid concluziile si am schimbat lucrurile in consecinta .

Tu pe cate siteuri lucrezi ? Daca raspunsul tau contine mai mult de un nume , atunci cu siguranta faci ceva gresit ! Parerea noastra …

Agențiile NightProwl

Galați
București