happy

De ce sunt weekend-urile happy la NightProwl Studio ?

De obicei, cand pronuntam cuvantul „WEEKEND” , gandul zboara la timp liber, distractie si intalniri cu prietenii. Ori, intr-un domeniu cum e videochat-ul, lucrurile nu stau chiar asa: sfarsitul de saptamana vine cu cele mai mari incasari pentru modele, bazate pe disponibilitatea celor cu care interactioneaza de a petrece mai mult timp online decat de obicei.

Cu gandul la aceste aspecte, studioul nostru a realizat conceptul de bonusare numit #HappyWeekend.
Ce inseamna el pe scurt : un sfarsit de saptamana ales de modele NightProwl Studio , la inceputul fiecarei luni , in care vor primi ca bonus 100% din incasarile din cea mai buna zi din cele trei ale sfarsitului de saptamana (vineri , sambata , duminica)

Nu suntem la primul concept de genul lansat, cu siguranta nici la ultimul, pastrandu-ne renumele de trend-setter in Galati, si nu numai .
Revenind in studio, am tras o linie si concluziile dupa un prin astfel de #HappyWeekend : bonusuri de peste 3000$ acordate fetelor, competitivitate indreptata spre autodepasire si un spirit de echipa, poate cel mai important factor intr-un studio de videochat.
„Ma bucur mult ca am trecut weekend-ul cu bine si, mai ales, am castigat impreuna cu colegele mele.” – Mirela, model NightProwl Studio Galati ,cu o vechime de 4 ani.

Like & share: