merry-xmas

In asteptarea Craciunului si a Anului Nou

Cu toate ca lipsesc cateva zile pana la cea mai spectaculoasa sarbatoare din an, la NightProwl Studio magia a inceput deja sa curga si sa ne cuprinda intre mrejele sale… fara nicio exceptie.
Cum nu puteam lasa spiritul Craciunului sa dea bir cu fugitii spre alte taramuri, vorbindu-ne din timp, ne-am adunat cu totii pentru o intalnire de gradul zero, putem spune. Iata cum a decurs totul:
Nu a avut nimic in comun cu rutina zilnica si cu intalnirile de lucru. In schimb, din primele minute si-a dovedit potentialul de a se transforma intr-un moment de adevarata relaxare, totul prelungindu-se pana dupa miezul noptii.

Planificarea…
Sa nu ne intelegi gresit! Niciun membru al familiei noastre nu se sustrage de la indatoririle prevazute in fisa postului . Insa ca in orice colectiv unit, din cand in cand, mai ales in preajma ocaziilor speciale, prinde bine cate-o intalnire mai aparte. Iar saptamana premergatoare Craciunului a fost un prilej numai bun sa ne apropiem unii de altii, sa consolidam relatiile si sa ne cunoastem mai bine.
Prin urmare, data fiind ocazia, ne-am spus ”De ce nu? Cine ne opreste?”.
Zis si facut. Am ales ziua, ora si iata-ne pe toti in pozitie de start, gata sa aducem spiritul Craciunului si intre peretii studioului. Intr-o masura mai mare sau mai mica, fiecare si-a adus aportul.

Intalnirea…
Ne-am ocupat de impodobirea bradului si de improspatarea incaperilor cu decoratiuni personalizate. O parte dintre ornamente au fost create cu multa indemanare chiar de noi, adica de cei mai priceputi, dotati cu imaginatie (nu dam nume :P ). Trebuie sa recunoastem ca studioul nu duce lipsa de talente nici in acest sens…
Si cum experientele trecutului au dovedit-o deja, stiam ca nu mergea sa ne aratam priceperea, asa, cu gatul uscat.
Nu au lipsit aromele imbietoare ale vinului fiert cu mar si scortisoara aburind in pahare. Din cateva inghitituri, a reusit sa domoleasca rigiditatea temperaturilor invernale si totodata sa creasca entuziasmul fetelor (nu ca le-ar lipsi, dar niciodata nu excede).
Iar pentru a mai stinge din taria licorii miraculoase, pentru a mai detensiona legaturile dintre ”veterani” si ”novici”, in completarea cadrului, totul a venit la pachet cu delicii culinare.

Proiectele…
Intre o imbucatura de cozonac pufos si o ighititura de vin fiert mirosind a mirodenii, pastrand insa acelasi farmec incantator, caracteristic acestei perioade din an, am cutezat sa punem tara la cale sau mai bine-zis sa incropim o schita cu planurile de viitor. Deoarece aveam ganduri marete pentru NightProwl…
Un exemplu concludent raman nominalizarile constante la o serie de evenimente remarcabile, unde intotdeauna ne vom propune sa ocupam un loc de frunte pe podium atat in clasamentul studiourilor, cat si al modelelor de videochat.

Realizarile…
Nu am lasat in umbra nici realizarile din trecut. 2016 a fost un an bun , mai bun decat 2015 asa cum la randul sau 2015 a fost mai frumos decat 2014 si tot asa .
”Migrand” de la o idee la alta, rand pe rand, am rememorat ”victoriile” modelelor noastre si in acelasi timp ale intregii echipe.
Toate reprezinta adevarate realizari nu doar pentru noi, ci si pentru orice studio de videochat care se vrea competitiv pe o piata in ascensiune.

Concluziile…
Dupa numai o seara in care fetele si stuff-ului si-au facut companie reciproc, am inteles de fapt ca barierele dintre oameni nu exista decat in mintea noastra. Pentru a le depasi, este nevoie doar de putina toleranta.
Mos Craciun a trecut si el pe la noi , in dublu exemplar , atat cu cadouri pe care studioul le-a oferit individual fiecarui component al familiei noastre , cat si in versiunea „Secret Santa” .

Vorbind unii cu altii, impartasindu-ne problemele, emotiile si gandurile, ne-am dat seama ca dincolo de acest sector se afla un mediu ostil, deloc primitor, deocamdata inchis provocarilor. Insa noi ii intelegem si pe cei care nu ne inteleg tocmai pentru ca suntem altfel decat ei.
Asa, pentru sfarsit de an, ne dorim ca lumea sa nu ne mai judece. Modelele depun o munca onorabila si cu potential pentru dezvoltarea lor personala, videocaht-ul fiind o activitate desfasurata in legalitate, la fel ca oricare altele considerate mai… decente.

Like & share: