shutterstock_113962456

NightProwl introduce bonusul de loialitate si venitul minim garantat

Incepand cu 1 ianuarie 2017 , NightProwl introduce doua noi programe , unul adresat modelelor noi – venitul minim garantat – iar celalalt adresat modelelor care deja lucreaza cu studioul nostru – programul de loialitate . Va vom explica in cateva cuvinte despre ce este vorba .

Sa incepem cu venitul minim garantat , in valoare de 1000 de dolari , pentru prima luna lucrata alaturi de echipa noastra .
Prima luna lucrata intr-un studio de videochat poate sa fie foarte stresanta , daca nu ai mai avut tangente cu acest domeniu de activitate . Exista emotiile intrarii pentru prima data online , exista perioada de acomodare cu noua ocupatie , exista o perioada de cunoastere si invatare a domeniului . Experienta ne arata ca , chiar si in atare conditii , un model poate avea incasari efective (banii sai) de peste 1000 de dolari in prima luna , dar exista si exceptii , persoane care se acomodeaza un pic mai greu , si de care consideram ca este responsabilitatea noastra sa avem grija , atat emotional (sprijin , rabdare , etc.) cat si financiar – prin acest venit minim garantat .

Astfel , in prima luna lucrata la NightProwl , noi iti dorim si iti promitem ca poti castiga mai mult , dar in cazul in care te vei acomoda un pic mai greu , iti garantam acest minim de 1000 de dolari .
Cum functioneaza ? Foarte simplu . Daca sa presupunem ca in luna respectiva incasarile tale efective sunt de 800 de dolari , noi iti vom plati diferenta pana la 1000 (un bonus de 200 de dolari, sau oricare este diferenta) .
Exista o singura regula . Trebuie sa ne demonstrezi ca doresti sa lucrezi serios , si practic singura noastra cerinta este sa iti respecti programul de lucru , asa cum o fac si restul modelelor care lucreaza alaturi de noi .

O alta promotie pe care o lansam incepand cu data de 1 ianuarie 2017 este BONUSUL DE LOIALITATE .
Consideram in continuare ca loialitatea unui model , a unui om in general , se obtine prin seriozitatea , respectul si profesionalismul pe care il acorzi . Nu avem o problema cu loialitatea , in colectivul nostru exista modele cu 3 – 4 ani vechime , dar ne gandim , chiar si asa , sa rasplatim aceasta loialitate si in plan financiar .

Astfel , la fiecare 6 luni , practic de doua ori pe an , orice model serios si loial studioului va primi o perioada cu 100% incasari .
Este simplu : iti respecti programul 6 luni consecutive si primesti un bonus de 100% pe prima perioada din a 7-a luna . Acest bonus de loialitate poate insemna mii de dolari , depinde 100% numai de tine , asa cum si comisionul pe care il vei incasa in perioada de plata respectiva va fi de 100% .

Acestea sunt doar doua dintre lucrurile noi cu care NightProwl va asteapta in 2017 . Surprizele frumoase , atat profesionale cat si emotionale , se vor tine lant pe tot parcursul anului .

Like & share: