iStock_000008020642XSmall

NightProwl la AWCampus 2016

Asa cum ii sta bine unui studio de videochat care se respecta, ne mandrim ca treptat, reusim sa ne intarim recunoasterea atat la nivel intern, cat mai ales international.
Prima editie AW Campus – O prezenta cu care ne mandrim .
La mai putin de 2 luni de la desfasurarea celui mai nou eveniment organizat de AW Summit, ne-am gandit sa trecem in revista ”portofoliul” cu ”realizari” din timpul evenimentului AWCampus , eveniment la care am participat cu foarte mare entuziasm si placere .
In intreaga noastra ”istorie”, am fost prezenti la o serie de evenimente internationale, dintre care putem mentiona The European Summit de la Barcelona, Internext sustinut in Las Vegas, ”orasul luminilor” sau XBIZ din Los Angeles, ”orasul ingerilor” si multe altele .
Deocamdata, in ”cursa” spre recunoasterea internationala , ne oprim la mai mult decat un onorabil loc secund pentru cele mai bine cotate studiouri de videochat autohtone. Este vorba despre prima editie AW Campus si totodata despre ultimul proiect sustinut si pus la punct de catre echipa AW Media.

AW Campus, cel mai mic ”copil” AW Summit, in cateva cuvinte…
Organizat in weekend-ul 7-9 octombrie, la Moeciu, evenimentul este gandit pana in cele mai mici detalii sub forma unui concept nou, adresat modelelor de Videochat. Editia de debut AW Campus propune o noua viziune asupra activitatilor sustinute in studiourile de videochat.
Practic, aduce in prim planul ”aspirantelor la titlu”, o idee complet schimbata fata de cele anterioare. Modelele participante au posibilitatea sa-si dovedeasca si imbunatateasca abilitatile, iar prin intermediul profesionistilor, se bucura de oportunitatea sa descopere lucruri noi si sa se perfectioneze.

Cat despre organizatori, doar cuvinte de lauda… pe buna dreptate. Pentru niciun cunoscator, amator sau profesionist, nu este o surpriza ca AW Media este considerat un adevarat ”fenomen” si unul dintre cele mai importante festivaluri Live Cam.
In universul controversat din spatele camerelor de filmare din studiourile de videochat, este privit ca un fel de Oscar. Insa in ciuda ideilor preconcepute, incepe sa se bucure de o popularitate la fel de rasunatoare precum ”fratele” sau mai mare, si anume decernarea premiilor din industria cinematografica.

O scurta privire spre viitor…
In ciuda varstei destul de fragede a studioului nostru , fetele nu se multumesc cu simpla participare la evenimente nationale si internationale. Sub atenta supraveghere a staff-ului, tinerele modele se pregatesc pentru urmatorul pas ce le va aduce si mai aproape de succes.
Coordonate de o-ntreaga echipa de profesionisti, modelele NightProwl continua sa lucreze la desavarsirea propriei imagini si in acelasi timp a studioului. Periodic, la indrumarea consultantului de imagine, iau parte la cursuri de dezvoltare personala, cel mai sigur mijloc de a-si castiga independenta.

Introducere in realitatea provocatoare din spatele camerelor
Cine ajunge sa paseasca intr-un studio destinat adultilor, intamplator sau nu, inevitabil, se confrunta cu un perimetru complet diferit. Comparativ cu realitatea ramasa in afara portilor, de prea multe ori ”camuflata” de banalitate, lumea Live Cam apare ”condimentata” cu trairi de o intensitate extrem de profunda.
”Paleta” emotionala caracterizeaza atat modelele, cat si publicul. Ambele ”tabere” se bucura de o transparenta totala in ce priveste lista cu servicii, dar si de confidentialitate. Practic, tot ce se intampla intre peretii studioului NightProwl, ramane acolo.
In primul ”grup” intra tinere normale, unele studente, alte sotii sau mame, cu varste de pana in 40 de ani. Sunt femei ca si tine, dornice sa experimenteze o profesie unde se pot exprima cu dezinvoltura si pot incerca senzatii extraordinare, unde pot juca rolul de exploratoare si pot evolua pe scara sociala.
Din a doua categorie fac parte persoane singure, tinere sau trecute de mult de prima tinerete, in cautare de partenere de discutie. Vei gasi barbati care tanjesc dupa femei libere de orice inhibitie, femei educate, cunoscatoare de bune maniere, cu o cultura generala destul de ”generoasa”.
Famila NightProwl – Locul unde gasesti fete reale, cu emotii la fel de reale
In ultima vreme, numele NightProwl apare tot mai des asociat cu ”regina” industriei Live Cam, platforma Jasmine.com. Chiar daca nu ocupam pozitia de ”fruntas”, realizarile noastre nu sunt deloc de lepadat, evident, multumita modelelor ”Real Girls With Real Emotions”.
Aici, prin programele de training, pe langa arta seductiei, tinerele ”pradatoare de noapte” invata la propriu cum sa se dezvolte ca persoane, dar si pe plan profesional, in vederea imbratisarii unei cariere desosebit de incitante, ca cea de model de videocaht.
Tot aici, fiecare participanta isi descopera calitatile (unele dintre ele inca nestiute) sau invata cum sa-si prelucreze atuurile. Pentru ca suntem de principiu ca frumusetea, senzualitatea si sex-appeal-ul nu-si trag esenta din perfectiune, ci mai degraba din lipsa ei.
Te invitam, asadar, sa dai curs invitatiei de a te alatura familiei NightProwl. Indrazneste, fii tu insati, sincera, fara inhibitii! Exprima-te liber, asa cum o poate face doar o femeie puternica, independenta, sigura de sine! Ca in orice sector, primul pas este mai greu… Restul vine de la sine…

Like & share: