certificare

NightProwl , primul Certified Studio din Galati – Köszönöm LiveJasmin

Invatam limba maghiara pentru a le transmite prietenilor si partenerilor nostri , LiveJasmin , multumiri pentru aprecieri si incredere : köszönöm (…adica Multumim !).
Nu este deloc putin lucru , ca o corporatie cu cifre de afaceri de sute de milioane de dolari anual , asa cum este LiveJasmin , sa-ti aprecieze si sa-ti recompenseze munca , timpul si eforturile depuse , motiv pentru care ne simtim onorati si apreciati sa devenim primul CERTIFIED STUDIO – LIVEJASMIN – din Galati , si unul din putinele studiouri de acest tip din lume .

Programul CERTIFIED STUDIOS este acordat studiourilor de videochat ce reusesc sa performeze cu adevarat pe aceasta platforma , remarcate prin profesionalism si expertiza , asa cum scrie si pe diploma de certificare (foto jos) . Prin aceasta certificare se deschide o noua etapa in colaborarea studioului nostru cu LiveJasmin , si se deschid (implicit) noi orizonturi si oportunitati exclusive pentru modelele ce lucreaza in studioul nostru .

Pentru a deveni CERTIFIED , orice studio trebuie sa indeplineasca un set de criterii, si ne bucuram ca suntem primii din Galati (si momentan singurii) care indeplinim cu brio toate aceste criterii / conditii .

Vom ramane in continuare consecventi strategiilor noastre , si ne vom baza si pe mai departe pe seriozitate , munca si devotament fata de modelele noastre si eforturile pe care acestea le depun . NightProwl Studio nu inseamna nimic fara aceste fete minunate , ne bucuram ca ne-au ales , asa cum si noi ne bucuram sa le avem alaturi !

Multumim ! Köszönöm !

NightProwl Jasmin Certified Studio

Like & share: