xbizla

NightProwl Studio evidentiat de catre XBiz Los Angeles

XBIZ Magazine reactioneaza pozitiv la succesul studioului NightProwl. Dovada reusitelor sta in premiile obtinute si in nominalizarile noastre la diverse festivaluri internationale , sustinute atat pe ”batranul continent”, cat si in America . Cea mai noua marturie este nominalizarea studioului nostru la XBIZ Los Angeles, la categoria Cam Studio of the Year , gala de premiere ce va avea loc in Ianuarie 2017.

Rezultatele favorabile, asa cum ne asteptam deja, au captat atentia publicatiei XBIZ Magazine, un ”colos” intr-un sector destul de nisat precum videochat-ul. Dar in ce fel ne-am facut auziti dincolo de Ocean, ramane sa descoperi din urmatoarele randuri.

XBIZ Magazine – Portret in cateva cuvinte
Pentru multe persoane si companii care activeaza intr-un domeniu adresat in exclusivitate adultilor, aparitia in XBIZ Magazine reprezinta un fel de „Sfantul Graal”.
Aproape ca nu mai este nevoie de nicio explicatie… Sau este?

Ei bine, XBIZ Magazine nu este altceva decat o revista de top pe continentul american, concentrata pe oferirea de stiri si noutati din universul Live Cam. Publicatia se adreseaza tuturor celor care, persoane si companii, direct ori indirect, au o legatura sau sunt interesati de videochat (si alte ramuri ale industriei pentru adulti) .
XBIZ, impreuna cu toate ”varietatile” sale (publicatii, agentii, servicii, evenimente), este administrata de compania Adnet Media, care la fel, deserveste industria pentru adulti de mai bine de 20 de ani .

Care este legatura dintre XBIZ Magazine si NightProwl Studio?
In urma cu scurt timp, reporterii publicatiei au organizat un interviu cu Alexandru Gheorghe, fondatorul studioului NightProwl, dar si cu alti membrii ai echipei noastre si modele . Iar daca s-a ajuns la aceasta alegere, se vede ca prestatia noastra profesionala nu i-a lasat nicio clipa indiferenti jurnalistii XBIZ Magazine.
Alex Gheorghe este si cel care a pus piatra de temelie a evenimentului AW Summit, un show de top din aceeasi industrie dedicata adultilor, ”vanat” de multe modele si companii din aceeasi ”breasla”, aspirante la titluri de tipul AW Awards.

Cu toate ca s-a retras din pozitia privilegiata pe care o ocupa la NightProwl, Alex nu reneaga nicio clipa calitatile echipei, cu tot cu stuff si modele. Ba mai mult, are incredere in profesionalismul lor si in potentialul de a duce numele ”creatiei” sale pe cele mai inalte culmi.
In prezent, postul de manager al studioului galatean este detinut de o persoana nu mai putin capabila. Asa cum singur declara, fostul CEO are in plan alte proiecte, care-i ”rapesc” o buna parte din timp, insa nu mai putin interesante si de viitor.
In a doua jumatate a interviului, avand ”complicitatea” editorului, Alex Gheorghe pune accentul pe compatibilitatea existenta intre videochat si realitatea virtuala (VR).

Dar toate acestea si inca multe alte dezvaluiri pot fi descoperite in detaliu, doar in numarul din noiembrie al publicatiei XBIZ Magazine, disponibil acum si in format digital.

Care este pozitia echipei NightProwl vis-a-vis de XBIZ Magazine?
Aparitia numelui nostru pe paginile publicatiei americane ramane un calificativ pozitiv (multasteptat si binemeritat) din partea unui juriu cu autoritate pe piata entertainment-ului pentru adulti.
Iar daca cineva este cu adevarat autorizat sa aiba un cuvant de spus in acest sens, nu poate fi vorba decat despre revista XBIZ, mai mult ca sigur, adevarata revelatie a tot ce inseamna adult webcam.

Descopera revista la linkul de mai jos .
http://www.xbizdigital.com/xw/2016-11/

Like & share: