nps

O prezenta activa in industria Live Cam pentru studioul nostru

NightProwl Studio se mandreste cu experienta nationala si mai ales internationala in cadrul evenimentelor ce au ca tematica (principala sau secundara) ramura de videochat. Prezenta in industria de profil este una remarcabila, cum remarcabile sunt si realizarile in plan profesional ale echipei noastre .
Cu o ”vechime” abia trecuta de fascinanta varsta de 5 ani, echipa studioului nu duce lipsa de activitati. Portofoliul cumuleaza o plaja ampla de participari, de la petreceri si show-uri , pana la seminarii, workshop-uri si programe de training.
Fiecare eveniment isi aduce aportul in ce priveste imbunatatirea imaginii pe o piata impanzita cu tot soiul de afaceri, unele mai prospere decat altele. Dar adevarata ”cireasa de pe tort” ramane prezenta repetata la evenimente de top din lumea internationala a videochat-ului.

Tocmai despre astfel de manifestari, dar nu numai, ne-am propus sa vorbim in aceasta postare. Si cu o extraordinara modestie, trebuie sa recunoastem ca, intr-adevar, ne pricepem.
Mai ai oare nevoie de dovezi ca avem potential sau ca intrunim toate calitatile sa ne putem numara printre cei mai buni in videochat?
Aseaza-te comod in scaun, fotoliu, divan, poate savurand un cocktail fructat , Si deschide bine ochii : Ne pregatim sa te impresionam… la propriu vorbind…

Cum arata palmaresul NightProwl?
Implicarea echipei NightProwl Studio (stuff-ul, impreuna cu fetele) la evenimente este una considerabila . Doar in 2016 am participat deja la :

XBIZ – Los Angeles - eveniment creat de echipa celei mai mari publicatii de adult entertaintment din lume : XBiz Magazine .
Internext – Las Vegas – una dintre cele mai importante conferinte din lume , si care are loc anual , la mijlocul lunii ianuarie in faimosul Las Vegas .
AVN EXPO – Las Vegas – probabil cel mai mare show adult din lume , este show-ul cel mai complet al industriei adult (videochat , novelty , lenjerie , inovatie , tehnologie , porn, etc) .
THE EUROPEAN SUMMIT – SPRING – Sitges / Barcelona – la inceputul lunii Martie , un eveniment la care de asemeni participa foarte multe persoane importante din industria in care activam ,
THE PHOENIX FORUM – Phoenix / Arizona – un alt show foarte mare din America de Nord
AW SUMMIT – Mamaia / Romania – cel mai mare show dedicat exclusiv industriei live cams ,
XBIZ EUROPE – Berlin / Germania – editia Europeana a celor de la XBiz ,
Webmaster Access – Amsterdam / Olanda – cel mai mare show dedicat traficului web , programelor de afiliere , tehnologiei si inovatiei , inclusiv in videochat,
THE EUROPEAN SUMMIT – FALL – Praga / Rep. Ceha -un alt mare eveniment , si ultimul la care am participat anul acesta , la sfarsitul lunii Septembrie

Numele studioului nostru a iesit de mult din anonimat , din umbra . Ne asumam ceea ce facem si iesim in lume , cu nume si prenume , in vederea obtinerii celor mai bune colaborari si contracte pentru studioul nostru .
Nominalizarile constante (atat ca studio , cat si nominalizarile modelelor ) ale studioului NightProwl la mai toate galele de premiere internationale (GFY Awards , XBiz , YNot Awards , si multe altele) confirma de asemeni profesionalismul de care echipa noastra da dovada , si eficienta rezultatelor modelelor noastre .

Cum este privit universul Live Cam de public?
Ti-am mentionat o sumedenie de evenimente si show-uri care nu se ”pupa” cu mentalitatea plina de pudoare a cetateanului normal, cu o familie normala, care locuieste intr-o casa cat se poate de normala si unde se intampla lucruri mai mult decat normale.
Multe persoane percep industria videochat ”pentru 18+” mai degraba ca pe un tabu si nicidecum ca pe o forma de entertainment si comunicare. Insa universul Live Cam ramane o realitate alternativa la fel ca orice retea de socializare ori platforma cu caracter matrimonial.
In general, o retea de socializare este frecventata de un public extrem de ”colorat” ca varsta, cultura, sex, religie si mediu de provenienta. Comparabil, pe videochat, publicul are o ”cromatica” cel putin la fel de diversificata. Singura exceptie o reprezinta varsta, fiind admis doar publicul major.

Si ca sa fim si mai expliciti….
In mod constant, se vehiculeaza ideea ca asa-zisa industrie ”adult entertainment” este compatibila cu imoralitatea, cu libertinajul si prostitutia. Dar realitatea este undeva departe, pentru ca aici primeaza seriozitatea participantilor, bunul simt si naturaletea.
Cum stau lucrurile in studioul NightProwl?
La NightProwl Studio, persoanele majore au posibilitatea sa se apropie de alte persoane. Este adevarat ca locul de intalnire este in mediul virtual / online. Cu toate acestea, oricine poate gasi in videochat un mijloc interesant si mereu la indemana prin care sa cunoasca si sa interactioneze cu altcineva. Si totul se petrece fara nicio obligatie.
Practic, este optiunea modelului si totodata a clientului daca legatura se limiteaza la o simpla comunicare sau poate avansa la ceva mult mai complex. Insa indiferent de directie, nimic din ce se petrece nu contrazice bunele moravuri sau vointa celor implicati.
Spre exemplu, la categoriile soft-adult si non-adult, ”planul de lucru” nu are nimic in comun cu sexul sau cu prostitutia, asa cum se crede de fapt. In schimb, se bazeaza pe abilitatile de comunicare (cunoasterea limbii engleze, cultura generala, limbajul corpului, atitudine, etc.) si mai putin pe prestatia fizica.
Dar oricare este nivelul de apropiere sau categoriile in care activeaza modelele, in studioul NightProwl se poate vorbi doar despre armonie, discretie totala si respect. Nimeni nu este luat in deradere sau spionat prin camere ascunse, dimpotriva.

In spatele fetelor lucreaza o echipa de profesionisti din mai multe domenii (IT, marketing, trainig, fashion, etc.) care se ocupa de pregatirea si mai ales de ”slefuirea” lor. Prin cursuri periodice, modelele sunt indrumate si ajutate sa-si descopere calitatile.
Aspectul conteaza, insa nu in proportie majoritara. Prin urmare, nu vorbim si nu punem accentul doar pe plusurile fizice. Modelele care lucreaza aici au prilejul sa se puna in valoare sub diverse aspecte (abilitati de comunicare, umor, creativitate, bun simt, seriozitate, etc.).
Clientii apreciaza intotdeauna modelele care se remarca prin calitatile bine ”slefuite”. Toate in ansamblu constituie de altfel primul criteriu sa revina ori sa abandoneze definitiv contactul cu fetele si totodata cu studioul NightProwl.

In loc de incheiere…
Suntem siguri ca am reusit sa creionam in tonalitati calde realitatea virtuala in care se desfasoara activitatea videochat-ului.
Daca mai adaugam si ”portofoliul cu merite”, inseamna ca am punctat tot ce era necesar incat sa indraznesti sa privesti cu alti ochi, poate mai increzatori, un domeniu care te asteapta, unde poti sa te afirmi, unde poti prospera si te poti dezvolta ca persoana.

Like & share: