nightprowl_logo-672x372

Realizarile studioului nostru in 2016 si asteptari de la anul nou

Anul 2016 a fost unul bun , confirmand traiectoria noastra , intotdeauna in crestere , progresand constant . Vrem prin acest articol sa trecem in revista doar cateva din realizarile noastre notabile , si speram sa comparam acest articol cu cel pe care il vom scrie peste un an , in 2018 , si sa constatam un an 2017 chiar mai bun decat a fost precedentul .

Nu vom intra in detaliile financiare specifice , cu sume si castiguri ale modelelor noastre . Acolo am inregistrat intotdeauna progres , e un lucru pentru care suntem deja consacrati si cunoscuti in Galati . Asadar , ne dorim aici o lista a lucrurilor noi , a realizarilor in premiera ale studioului nostru , iar castigurile nu fac parte din aceasta categorie , nu e nimic nou la acest copitol , toate sunt vechi si cunoscute : NightProwl sustine si produce performanta financiara .

Am dori sa subliniem in schimb numeroasele nominalizari pe care le-am primit in 2017 , la diverse gale de premiere internationale . De regula exista 5 sau 10 studiouri , din intreaga lume , nominalizate la o categorie , iar faptul ca am avut multiple nominalizari la diferite evenimente , chiar daca nu am castigat vre-un premiu , ne plaseaza in topul celor mai bune 10 studiouri de videochat din lume , fapt care ne copleseste si ne onoreaza .
Asadar , in ordine cronologica , in 2016 am fost nominalizati pe categoria „Cel mai bun studio din lume” la GFY Awards Las Vegas , Lalexpo Awards din Cartagena / Columbia , YNot Awards – gala ce a avut loc la Praga , sau XBiz Los Angeles (gala va avea loc in Ianuarie 2017 , dar nominalizarile au avut loc in 2016) .
Nici performantele modelelor noastre nu au fost de neglijat , si acestea au primit nominalizari la diverse categorii dedicate acestora : best model , best non nude model , most attractive , etc.

Am ridicat totusi si un trofeu onorific , la AW Awards – cea mai mare gala de premiere pentru industria de Live Cams , gala la care nu am putut , conform regulamentului , sa avem nominalizari , intrucat avem legaturi stranse de colegialitate cu organizatorii evenimentului , si nu ar fi corect sau deontologic sa avem nominalizari la acest eveniment . Ne bucuram insa de premiul onorific pe care l-am primit , el inseamna foarte mult pentru noi .

2016 a insemnat de asemeni obtinerea certificarii LiveJasmin (Jasmin Certified) , o alta realizare notabila , fiind practic , pana la momentul scrierii acestui articol , singurul studio din Galati cu aceasta certificare , si unul din cele doua din Romania . Nu este deloc putin lucru sa primesti aceasta certificare din partea celui mai mare site de videochat din lume .

Anul 2016 a insemnat pentru noi si inovatie in ceea ce privesc sesiunile de filmari video , fiind anul in care am realizat montaje video pe green screen (o premiera pentru industria de live cam) sau la inaltime (salt cu parasuta de la 4000 m) .

Ar fi probabil foarte multe alte lucruri de mentionat , dar consideram ca le-am trecut in revista pe cele mai importante dintre ele . Desi am spus ca nu mentionam lucruri normale , o vom face , in semn de multumire fata de modelele care au ales sa ne fie fidele in continuare , fete care au deja 3 sau chiar 4 ani de cand lucreaza alaturi de noi (si multe altele cu 1 sau 2 ani vechime) . Le multumim ca exista si ca ne apreciaza , in egala masura in care si noi iubim munca lor si le apreciem in consecinta .

Un 2017 minunat !

Like & share: