Ziua portilor deschise la NightProwl Studio

Ziua portilor deschise la NightProwl Studio

In data de 19 octombrie 2017 , studioul nostru a organizat primul (cel putin din cate stim noi , si consideram ca stim destul de bine) eveniment de tip „Porti Deschise” ale unui studio de videochat din Romania , demonstrand odata in plus transparenta si deschidere .

Nu avem nimic de ascuns , ne mandrim cu munca si cu rezultatele noastre , chiar daca uneori , acest domeniu de activitate este privit nu foarte corect de catre societate . Exact acesta a fost si motivul principal pentru care am organizat acest eveniment , in incercarea de a schimba perceptia oamenilor despre domeniul de activitate videochat . Ideea societatii despre videochat este in general una negativa dintr-un motiv extrem de simplu : lipsa de informare .

Nu avem pretentia ca toti cei care au participat la acest eveniment sa-si fi schimbat ideile si gandurile despre videochat in totalitate , trecand de la o extrema la cealalta , dar suntem optimisti ca macar foarte putin , fiecare dintre cei pezenti au realizat ca acest domeniu de activitate videochat Galati nu este atat de negru pe cat il blameaza societatea .

Ca tot veni vorba despre prezenta , ne-am bucurat extrem de tare sa primim nici mai mult – nici mai putin de 39 de persoane pentru acest eveniment . Tinand cont ca am avut , recunoastem , temerea ca nu vor veni mai mult de 5 poate 10 persoane , nu mica ne-a fost uimirea sa vedem un interes extrem de sporit .

Da , 39 de oameni poate ca nu sunt multi , dar pentru un astfel de eveniment , pentru o astfel de ocazie , noi consideram ca este un succes notabil – in special pentru ca ne-au fost depasite propriile asteptari , asa cum mentionam cateva randuri mai sus . Cu aceasta ocazie le multumim din suflet tuturor pentru prezenta .

Un tur al unui studio de videochat poate sa fie interesant pentru o anumita categorie de oameni , prezentand decoruri , mobilier , tehnologie , logistica , insa ceea ce ne-am dorit sa subliniem odata cu aceasta ocazie au fost si alte elemente : eforturile , munca sustinuta si deloc usoara a modelelor ce lucreaza alaturi de noi , inovatiile noastre in materie de motivare a colectivului , rolul fiecarui element . Am subliniat de exemplu ca un mic dejun sau o masa gratuita pe care dorim sa o oferim colectivului nostru nu este un subiect de marketing ci o necesitate a unor oameni care lucreaza si 12-14 ore zilnic , si pentru care o supa sau o masa calda este mai mult decat esentiala pentru a gasi resursele necesare sa continue , sa lucreze , sa produca performante . Am subliniat si sustinut cu argumente ca toate lucrurile pe care le oferim gratuit colectivului nostru (makeup , hair , cafea , jocuri , relaxare , masaj , etc) sunt o necesitate si nu un moft sau un motiv de lauda in jurul caruia sa construim idei de recrutare si marketing , chiar daca uneori asta trebuie sa facem si sa prezentam oferta noastra completa .

Am raspuns de asemeni la intrebari legate de legislatie , de taxe si impozite si am subliniat ca in 2o16 si pana la luna septembrie 2017 – cu documente justificative pe care le putem pune oricand la dispozitia oricui (si verificabile pe mfinante.ro) compania pe care o administram a livrat catre bugetul de stat circa 870.000 lei (noi) , urmand ca cel mai probabil pana la sfarsitul anului in curs sa atingem sau sa depasim milionul de lei in obligatii fiscale platite catre stat . Nu putem judeca daca aceasta suma reprezinta mult sau putin in comparatie cu alte societati , nu suma in sine este esentiala ca raspuns la intrebarile legate de legalitate , ci depasirea mitului sau ideilor preconcepute ca in studiourile de videochat se ruleaza bani neimpozabili , sau si mai serios , ca studiourile de videochat functioneaza in baza unui vid legislativ sau si mai grav – ca ar fi interzise de lege . Raspunzand acestor intrebari speram de asemeni ca participantii au inteles ca noi , NightProwl (intrucat nu ne asumam sa vorbim in numele altor studiouri) , respectam o leglslatie si suntem transparenti din punct de vedere fiscal .

Am putea scrie foarte multe pe marginea acestui subiect si al acestui eveniment , ghidati fiind de entuziasm si de multumirea ca inca odata am reusit , speram noi , sa facem lucruri frumoase , inovatoare , transparente , pentru industria in care activam si pe care o indragim (poate acesta este si motivul din spatele performantelor noastre – stim ca poate pentru unii suna aiurea , dar chiar avem dezvoltata o pasiune pentru videochat) .

Inca odata multumim tuturor pentru prezenta si , promitem , vom organiza si alte evenimente de acest gen in curand .

Agențiile NightProwl

Galați
București