Studio Videochat Galati NightProwl

Comisioane si plati corecte si la timp

Credem si ne ghidam foarte mult dupa principii si relatii solide , bazate pe respect , seriozitate si corectitudine . Aspectul financiar este unul extrem de important , de aceea oferim transparenta in calcularea platilor , precum si plata la timp prin metode legale . NightProwl nu are sistem de panalizari , un aspect foarte important in comparatie cu multe studiouri din Galati si nu numai .

Profesionalismul , standardul ridicat , si mai ales reputatia impecabila , se mentin prin onorarea promisiunilor , iar noi iti promitem corectitudine , seriozitate si maximizarea sanselor tale de a castiga cat mai mult .

COMISIOANE

In majoritatea studiourilor , comisioanele sunt calculate in functie de rezultatele financiare , fetele cu castiguri mai mari primind comisioane mai mari . Nu este un sistem gresit , insa din experienta stim ca exista si modele serioase , dar care castiga mai putin , si consideram ca si munca acestora trebuie sa fie recompensata .
In Romania , ca peste tot in lume , se munceste in medie 40 de ore pe saptamana . Raportat la aceasta medie saptamanala , comisioanele oferite de studioul nostru sunt urmatoarele :

 • sub 40 de ore lucrate saptamanal , comision 40%
 • intre 40 si 45 de ore lucrate , comision 50%
 • peste 45 de ore lucrate , comision 60%

LEGALITATE

Studioul nostru functioneaza respectand legislatia in vigoare a Romaniei , cu referiri speciale la legea 8 / 1996 actualizata ; legea 196 / 2003 , precum si respectand legislatia privind protectia muncii (PRAM) , normele ISU precum si ANSPDCP . De asemeni , din punct de vedere fiscal , toate sumele de bani incasate sunt declarate si impozitate in conformitate cu actualul cod fiscal din Romania .
Astfel, NightProwl reprezinta un loc 100% sigur din punct de vedere legal. La interviu vei primi absolut toate detaliile , inclusiv contractul legal . Colaborarea noastra va incepe intotdeauna numai dupa semnarea contractului , niciodata inainte !

PLATILE SI IMPOZITELE

Nici-un studio de videochat din Galati nu isi prezinta pe site impozitele , fie din lipsa de transparenta , fie din lipsa de legalitate . Studioul nostru functioneaza 100% legal si transparent , si isi doreste intotdeauna sa informeze corect si sa isi onoreze promisiunile facute pe site sau in campaniile de marketing . Din acest motiv , mai jos va prezentam taxele si impozitele aferente unei colaborari cu NightProwl Studio .

Intre studioul nostru si orice model va exista un contract de tip artist - interpret , avand ca scop realizarea de emisiuni online. In baza acestor contracte , si conform cu toate prevederile sale legale (comisioane , etc) , studioul va efectua plati catre tine , poprind la sursa , conform legislatiei in vigoare , impozitele ce iti revin ca si plata pentru veniturile ce le-ai realizat , in valoare de aproximativ 17.2 % . Click aici pentru noul cod fiscal in baza caruia se platesc impozitele .

Platile sunt efectuate la fiecare doua saptamani , prin transfer bancar , direct in contul tau .

 BONUSUL DE FIDELITATE

Fidelitatea ti-o vom obtine prin alte metode , prin seriozitatea cu care te vom trata , prin profesionalism , prin colectivul prietenos si respectuos . Dar chiar si asa , consideram ca uneori este bine sa dai totul , motiv pentru care la fiecare 6 luni de activitate vei primi un comision de 100% pentru o intreaga perioada de lucru . Ce inseamna asta ? Practic un bonus , sa-l numim de fidelitate , care poate sa insemne mii de dolari . Valoarea acestuia depinde doar de rezultatele tale !

 1000 DE DOLARI MINIM GARANTAT

In 2017 iti oferim posibilitatea de a lucra relaxat . 1000 de dolari sunt bani putini pentru aceasta industrie , dar noi iti oferim acest minim de confort , de acomodare , in prima luna de lucru .
Nu trebuie sa faci altceva decat sa-ti respecti propriul program de lucru , nicio alta clauza ascunsa ! Suntem convinsi ca vei castiga mult mai mult inca din prima luna , insa daca , in cazul putin probabil in care nu vei reusi asta, noi iti garantam acest minim de 1000 de dolari .

 Cat se poate castiga in studioul NightProwl ?

Un criteriu cunoscut si universal aplicat al performantei este implicarea . Ca in orice domeniu de activitate , ca in orice profesie , persoanele care se implica in ceea ce fac , progreseaza cel mai mult si mai rapid . Practic si simplu , modelele care se implica cel mai mult - vor avea cel mai mult de castigat (financiar si nu numai) .

Nu dorim sa facem promisiuni de zeci si sute de mii de dolari doar de dragul de a te atrage catre studioul nostru . In schimb iti vom reda mai jos cateva din caracteristicile unui model de succes . Cu cat ai mai multe dintre cerintele / calitatile de mai jos , cu atat castigurile tale pot sa fie mai mari .

 • Determinare . Da , ai nevoie de autodeterminare , de dorinta de a reusi .
 • Personalitate . Trebuie sa fii o persoana deschisa catre nou / open minded , dezinhibata , care stie exact pentru ce doreste sa vina la munca (targeturi precis stabilite) ,
 • Fire sociabila , cu excelente abilitati de comunicare , o personalitate fun , prietenoasa ,
 • Creativitate inseamna de cele mai multe ori originalitate .
 • Cultura generala care te va ajuta sa dezvolti subiecte si sa intretii conversatii interesante cu membrii site-urilor de videochat
 • Timp acordat acestui job (numar de ore lucrate)
 • Limba engleza , cunoasterea acesteia , este extrem de importanta . Orice alte limbi straine cunoscute reprezinta un atuu important .
 • Aspect fizic ingrijit , un corp curat , manechiura , pedichiura si coafura perfecte , disponibilitatea sa investesti in tine pe termen mediu si lung (tratamente , operatii estetice daca este cazul , dantura perfecta , haine si accesorii) .

"Be a girl with a mind , a woman with attitude , and a lady with class"

APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online