Studio Videochat Galati NightProwl

Echipa studioului NightProwl

Pe scurt , suntem altfel : serioşi , corecţi , transparenţi în decizii , comunicativi , implicati 100% în ceea ce facem , pasionati de video chat . Ne plac foarte mult provocările , şi găsim o provocare cu fiecare nouă angajată : provocarea de a o ajută să-si depăşească targetul financiar , să câştige cât mai mult , sa-si atingă visele , să devina o femeie cu real respect de sine , plină de viată şi de încredere .

NightProwl - Real Girls With Real Emotions

Poate va intrebati de unde vine sau ce insemna NightProwl , mai ales intr-o lume in care toate denumirile sunt "Profesional" , "Glam" si alte denumiri pompoase . Ei bine , in traducere , NightProwl inseamna "Pradator de noapte , Felina" . Aceasta felina puternica este reprezentata si de logo-ul nostru .

Sloganul "Real Girls with Real Emotions" suna extrem de frumos , dar este in acelasi timp si foarte adevarat in cadrul familiei noastre NightProwl . Un om fericit este esential pentru ca totul sa functioneze optim , sa existe un randament pozitiv , sa putem lucra impreuna si sa putem evolua profesional impreuna . Este una din prioritatile noastre sa asiguram o atmosfera placuta si armonioasa in cadrul colectivului nostru , pentru ca acest slogan sa fie real .

In 99% din studiourile de videochat in care vei merge o sa gasesti maxim 3-4 oameni care sa lucreze si care sa te ajute . Noi stim cat de dificil este sa indeplinesti toate taskurile (tehnic , logistic , social media , online support , etc) si stim ca in concluzie nu ramane foarte mult timp unui angajat pentru lucrurile importante : pentru tine !
Comparativ , studioul nostru de videochat din Galati , NightProwl , este format dintr-o echipa de aproximativ 15 oameni pentru un colectiv de maxim 20 de modele . Acest lucru inseamna o mai mare atentie acordata tie , in a te incuraja si in a te ajuta sa evoluiezi si sa ai castiguri cat mai mari .

YOU WERE BORN TO BE REAL , NOT TO BE PERFECT .
HAVE CONFIDENCE , NOT EGO . SEARCH FOR LOVE , NOT LUST . BE CLASSY NOT TRASHY

Despre echipa noastra

Când am format echipa , am ales oamenii cei mai buni şi mai potriviţi , fară a ţine cont de sex , dacă sunt femei sau bărbaţi , ci doar pe criteriul de eficienţă . Formularile gen "Personal exclusiv feminin" ale altor studiouri , in prezentarile lor , nu au absolut nicio relevanta . Intimitatea , respectul , devotamentul , eficienta , sunt elemente care nu au nicio legatura cu sexul , daca esti fata sau baiat .

Am format astfel o echipă frumoasă şi bine instruită , care lucrează 24/7 , inovează şi găseşte modalitaţile prin care să creeze performanţă , ajutând modelele noastre să-si atingă obiectivele propuse .
Grafică , programare , PR & marketing , IT&C , reţelistică , comunicare , fotografiere şi aptitudini de prelucrare foto , editori de text , specialişti pe categoriile de lucru , sunt doar câteva din aptitudinile staff-ului nostru .

Sorin , 26 ani - Manager

Membru al echipei NightProwl Studio din ianuarie 2014, Sorin ocupa functia de Manager General . Abilitatile de multitasking il recomanda pentru a participa,respectiv coordona, atat diversele proiecte in care studioul nostru este implicat, cat si activitati precum trainingul avansat al modelelor sau administrarea conturilor de performer.
Mai pe scurt: profesionist, comunicativ si gata oricand sa te ajute sa obtii maximul din cariera de model.

Model Development & Support

Ovidiu , Gabriel si Catalin se asigura ca studioul nostru functioneaza ireprosabil din punct de vedere tehnic si logistic . Rolul lor este de asemeni de a asigura permanenta pe suportul online al studioului nostru , si de a ajuta in consecinta fetele sa aibe rezultate bune si foarte bune .

Ana , 29 ani - Consultant imagine

Ana s-a alaturat proiectului NightProwl , ca model , in 2012 , si s-a facut imediat remarcata , fiind promovata in toate proiectele pe care studioul nostru le-a dezvoltat . Printre altele , alaturi de alte cateva fete ale studioului nostru , precum si a studioului partener (in acest proiect) EnvyMe din Bucuresti , Ana a facut parte din prima generatie de fete "iBabes" .

In Iunie 2015 , Ana a fost , alaturi de Ramon (invitat XLoveCash) prezentatoarea celei mai importante gale de awards din lume - AW Awards (puteti vedea inregistrarea show-ului vizitand www.aw-awards.com ) , un punct de referinta in activitatea ei , si unul de mandrie in istoria NightProwl .
Incepand cu iunie 2015 , Ana a renuntat la activitatea de model pentru a se alatura echipei de management a studioului nostru ,ocupand in prezent pozitia de Consultant al departamentului de Model Development .

Dan N. , 26 ani - Social Media & Marketing

Face parte din echipa NightProwl din toamna anului 2014, ocupand initial pozitia de administrator de tura. Specialist in Marketing in urma absolvirii Universitatii de Marketing din Utrecht, specializare Social Media & Online Marketing, Dan a aratat un interes major in exploatarea mediului online si a modalitatilor de promovare oferita de acesta. Pasiunea pentru social media, cunostiintele dobandite pe perioada studiilor cat si experienta anterioara in domeninul vanzarilor, l-au propulsat in fruntea departamentului de Marketing Digital.

Astfel, Dan este responsabil de crearea si administarea conturilor de social media. Intotdeauna in cautarea formarii unei vaste comunitati online, genereaza continut si realizeaza campanii de promovare pe toate platformele media, ce au scopul de a mari popularitatea modelelor nostre. Este cel care faciliteaza interactiunea dintre modele si fanii acestora si el este cel care te va ajuta sa iti construiesti o buna prezenta in mediul online.

Ionut , 25 ani - Online Marketing

Cooptat in echipa noastra in 2016 , Ionut se ocupa de proiectele WEB / WWW ale studioului nostru . Practic el se ocupa de construirea de site-uri si retele de site-uri personale , promovarea modelelor noastre , asigurand , alaturi de Social Media , o promovare corecta in vederea obtinerii unor rezultate si mai bune pentru fetele cu care colaboram .

Alexandra P. , 26 ani

In cadrul studioului nostru , Alexandra ocupa pozitia de Manager Administrativ , efectuand documentatia (contracte de munca , etc) pentru intregul colectiv , fiind in permanenta legatura cu departamentul nostru de contabilitate precum si cu partenerii nostrii externi (juristi , avocati) , coordonand practic intreg procesul administrativ al studioului .

Din 2015 , Alexandra este de asemeni PR si Coordonator Executiv al AWSummit , precum si Business Angel in cadrul companiei noastre de consultanta CamAdvice .
Avand in spate o cariera de succes in domeniul corporatist, account manager in domeniul bancar, Alexandra aduce un plus de valoare in ceea ce priveste organizarea noastra , dovedind tact si profesionalism prin obtinerea de noi parteneriate precum si consolidarea celor existente.
Ca o nota suplimentara , in iulie 2016 Alexandra a fost numita Business Woman of the Month de prestigioasa revista XBiz .

Cristina C. , 25 ani - Coordonator evenimente

Studioul nostru are nevoie de coordonare pe partea de locatii si evenimente . In cateva cuvinte , Cristina se ocupa de identificarea si rezervarea locatiilor (in cazul sedintelor foto - video) , precum si de activitatile interne si externe ale studioului : zile onomastice , deplasari ale studioului la diverse evenimente , marketing la modul general , precum si functii adiacente de HR si PR al studioului .

Madalina P. , 26 ani - Asistent coordonator

Dupa un an de zile ca model in cadrul studioului nostru , i s-a oferit posibilitatea de a se alatura echipei administrative a studioului . Desi in mod general Madalina se ocupa de diverse lucruri in colaborare cu Alexandra si Cristina , in mod real (oficial) Madalina lucreaza de asemeni la implementarea propriilor sale proiecte de marketing si promovare din cadrul studioului nostru , participa activ (idei , asistent productie , etc) la sesiunile foto-video , avand un rol esential in echipa noastra .

Alex G. , 36 ani - Fondator , Consultant

Fondator al unui numar foarte mare de proiecte , multe dintre ele de anvergura internationala , un om foarte bine cunoscut de intreaga industrie webcam , din intreaga lume , Alex este de asemeni fondator al NightProwl Studio .
Alex a adus un aport foarte mare industriei Live Cam din Romania , operand inca din 2006 forumul de informare despre videochat : adultwebcamstars.com (in limba Romana) . Fondator de asemeni al AW MEDIA - Alex este organizatorul summitului international de videochat AWSummit , si omul din spatele galei de premiere ale industriei : AW AWARDS (cele mai importante premii ale industriei noastre) . Din componenta AW Media mai face de asemeni parte proiectul AWNews , un site de informare (de aceasta data in limba engleza) , cu articole , reportaje si tutoriale despre videochat , menit de asemeni sa informeze corect si sa ajunte studiourile si modelele sa evoluieze si sa castige cat mai multi bani . Si acestea sunt doar cateva din proiectele sale .
Desi retras din activitatea de management al studioului in primavara anului 2016 , pasiunea lui ramane NightProwl , ocupand o functie de consultant si ajutandu-ne cu diverse sfaturi , idei sau proiecte .

 Recunoastere internationala

Pentru contributia asupra acestui frumos domeniu de activitate , pentru inovatii , pentru rezultatele obtinute , echipa noastra , sau studioul nostru , s-a aflat pe lista nominalizatilor la cele mai ravnite premii ale industriei , precum GFY , LiveCamAwards sau AW Awards .
Fiind un partener de succes la celui mai mare site de videochat din lume , LiveJasmin , studioul nostru a primit de asemeni importanta sarcina , exclusiva pe orasul Galati , de a infiinta Jasmin Agency .

Toate aceste nominalizari , premii , aprecieri , ne onoreaza , dar totodata ne motiveaza sa continuam munca buna pe care , cel putin noi consideram , ca o facem . Ne dorim sa inovam in continuare , sa gasim solutii si modalitati unice si eficiente de dezvoltare a activitatii noastre .

 Logistica si echipamente

Logistic , fiecare camera de lucru este dotata cu lumini foto , cu brate de sustinere special concepute pentru studioul nostru .
Camere video HD Canon , cu telecomanda si dispozitiv pan-tilt (control din telecomanda sus-jos-stanga-dreapta) , calculatoare special preparate pentru activitatea de videochat , monitoare de dimensiuni mari .

Suntem extrem de atenti , pana la cel mai mic detaliu tehnic sau logistic , pentru a asigura o buna desfasurare a activitatilor din cadrul studioului de videochat NightProwl .

 Functionare si legalitate

Functionam in baza legislatiei in vigoare a Romaniei , pe care o respectam . In acest sens avem absolut toate documentele necesare pentru a functiona perfect legal , fara a expune riscurilor de niciun fel personalul studioului nostru .

APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online