Studio Videochat Galati NightProwl

Dupa munca si DISTRACTIE !

Team building , distractie si amuzament

NightProwl se bazeaza pe puterea si unitatea grupului , motiv pentru care organizeaza foarte multe iesiri si evenimente fun , care sa intareasca legaturile de prietenie , colegialitate si respect , dar in acelasi timp sa destinda atmosfera . Nu te vom minti spunandu-ti ca totul e roz , orice job poate sa fie stresant , cu zile mai bune sau mai putin bune , cu incasari mai mici sau mai mari . Pentru a mentine un echilibru este important sa zambim cat mai mult , sa ne simtim la studio "ca acasa" , sa comunicam cu respect dar in acelasi timp direct si eficient intre noi . Toate aceste elemente aduc unitate grupului , usureaza comunicarea in interior , si produc , ca o consecinta , un cadru ideal de lucru si propice performantei .

Mai jos puteti sa regastiti inclusiv imagini cu o parte din modelele noastre . Mentionam ca aparitia acestora pe site s-a facut cu acceptul lor , NightProwl tine foarte mult la confidentialitatea ta si nu te va obliga niciodata sa apari pe site , social media , cum nu te va obliga nici sa participi la evenimentele fun pe care le organizam . Totul este optional .

Update : CE NE PROPUNEM PENTRU 2017

Pe langa evenimentele si traditiile pe care le vom continua , la fel ca si in anii precedenti (vezi mai jos pe aceasta pagina) , in 2017 ne propunem destinatii noi de vacanta si elemente noi de fun si team building .

PUB THURSDAY

este evenimentul pe care il vom organiza in fiecare joi dupa-amiaza , unde ne putem intalni , in afara studioului , pentru a manca , a bea un cocktail , a schimba o vorba despre munca , despre viata , despre asteptari , despre planurile de viitor . O traditie pe care vrem sa o implementam in premiera , ca si studio de videochat , in anul 2017 .

ZILE TEMATICE - FUN

am sarbatorit in anii precedenti toate zilele de nastere , de nume , precum si principalele sarbatori traditionale . Dar cine spune ca nu putem sa sarbatorim si ziua nationala a statului Bostwana , sau ziua recoltei din Sri Lanka ? Ce spuneti despre ziua internationala a cartofului , sau ziua in care omul a pasit prima data pe luna ? Sunt lucruri fun dar si educative in acelasi timp .

TEAM BUILDING & SANATATE

nu este indicat sa nu faci miscare , indiferent de conditia fizica in care te afli . Trebuie sa ne facem timp pentru putina miscare , pentru sanatate . Din acest motiv NightProwl se imparte in doua grupuri optionale : wellness (spa , piscina , masaj) sau mersul la sala / fitness .

EXCURSII IN STRAINATATE

De doua ori pe an sunt organizate excursii de training , dar in acelasi timp de team building si relaxare , in Budapesta si Luxemburg , raspunzand astfel invitatiei partenerilor nostri : LiveJasmin (care au birouri in ambele locatii mentionate) . Aceste doua repere fixe vor fi pastrate si pentru 2017 , iar pe langa acestea planuim cel putin cateva zile la Paris , incluzand o vizita la Disneyland , precum si o destinatie exotica in iarna urmatoare .
Unele din aceste excursii sunt gratuite pentru modelele studioului nostru , la altele se aplica programul de Discount Travel (fetele care muncesc cu seriozitate , primesc discounturi de vacanta substantiale) .

EVENIMENTE INTERNE SI LOCALE

Sunt o serie foarte larga de evenimente interne (in studio) sau locale (in Galati) pe care le desfasuram permanent , pe tot parcursul anului , an de an , precum :

  • zile de nastere - fiecare zi de nastere este speciala si sarbatorita cu fast ;
  • iesiri la teatru sau la cinema
  • competitii sportive - bowling , karting , etc.
  • zile tematice la studio - ice cream day , sweets day , fruits day , cocktails , etc.
De asemeni ne plac farsele de bun gust si distractive , si suntem "campioni nationali" la acest capitol . Mai jos doar cateva exemple video de acest gen .

La un moment dat le-am chemat pe fete la o sesiune foto de grup , ele s-au aliniat , s-au pregatit de poze ... si ... surpriza ! Au fost atacate cu mici bile / baloane cu apa . Ce a iesit , puteti sa vedeti mai jos ...

MUNCIM SI NE DISTRAM LA MAXIM !

Munca noastra si a modelelor presupune si crearea de materiale video de prezentare . Intotdeauna incercam sa venim cu idei noi , sa facem lucruri care nu au mai fost facute (pentru videochat) , sa imbinam utilul cu placutul , sa muncim si sa ne distram in acelasi timp . Am realizat zeci de materiale video premium , originale , unice , am filmat pe Green Screen (folosind aceleasi principii tehnologice ca la filmele pe care le vedeti la cinama) , am inchiriat locatii scumpe , inclusiv un platou cinematografic , si am facut de fiecare data lucrurile in asa fel incat sa fie distractive .
Ca exemplu (vezi video mai jos , si cu aceasta ocazie iti aratam si ca in filmuletele noastre si in abodarea noastra NU ESTE NIMIC EROTIC) , in vara lui 2016 , trei dintre modelele noastre au avut curajul sa sara cu parasuta de la 4000 metrii .

DEPLASARI NATIONALE SI INTERNATIONALE

Pe langa destinatiile anuale , deja consacrate - in Budapesta si in Luxemburg , ambele deplasari fiind intotdeauna gratuite pentru modelele noastre (drum , cazare , protocol , etc) , pe parcursul ultimilor ani am organizat diverse excursii , atat in Romania cat si in strainatate , cu diverse ocazii (evenimente , etc.) sau pur si simplu doar pentru distractie . De fiecare data , costurile au fost fie infime , fie zero - pentru modelele noastre . O saptamana la IBIZA (avion si cazare) cu doar 350 Euro , deplasari gratuite la Barcelona (doi ani consecutiv) , Praga , dar si destinatii mai indepartate precum Los Angeles si Las Vegas .

Practic , ca model NightProwl , intr-un singur an de zile poti vizita , cu bani foarte putini sau chiar gratis , 4-5 tari . Este mai mult decat poate sa ofere orice alt job !

Si in Romania ne place sa ne plimbam . In 2017 va fi deja al 4-lea an consecutiv de participare la cel mai mare summit de videochat din lume : AWSummit - organizat la Mamaia , prilej cu care , toata echipa noastra (practic oricine isi doreste) are asigurat transportul si cazarea pentru cele cateva zile ale evenimentului .
Anual , in fiecare octombrie , mergem la Cetatea Carului - Bran - pentru a ne sarbatori existenta . Cei 6 ani de NightProwl , in octombrie 2017 , vor fi de asemeni sarbatoriti la munte .

Ne place sa ne distram si ne plac oamenii carora le place sa se distreze , sa mumceasca , sa imbine intotdeauna utilul cu placutul . Speram ca esti una din aceste persoane si ca iti doresti sa te alaturi echipei noastre - Real Girls with Real Emotions .

APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online