Studio Videochat Galati NightProwl

Evenimente si timp liber

Doar o minte relaxata si odihnita poate fi creativa . Din acest motiv , programele si evenimentele de relaxare , locale , in tara sau in strainatate , sunt de asemeni o prioritate pentru NightProwl .

Pentru ca la NightProwl Studio combinam distractia cu munca , pe langa vacante, calatorii diferite evenimente cool, organizam cele mai Awsome Petreceri.
Calatorim, ne distram si muncim impreuna pentru ca suntem o mare familie. Oriunde mergem Real Girls with Real Emotions sunt tratate cu mare respect. Avem o echipa intreaga care are grija ca fetele noastre sa primeasca tot ce e mai bun si care se ocupa ca petrecerile noastre sa fie perfecte.

De asemeni , ocazional organizam diverse zile speciale in cadrul studioului , cake day , cocktails day , fruits day , ice cream , si asa mai departe , pentru a avea zile cat mai frumoase si mai placute .

Vacante in strainatate

Fie ca este vorba despre imbinarea utilului cu placutul (workshopuri , seminarii, summituri) , fie doar vacante in sensul clasic , destinatiile sunt intotdeauna alese cu atentie . Ibiza , Barcelona , Praga , Viena , sunt doar cateva din bornele deja atinse de fetele ce lucreaza la NightProwl Studio .

Pentru 2015 destinatiile sunt de asemeni de prima clasa : Disneyland & Paris , Ibiza (mergem din nou) , Dubai , precum si evenimentele TheEuropeanSummit ce au loc la Barcelona si Praga . Workshopurile sau trainingurile in Budapesta (Ungaria) sau Luxembourg sunt si ele pe lista noastra de destinatii . Minim 7 tari de vizitat intr-un singur an ? Ce alt loc de munca , sau ce alt studio , iti mai ofera aceasta minunata oportunitate ?

Vacante in Romania

Avem o tara frumoasa , si ne place sa petrecem aici cel putin odata pe an . Incepand cu 2013 am incept sa sarbatorim fiecare an de existenta a studioului nostru , la un resort cochet de la munte , in Cetatea Carului .

Distractie si timp liber

Timpul este o resursa extrem de importanta in viata noastra . Trebuie sa dozam eforturile noastre cu foarte mare atentie , pentru a obtine atat rezultate remarcabile in cariera de model videochat , cat si a avea o viata personala frumoasa , vacante si timp liber suficient . O balanta , un echilibru extrem de necesar .

Citeste si : Distractie la maxim Test online - 10 intrebari cheie
APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online