Night prowl- videochat Galati

NightProwl Galati iBabes

iBabes Program este in primul rand un program de training . El a fost initial gandit ca o serie de tool-uri (social media , site-uri personale , creare de imagine , etc.) care , implementat la un model de live chat , sa-l ajute pe acesta sa creeze performanta .
Ulterior am realizat ca trebuie mai mult de atat , si ca avem nevoie de modele , fete , extrem de bine pregatite si open minded pentru a folosi aceste instrumente , sau , altfel formulat , sa profite la maxim de aceste instrumente .

In principiu , iBabes Program este compus din trei elemente de baza :
- trainingul offline , sau life coaching ,
- trainingul online , care depinde foarte mult de cel offline ,
- instrumente alternative de lucru .

Pe scurt , prin offline training ne referim la formarea performerilor . iBabes sunt fete open mind , care merg la cursuri , invata sau isi perfectioneaza limba engleza pana la nivel de slang , urmeaza tot felul de cursuri care sa le dezvolte personalitatea , respectul de sine , lucruri care sa dezvolte omul si cultura generala a acestuia .
Offline training inseamna foarte multa munca si foarte multa vointa de a invata . Aici este marea diferenta dintre un iBabe si un model de live chat obisnuit , si anume , disponibilitatea la munca , la dezvoltarea personala , la evolutie ca om .

Cu un iBabe ce are un training offline foarte OK , munca de online training devine extrem de simpla .
In aparenta , trainingul online este asemanator cu a oricarui alt studio de web chat din lume . Atentia pe detaliu , personalizarea , calitatea continutului , trainingul offline , toate acestea sunt reflectate in mod direct asupra activitatii online , si aici se face diferenta dintre un model obisnuit de video chat si un iBabe . Desigur , imaginea si nivelul performantelor financiare este de asemeni cu mult peste a oricarul alt model de chat .

Instrumentele alternative sunt lucruri prin care un iBabe poate genera venituri suplimentare , si nu putine , prin activitatile sale , atat online cat si offline . Sunt instrumente pe care le folosesc exclusiv numai ele (cel putin in acest moment) .

iBabes e un program cool , o combinatie intre training si metode inedite sau originale de promovare si monetizare a intregului potential . iBabes este programul prin care munca este distractiva , interactiva (in adevaratul sens al cuvantului) , unde accentul se pune pe om , pe respect , pe evolutie si dezvoltare individuala .

INTERVIU ONLINE – ANGAJEAZA-TE CHIAR ACUM !