Studio Videochat Galati NightProwl

Atenti cu imaginea ta

Imaginea ta este esentiala , insa atitudinea va face intotdeauna diferenta

Farmecul si frumusetea ta trebuiesc puse intotdeauna in valoare , mereu observate si apreciate la cele mai inalte standarde . Iti vom oferi intotdeauna tot ceea ce este mai nou si mai bun in materie de logistica si tehnologie , astfel incat eleganta ta sa fie usor de observat .

Un model de videochat de succes isi folosete cea mai de pret arma : puterea de seductie . Prin definitie , a seduce pe cineva inseamna in principiu a-i captiva atentia , ori acest lucru , pe termen lung , nu se poate face (doar prin) frumusetea exterioara , ci mai ales folosind limbajul trupului , zambetul si comunicarea , atitudinea in general .

Puterea feminitatii , a frumusetii si a seductiei consta in a avea incredere in tine , putere interioara si o atitudine pozitiva . Este o gresala sa confunzi vulgaritatea unor haine "sexy" cu a fi cu adevarat seducatoare si provocatoare . Vom investi timp si resurse pentru a-ti perfectiona tehnicile de seductie , ajutandu-te sa te descoperi pe tine , acordandu-ti increderea si aprecierea de care ai nevoie .

"A girl should be two things : classy and fabulous" - Coco Chanel

In videochat , ca si in viata de zi cu zi , in general , frumusetea nu consta in forme , machiaj , coafura si imbracaminte , in operatii estetice sau alte tipuri de tratamente . Acestea sunt doar lucruri complementare . Frumusetea vine intotdeauna din interior , din felul tau de a fi , din atitudine .

Tot ceea ce faci offline se reflecta online .

Inconjoara-te de oameni de la care ai ce invata , de oameni care te inspira si te motiveaza in acelasi timp. Astfel vei evolua atat pe plan personal cat si profesional. De foarte multe ori le vei auzi pe colegele tale spunand ca suntem a doua casa pentru ele . Suntem o echipa harnica si dedicata , bucuroasa sa te ajute sa-ti fie bine , ce ti se adreseaza intotdeauna cu respect . Incercam intotdeauna sa tinem cont de parerile si opiniile sau ideile tale . NightProwl iti ofera nu doar posibilitatea de a castiga bani , dar si posibilitatea de a lucra intr-un mediu in care credem in valorile umane .

Fii independenta . Fii frumoasa . Fii Real Girl with Real Emotions . Aceasta poate sa fie noua ta imagine : independenta , increzatoare , frumoasa , cu o atitudine pozitiva , fericita si implinita . .

 Investim in imaginea ta vizuala (online)

Desi nu este cel mai important aspect in acest domeniu, noua de pasa de imaginea ta. Consideram insa ca o femeie ingrijita , imbracata frumos , cocheta , care stie sa-si faca parul sau sa-si aplice un makeup potrivit , are mai mult respect de sine , este mult mai increzatoare , mai relaxata .

WHAT WE THINK , WE BECOME !

Pentru a dobandi increderea de sine , studioul nostru organizeaza cursuri si workshopuri de makeup , de hair style , de modeling (cum sa te lasi fotografiata,cum sa folosesti limbajul trupului) . Exista exercitii de stimulare a creativitatii si a imaginatiei . Vei invata foarte multe lucruri , dar in principal vei invata sa te descoperi pe tine insati .

Vorbind insa de lucruri mai concrete , studioul nostru iti pune la dispozitie experienta unui stilist cunoscut , care sa te ajute sa-ti alegi cele mai potrivite coafuri , culoarea parului , sa-ti creezi un nou look , mult mai atragator , dar care sa te reprezinte in acelasi timp . Fiind atenti la fiecare detaliu , ne preocupa de asemeni dieta , nutritia , avand ocazional workshopuri si informari pe aceasta tema . Suntem atenti sa te invatam , daca este cazul , orice mic detaliu legat de imaginea ta .

Investim in imaginea ta cu adevarat

Primeaza intotdeauna inteligenta si rafinamentul , dar primul impact este de cele mai multe ori cel vizual . Din acest motiv studioul nostru iti va pune la dispozitie diverse resurse care sa te relaxeze , sa-ti dea mai multa incredere , sau dupa caz , sa te faca mai frumoasa . Putem vorbi aici despre o sumedenie de produse sau servicii precum : masaj , abonament la sala , cursuri de makeup , hair style , sau chiar finantarea de operatii estetice . Retinem insa , chiar si asa , ca frumusetea vine din interior , din atitudine .
You were born to be REAL , not to be PERFECT !

Creare de imagine foto & video

Sesiunile foto si video sunt realizate atat in regie proprie , de catre propria noastra echipa , cat si in colaborare cu diversi fotografi si videografi renumiti din Romania . Am inovat in decursul timului , si revolutionat la nivelul industriei , felul in care realizam profilele vizuale (foto si video) . Suntem primul studio care a realizat teasere pe Green Screen , in aer (saltul cu parasuta) , sau in studiouri cinematografice reale , si am primit de fiecare data aprecierea aferenta acestor realizari .

 Investim in imaginea ta offline

In activitatile noastre zilnice imbinam utilul cu placutul pentru a ne dezvolta personalitatea , cunostintele , cultura generala , si de a stimula pofta de cunoastere , de explorare a propriei tale personalitati , de stimulare a creativitatii . Avem de asemeni placerea de a oferi cursuri de invatare , sau dupa caz de perfectionare a limbii engleze , cu profesor dedicat . Te invitam sa te alaturi diverselor programe de training & life coaching organizate de studioul nostru , unde poti invata despre time management , preconceptii , anatomia conflictelor , seductie si manipulare , precum si multe altele . Sunt lucruri extrem de interesante si extrem de importante , pentru ca asa cum am spus si mai sus , asa cum arata viata ta offline , viata ta de zi cu zi , asa va arata si personalitatea ta online .
De ce sunt importante si aceste aspecte ? Pentru ca in viata nu conteaza doar frumusetea , iar aceste elemente de cunoastere , de dezvoltare personala , de self-management , te dezvolta ca persoana si te pregatesc atat pentru succesul pe care il poti avea in aceasta lume a videochat-ului , dar si pentru tot restul vietii tale , pentru o cariera ulterioara , si asa mai departe .

NightProwl nu este un simplu studio de videochat . Poate fi considerat o scoala a vietii , un loc unde poti invata sau perfectiona lucruri ce-ti vor folosi toata viata (engleza , limbaj non verbal , prestanta , respect de sine , atitudine , frumusete , etc.). Ba mai mult decat atat , castigi bani ... dezvoltandu-te si descoperindu-te pe tine !

Standardul ridicat se mentine prin onorarea promisiunilor , iar toate cele mentionate pe aceasta pagina de internet sunt o promisiune si un angajament fata de tine .

APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online