Studio Videochat Galati NightProwl

Intrebari frecvente despre videochat si raspunsurile NightProwl

De ce as alege NightProwl si nu un alt studio ?
Raspuns: Standardul ridicat nu se poate sustine decat respectand promisiunile . Acest site (nightprowl.ro) in intregimea lui este o promisiune catre tine , o promisiune a seriozitatii si respectului , o garantie a progresului si reusitei financiare . Faptul ca existam si progresam de mai bine de 5 ani , cu o reputatie locala (Galati) , nationala si internationala IMPECABILA - este o confirmare a faptului ca ne-am mentinut promisiunile fata de toate modelele si partenerii nostrii , si ca suntem un studio cu standardele ridicate .
Angajari videochat fac multi , oferte sunt multe , insa nu toare sunt cele mai fericite alegeri pentru tine. Indiferent daca vei alege sa ne contactezi pentru un interviu , sau ca vei decide sa mergi in alta parte , sfatul nostru este sa alegi cu foarte mare atentie !
Cat se poate castiga din videochat ?
Raspuns: intre doar cateva sute de dolari si pana la 20 chiar 30.000 de dolari lunar . Sunt foarte multi factori de luat in considerare : implicare , seriozitate , nivel cunoastere limba engleza , frumusete (corp ingrijit) , precum si disponibilitatea de a lucra cat mai mult .
Pe scurt insa , videochatul iti poate oferi cu siguranta venituri pe care nu le vei putea obtine la nici-un alt loc de munca .
Cat pot castiga in prima luna ?
Raspuns: asa cum am raspuns si la intrebarea anterioara , este greu macar sa ne dam cu parerea atat timp cat nu ne cunoastem . Ceea ce putem sa spunem insa , din propria experienta , este ca am avut cazuri de fete care au castigat 5000+ de dolari inca din prima luna , insa majoritare sunt cazurile in care castigurile platite au fost intre 1000 si 2000 de dolari in prima luna de activitate .
Odata cu trecerea timpului , cu acomodarea la noul job , cu acumularea experientei , castigurile vor creste de la luna la luna .
Trebuie sa fiu frumoasa , tip 90-60-90 ?
Raspuns: Frumusetea este importanta , insa conceptul sau definitia frumusetii este cu totul diferita . Noi consideram ca o femeie ingrijita (coafura , manechiura , pedichiura , igiena corporala in general) este o femeie frumoasa , indiferent de ceea ce altii ar defini ca fiind frumos : inaltime , geutate , 90-60-90 .
In videochat frumusetea exterioara este si ea importanta , asa cum deja am mentionat in acest raspuns , dar ceea ce primeaza , lucrul cel mai important este frumusetea interioara : inteligenta , mentalitatea de flirt , simtul umorului si asa mai departe .
Imi este asigurata confidentialitatea ?
Raspuns: Da . Intelegem pe deplin necesitatea unor persoane de a beneficia de o confidentialitate sporita , motiv pentru care asigurarea confidentialitatii este o prioritate pentru noi .
Care este programul de lucru ?
Raspuns: Suntem organizati pe doua ture , de dimineata (6-17) si de noapte (20-06) . Vei avea o camera la dispozitie si rezervata doar pentru tine in intervalul (pe tura) aleasa de tine . In acest interval trebuie sa reusesti 8 ore efective de lucru , 4-5 zile pe saptamana (zilele le alegi tu) .
Care este sistemul de penalizari la NightProwl Studio VideoChat Galati ?
Raspuns: Stim foarte bine ca exista studiouri de videochat in Galati care isi penalizeaza modelele . Am auzit de cazuri in care unele modele de la unele studiouri de videochat dau penalizari de zeci si sute de dolari din motive pe care noi le consideram stupide . Dar nu suntem in masura sa analizam sau sa judecam aceste lucruri , nu este treaba noastra sa facem asta . Treaba noastra este in schimb sa oferim modelelor noastre un ambient de lucru lipsit de griji si stres , si in consecinta NU EXISTA UN SISTEM DE PENALIZARI ! NightProwl Studio NU DA AMENZI !
Ca si strategie de business consideram ca disciplina este esentiala , dar intelegem in acelasi timp faptul ca DISCIPLINA , ca si concept , este diferita de FRICA . Studioul nostru iti propune sa lucrezi cu placere (si nu cu frica) intr-un cadru bine organizat si disciplinat pozitiv .
Ce bonusuri primesc daca ma angajez la NightProwl ?
Raspuns: Am observat si noi ca exista studiouri care ofera sute de dolari ca bonus de angajare , masini sau orice alte "beneficii" . In realitate , daca vei merge la aceste studiouri vei vedea ca ti se pun clauze si vei primi (daca vei primi) acele bonusuri dupa X luni de la inceperea colaborarii . Nu trebuie decat sa-ti folosesti logica pentru a vedea asta .
Revevind la intrebare , in conditiile de mai sus , daca intrebarea ta este "primesc ceva bani daca vin la NightProwl" raspunsul este NU . Tot ceea ce oferim este un loc de munca frumos , profitabil , o echipa serioasa , care sa te trateze cu respect si care sa te motiveze si sa te ajute sa iti atingi potentialul maxim .
Avem insa si bonusuri active pentru modelele care lucreaza la NightProwl , comisioane de 100% la fiecare 6 luni - pentru o intreaga perioada de lucru - (il numim bonus de fidelitate) , sau bonusuri tip premiere pentru fiecare milestone personal (depasirea propriilor recorduri , de exemplu "cea mai buna zi in incasari") .
Care este comisionul pe care il primesc ?
Raspuns: Suntem atipici din acest punct de vedere . Majoritatea studiourilor de videochat din Galati , si nu numai , aplica un sistem de comisioane bazat pe performantele financiare . Inclusiv NightProwl Studio a lucrat pe acest sistem pana la inceputul anului 2015 , moment in care l-am reconsiderat si clasificat ca injust pentru modelele care lucreaza foarte mult , dar din diverse motive nu au incasari chiar foarte - foarte mari . Pentru a veni in ajutorul acestora si a le demonstra , inca odata in plus , ca apreciem eforturile pe care le depun , am schimbat metoda de comisionare . Astfel , incepand cu 2015 , NightProwl ofera comisioane intre 40 si pana la 60% in functie de numarul de ore lucrate in fiecare perioada de plata . Detalii aici
Nu stiu engleza deloc . Ce sanse am ?
Raspuns: In special pentru categoriile non adult este necesar un nivel cel putin mediu de cunoastere al limbii engleze . Dar intr-o alta ordine de idei , am cunoscut destul de multe modele care nu aveau o engleza avansata dar au reusit sa faca performanta chiar si asa . Te incurajam sa ne contactezi , sa te programezi la un interviu , sa ne cunoastem , si sa gasim solutii .
Daca ma angajez , ce sunt obligata sa fac ?
Raspuns: NightProwl nu iti impune un standard de lucru , nu te va obliga NICIODATA sa faci lucruri impotriva vointei tale ! NightProwl NU INCURAJEAZA SI NU PROMOVEAZA utilizarea jucariilor sexuale !
Este aceasta activitate legala in Romania ?
Raspuns: Depinde de locul in care doresti sa lucrezi . La NightProwl insa , activitatea este in perfecta armonie cu legile in vigoare ale statului Roman , se declara veniturile si se platesc transparent impozitele aferente , ceea ce in termeni reali inseamna un cadru legal de lucru . Deci da , NightProwl functioneaza legal .
De ce acte am nevoie ?
Raspuns: Primul pas , pentru a te putea inregistra si pentru a putea lucra pe site-urile de specialitate , este sa demonstrezi ca ai varsta minima legala : 18 ani . Din acest motiv iti va fi solicitata cartea de identitate , pentru a face aceasta dovada ca ai minim 18 ani impliniti .
Care este metoda legala de lucru ?
Raspuns: NightProwl Studio Galati va incheia cu fiecare model un contract de prestari servicii , de tip artist - interpret , in vederea realizarii de emisiuni online . In baza aestor contracte , cu toate prevederile sale (legate de termene de plata , comisioane , etc.) studioul va face toate platile aferente , transparent , dintr-o companie (SRL) din Romania : AGH SERVICES GROUP SRL .
Suntem unul din putinele studiouri care isi declara toate veniturile si le supune impozitarii legale , conform legislatiei in vigoare a Romaniei .
Nu am inca 18 ani . Pot lucra ?
Raspuns: Chiar daca mai ai doar putin , cateva luni de exemplu , pana la implinirea varstei legale , nu poti lucra in studiourile NightProwl . Asa cum am mentionat deja , varsta minima este de 18 ani .
Cum ma programez la un interviu ?
Raspuns: Foloseste formularul online pe care il gasesti aici , prin mesageria facebook sau suna la numarul de telefon 0758.34.35.36 .
Aplicarea online si interviul , presupun un acord sau promisiune ?
Raspuns: Ca orice alt interviu , scopul este de a ne cunoaste , de a-ti raspunde la orice intrebari vei avea , de a-ti prezenta studioul si proiectele noastre . Daca totul decurge bine , abia apoi putem trece la pasul urmator , la inceperea efectiva a colaborarii .
In ce consta interviul ?
Raspuns: Interviul nu este mai mult decat o discutie detaliata despre acest job , o discutie in care iti prezentam toate proiectele noastre , viziunea si modul nostru de a aborda aceasta industrie . Interviul ne ofera oportunitatea de a ne cunoaste , da a-ti raspunde la orice intrebari , de a ne da seama fiecare daca suntem compatibili si daca putem lucra impreuna .
Pot intrerupe oricand colaborarea ?
Raspuns: Da , contractul incheiat intre tine si studioul nostru nu are prevederi legate de o durata minima de timp sau alte clauze abuzive . Oricare dintre parti poate lua decizia intreruperii colaborarii in orice moment .
APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online