Studio Videochat Galati NightProwl

NightProwl este Jasmin Certified

Primul (si momentan singurul) studio din Galati cu aceasta certificare

Ziua de 15 decembrie 2016 a fost una speciala pentru noi , fiind ziua in care reprezentantii studioului nostru s-au deplasat in Luxembourg , la sediul LiveJasmin , pentru a semna contractul de colaborare in ceea ce priveste programul "Jasmin Certified" . Includerea noastra in acest program ne onoreaza , pentru ca in esenta , desi suntem un brand foarte bine cunoscut la nivel international , suntem un micut studio de videochat dintr-un oras de provincie din Romania.

DE CE NOI ?

Raspunsul oficial la aceasta intrebare nu il pot oferi decat reprezentantii LiveJasmin , dar la randul nostru avem o opinie , si credem ca am fost alesi pentru acest program datorita faptului ca avem o strategie corecta de business , bazata pe zicala Romaneasca "a tace si a face". In timp ce multe alte studiouri sunt interesate de (o alta celebritate Romaneasca) "Capra Vecinului" si mai ales de strategii legate de "moartea" acesteia , noi intotdeauna ne-am focusat pe ceea ce NOI avem de facut , de CONSTRUIT si de MUNCIT .
Astfel si numai astfel am reusit , in ultimii mai bine de 5 ani , de la infiintarea noastra in 2011 , sa progresam si sa ajungem la nivelul la care suntem astazi , inclusiv prin includerea noastra in programul "Jasmin Certified Studios" .

CE ESTE - JASMIN CERTIFIED -

Programul Jasmin Certified reprezinta o recunoastere a colosului "LiveJasmin" fata de partenerii sai - studiourile de videochat - care indeplinesc anumite criterii de eligibilitate . Practic , orice studio care poate sa indeplineasca un set de criterii (vezi mai jos) se poate inrola in acest program , si se poate bucura de anumite beneficii oferite exclusiv studiourilor "Certificate" .

Faptul ca NightProwl indeplineste toate criteriile de eligibilitate , si a fost invitat in acest program ,este inca o confirmare (dintr-un sir lung) a faptului ca suntem foarte buni si seriosi in ceea ce facem . Suntem foarte mandrii de acest lucru, dar vorbim foarte rar despre realizarile noastre dintr-unmotiv foarte simplu pe care l-am invocat si mai sus : ne place sa muncim , nu sa vorbim (sau altfel spus sa ne laudam) .

BENEFICIILE MODELELOR CARE LUCREAZA INTR-UN STUDIO CERTIFIED

Asa cum am spus deja pe aceasta pagina , exista destul de multe beneficii pe care programul "Certified" le ofera studiourilor inrolate , si implicit modelelor sale . Dar cand vorbim despre decizia unui model de a alege un studio de videochat dintr-o lista lunga de studiouri existente in Galati , faptul ca NightProwl are acest parteneriat cu colosul - LiveJasmin - practic cel mai mare site de videochat din lume , este o confirmare a lucrurilor serioase si bine facute .

Nu dorim sa intram in foarte multe detalii si sa facem o lista foarte lunga de beneficii , dar vrem sa subliniem si sa "traducem" aceasta lunga lista printr-un singur cuvant : profitabilitate . Daca NightProwl este deja cunoscut ca fiind studioul din Galati in care ai (ca model) cele mai mari sanse de a face performanta din punct de vedere financiar , acest nou parteneriat nu doar confirma acest lucru , dar il si intareste . Instrumentele puse la dispozitia modelelor din studiourile Certified , de catre LiveJasmin , sunt create sa aduca plus valoare acestora , si sa ajute la o evolutie financiara pozitiva .

ELIGIBILITATE

Exista un set de criterii pe care un studio trebuie sa le indeplineasca pentru a deveni "Jasmin Certified" , printre care mentionam : exclusivitatea , lipsa activitatilor fraudulente in istoricul studioului , indeplinirea unor criterii severe din punct de vedere tehnic si logistic . Practic , prin aceasta cerificare demonstram inca odata , daca mai era nevoie , ca suntem corecti fata de modelele noastre (nu exista activitati fraudulente) si ca atingem cele mai inalte standarde tehnice si logistice .

Intr-o alta ordine de iei : daca doresti sa faci performanta pe cel mai mare site de videochat din lume , alegerea ta numarul 1 trebuie sa fie NightProwl Studio . Daca doresti sa te programezi pentru un interviu , sa ne cunoastem , click aici .

APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online