Studio Videochat Galati NightProwl

Proiectele noastre

NightProwl este mai mult decat un studio de videochat .
Nu am facut niciodata un secret din modul in care functionam . Am invitat sau am acceptat vizite ale unor studiouri , atat din Romania cat si din strainatate, in incercarea de a ajuta , dar si de a invata , dupa caz .

Dorinta noastra este de evolutie . NightProwl nu poate evolua daca nu exista concurenta solida , puternica , daca nu exista idei , inovatie . Concurenta este buna atat timp cat este loiala , corecta .

AdultWebcamStars.com este un forum despre videochat fondat in 2006 , iar in anii scursi de atunci s-au adunat zeci de mii de membrii , postari , subiecte de discutie . S-au legat de asemeni mii de prietenii si colaborari , informatiile postate au ajutat zeci , poate chiar sute de mii de oameni sa inceapa activitatea de video chat , fie ca studio , fie ca model independent .

Desigur , micile detalii ... marile secrete ale industriei stau deja printre randuri in zecile de mii de pagini ale forumului . Cu timp si dedicare poti afla absolut orice doresti despre video chat , in cel mai usor si transparent mod . Noi am facut posibil acest lucru si continuam sa facem asta si astazi !

Totusi , activitatea nu mai este atat de simpla ca acum 3-4 ani (sau mai multi) , cerintele tehnologice (performante IT , HD Camera , logistica , luminile) sunt din ce in ce mai stricte , iar concurenta (numarul de modele online) este din ce in ce mai mare .
Credem ca suntem singurul studio de video chat care afirma acest lucru : poti reusi si de acasa . Chiar si asa , potentialul tau nu va fi dus la maxim decat intr-un studio ales cu grija , intr-un studio in care se munceste bine , cu profesionalism , indiferent ca acesta se numeste NightProwl sau altfel .

In februarie 2014 , ca o extensie a forumului , am organizat prima conferinta (summit) de video chat din lume , la care au participat peste 160 de reprezentanti ai studiourilor din Romania .
Acest eveniment a avut loc la Predeal , a existat foarte multa informatie , workshop-uri , seminarii , schimburi de experienta . S-au legat prietenii si s-a facut business .

In urma acestui urias succes , NightProwl a decis organizarea unui al doilea summit , la nivel international . Acesta a avut loc in iunie 2014 la Mamaia / Constanta , bucurandu-se de participarea a peste 420 de persoane , atat modele cat si studiouri , atat din Romania cat si din strainatate , precum si cele mai importante site-uri de video chat din lume !

Special pentru acest eveniment au venit oameni de pe toate continentele , avand reprezentanti din America , Canada , Japonia , Columbia , Uruguay , Rusia , Ucraina , Rep. Moldova , Ungaria , Slovacia , Olanda , Italia , Spania , Luxembourg si asa mai departe . Un Summit international , primul de acest gen din lume , in adevaratul sens al cuvantului .

Pentru 2015 vom pregati un eveniment chiar mai mare , unde speram sa aducem peste 800 de participanti , tonul industriei de webcam fiind , incepand cu 2014 , dat in Romania , prin NightProwl Studio si echipa lui !

APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online