Studio Videochat Galati NightProwl

Programe de training & coaching

Videochat , in principiu , inseamna imagine (video) si comunicare (chat) , motiv pentru care studioul nostru desfasoara diferite cursuri , programe de training sau workshopuri , interactive in marea lor majoritate .
Accentul este pus pe dezvoltarea personala , pe om , pe tine ca model .

Lucrand in studioul nostru , discutand cu oamenii din staff , cu specialisti (diverse seminarii) , participand la workshopurile si cursurile organizate de noi , vei putea sa-ti dezvolti o serie de aptitudini .

Cea mai buna pregatire a zilei de maine este sa-ti dai toata silinta astazi !

Dezvoltare personala

- invatarea sau perfectionarea (dupa caz) a limbii engleze ,
- comunicarea non verbala (body language) si expresivitatea ,
- stil : makeup , hair style , stil vestimentar , feminitate ,
- tehnici de comunicare , flirt si dictie ,
- fotografiere , posing , zambet eficient .

Programul nostu de Life Coaching te va ajuta de asemeni sa-ti dezvolti o serie de aptitudini extrem de importante , atat in videochat cat si in viata in general , precum :
- time management ,
- manipulare ,
- mirroring ,
- anatomia conflictului ,
- sanatate , nutritie si fitness , - frumusete ,
- exercitii de stimulare a creativitatii

Independenta

Toate aceste cursuri te vor ajuta sa devi o femeie independenta , o femeie care poate sa se descurce singura , care sa aibe intotdeauna propriile alegeri , optiuni . O femeie puternica , dezvoltata corect .

Trainingul de specialitate

Programele noastre de training videochat sunt in general personalizate , pentru fiecare model in parte . Ca indivizi , fiecare dintre noi avem lucruri care trebuiesc evidentiate mai mult sau mai putin . Avem aptitudini ce ne caracterizeaza pe fiecare in parte . Avem un nivel mai ridicat sau mai scazut de incredere in sine , de timiditate , de socializare .
Prin urmare , tehnicile de training sunt in general personalizate , pentru fiecare in parte . Echipa noastra este foarte bine organizata si structurata astfel incat sa se realizeze performanta cu fiecare dintre modelele cu care lucram .

Te poti pregati pentru o cariera

Vei descoperi cu timpul cat de frumos este acest domeniu de activitate , si in acelasi timp cat de profitabil , si vei avea dorinta de a merge mai departe , dincolo de activitatea unui model . NightProwl iti poate asigura pregatirea si mentalitatea necesara , astfel incat , dupa incheierea carierei de model , sa poti face cu usurinta alte joburi din spatele camerei : trainer , manager de studio , reprezentant sau suport la unul din site-urile de videochat , joburi care iti spunt recomandate si din care poti face o cariera lunga si frumoasa .
In general fetele merg la videochat pentru o perioada scurta de timp , sa-si finanteze un capriciu (o masina de exemplu) sau alte lucruri similare . NightProwl te poate pregati insa pentru o cariera lunga , sigura (financiar) si profesionala in acest domeniu . Depinde numai de tine si de planurile tale de viitor , de viata .

Succesul este un lucru care trebuie sa fie exersat in fiecare zi , la fel si cantatul la vioara ...

APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online