Studio Videochat Galati NightProwl

Videochat altfel : valorile noastre

Orice persoana care doreste sa aibe rezultate dintre cele mai bune , indiferent de domeniul in care activeaza , trebuie sa aibe un set de valori in care sa creada si pe care sa le urmeze .
In ceea ce priveste studioul nostru , avem un set de 7 valori in care credem , si pe care le consideram esentiale in activitatea noastra .

CORECTITUDINE

In cei peste 5 ani de activitate , unul din lucrurile care ne-a preocupat intensiv a fost corectitudinea si transparenta prin care sunt calculate toate platile , precum si efectuarea acestora in timp util , la datele stabilite , niciodata mai tarziu .
Cand vorbim insa de corectitudine nu ne referim doar la plati si la efectuarea platilor , ci si la atitudinea corecta , sau abordarea corecta a oricarei situatii , dand intotdeauna dovada de coloana vertebrala .

SERIOZITATE

Niciodata nu promitem lucruri pe care nu le putem livra . Nu ne place marketingul fals , si cea mai evidenta dovada in acest sens este insusi continutul acestui site , lipsit de "bombonele" de marketing , dar plin de realism si seriozitate . Nu dorim sa-ti promitem pe site lucruri care in realitate nu exista . Noi nu oferim bonusuri la angajare de exemplu , bonusul tau , in cazul in care doresti sa lucram impreuna , fiind un tratament SERIOS si CORECT din partea noastra .
Consideram ca fara seriozitate nu se pot atinge obiectivele propuse , atat de noi ca studio , cat si de catre orice model care doreste sa se alature echipei noastre : succesul , implicit cel financiar .

ORGANIZARE / PROMPTITUDINE

Consideram de asemeni ca fara o buna organizare interna , pe proceduri bine stabilite , nu am putea sa atingem viteza de reactie / promptitudinea cu care rezolvam diversele situatii ce apar , fie de ordin tehnic , fie de ordin logistic , sau orice alte probleme ori situatii ce se ivesc .

CONFIDENTIALITATE

Intotdeauna am incurajat fetele cu care am colaborat, sa nu-si ascunda locul de munca , pentru ca nu este absolut nimic rusinos in asta . Am incurajat toate aceste fete sa procedeze asa , cu speranta (de cele mai multe ori devenita realitate) ca acest lucru le va elibera de stresul ca prietenii sau familia vor afla . Uneori este mai bine sa explici din start cu ce te ocupi , decat sa incerci sa dai explicatii atunci cand se afla .
Din acest motiv , in decursul anilor , au fost publicate diverse filmulete de promovare a studioului , folosind propriile modele , pentru ca asa cum spuneam si mai sus , nu ne place sa mintim , sa facem publicitate falsa . Toate aceste materiale au fost publicate doar cu acordul fetelor respective , fete cu care , de altfel, ne mandrim .

Intelegem in egala masura si cazurile , deloc putine , in care trebuie sa protejam identitatea fetelor cu care colaboram , confidentialitatea acestora . Este de asemeni una din prioritatile studioului nostru si un lucru pe care il indeplinim cu succes .
Daca tot am amintit insa de filmuletele de promovare , publicate cu acceptul modelelor , mai jos va prezentam unul dintre acestea .

TRANSPARENTA

Putem sa fim o echipa doar daca suntem transparenti unii cu ceilalti . Se poate spune ca transparenta este un rezultat al seriozitatii si corectitudinii , elemente sau valori deja enumerate mai sus , si , in mare parte despre asta este vorba . Noi consideram insa , ca trebuie sa fim si extrem de sinceri (sau directi in exprimare) fata de modelele noastre .

DETERMINARE

Chiar si dupa atatia ani de experienta , pasiunea fata de acest domeniu de activitate (pe care daca ajungi sa-l cunosti in profunzime si asa cum este el in mod real ... nu cum se vorbeste la colt de strada , nu ai cum sa nu dezvolti o pasiune pentru el) si determinarea de a obtine rezultate cat mai bune cu modelele noastre , nu ne lipseste ! Este un element pe care noi il consideram important , pentru ca fara pasiune si fara determinare nu poti transmite din cunostintele si experientele tale catre noile modele , si acestea nu pot evolua . Am putea adauga de asemeni un alt atribut care ne caracterizeaza : entuziasmul .

INTELEGEREA EMOTIILOR

Sloganul studioului nostru , "Real Girls with Real Emotions" este mai mult decat un slogan . Ca oameni , dar mai ales ca un rezultat al respectului reciproc , al unei bune colaborari , serioase si corecte , avem o intelegere si o flexibilitate mare fata de situatiile si emotiile celor din echipa noastra . Te vei bucura de sprijinul, intelegerea si prietenia neconditionata a echipei , a staff-ului si al colegelor tale , atat timp cat , ca in orice relatie de amicitie sau prietenie , oferi exact aceleasi lucruri in schimb : respect , corectitudine si seriozitate .

APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online