Studio Videochat Galati NightProwl

Videochat altfel : flirt & non adult

O abordare total diferita fata de tot ce ai auzit pana acum despre videochat

Suntem primul studio de videochat din Galati care , in 2011 , a introdus "videochatul altfel" - cu o abordare diferita , orientata mai mult catre flirt si categorii non adult . Dar mai mult decat atat , suntem primii , si dupa parerea noastra in continuare singurii (la modul real) care au impus respectul desavarsit pe care il oferim modelelor noastre inca din prima secunda in care acestea ne trec pragul .

Daca nu ai mai lucrat niciodata , este foarte probabil ca tot ceea ce sti despre videochat sa se rezume la : adult sau show-uri sexy in fata unei camere web . Aceasta este probabil abordarea de baza pentru majoritatea studiourilor din Romania , nu este insa si cazul studioului nostru , si cu siguranta nu exprima viziunea noastra generala despre aceasta frumoasa industrie a videochat-ului .
Din experiente proprii am invatat ca fidelizarea clientilor nu se face prin show-uri adult explicite , ci mai degraba prin comunicare , prin legarea de prietenii online . Cu alte cuvinte, nu atitudinea de "star adult" aduce succesul in aceasta industrie a videochatului , ci mai ales atitudinea , comunicarea , flirtul , chestiuni care sunt non adult / flirt friendly .

Din punctul nostru de vedere , mai presus de nevoile umane legate de sex ,sunt nevoile legate de socializare , legarea de prietenii , comunicarea , inlaturarea singuratatii . De principiu , acesta este serviciul pe care dorim ca modelele noastre sa il ofere : socializare , prietenii online .

NightProwl este cu siguranta singurul studio din Galati , si unul din putinele studiouri din lume , in care te poti simti ca acasa . Ne face placere sa lucram cu oameni buni , corecti , cu fete serioase si amabile , hotarate sa-si faca viata confortabila si frumoasa . E o abordare diferita , de colegialitate si de respect , in comparatie cu alte studiouri de videochat unde , intre staff si modele va exista doar o relatie de subordonare si probabil exploatare (chiar si reciproca) .

Importanta lucrului in echipa

Consideram ca originalitatea trebuie promovata , si de aceea incurajam si stimulam modelele noastre sa fie originale , unice . Si cum altfel putem obtine acest rezultat decat lucrand impreuna (?) , staff , traineri si modele la un loc , ca o echipa .
Modul in care te simti in locul in care muncesti nu este dat doar de ambient si mobilier . Credem cu tarie ca daca te simti ca intr-o mica familie , intr-un grup care respecta acelasi set de valori , atunci zilele tale de munca vor fi mult mai frumoase , vesele si produtive . De aceea , cu riscul de a ne repeta , grupul , colegialitatea , respectul in interiorul si exteriorul cladirii , sunt elemente ce ne definesc ca grup si dorinta de a evolua intr-un mod pozitiv .

"O imbratisare e ca un bumerang , o primesti inapoi imediat"

Suntem instruiti sa avem o mentalitate pozitiva , si incercam sa-ti insuflam si tie acest mindset , extrem de important atunci cand iti propui sa reusesti ceva , orice ar fi acel ceva .

Mica noastra echipa , sau familie , pentru ca o putem numi si asa , se sudeaza si pe parcursul numeroaselor evenimente la care participam impreuna , fie ele de ordin profesional (summit-uri) , fie pentru relaxare (petreceri , gratare , filme , diverse activitati in acest sens) .

Trebuie de asemeni mentionata si echipa , altfel , total diferita , inovativa , premiata international , care realizeaza managementul studioului nostru . Pentru mai multe detalii despre noi va rugam sa vizitati pagina echipa noastra .

Prietenii online cu oameni din toata lumea

Daca exista preconceptii despre modelele de videochat , cu siguranta exista si preconceptii legate de clientii acestor site-uri . Preconceptiile sunt insa doar rezultatul lipsei de informare . In realitate , atat modelele cat si membrii site-urilor de videochat sunt oameni normali , in cautarea unei nevoi de baza : socializare .
Mai jos un extras din documentarul CamGirlz lansat in ianuarie 2015 in USA .

Majoritatea clientilor existenti pe site-urile de videochat provin din America de Nord (SUA , Canada) dar si din alte tari unde socializarea arata altfel decat in Romania . Acolo nu exista activitati precum - claxonatul dupa fete la trecerea de pietoni - oprirea masinii langa o Domnisioara aflata pe trotuar si abordarea acesteia - sau alte multe cazuri cu care noi suntem foarte "obisnuiti" in Romania . Acolo exista o legislatie si cred ca fiecare dintre noi a vazut cel putin un film in care "protagonistii" se dau in judecata pentru "hartuire sexuala" . Acestea sunt realitatile locurilor de acolo , unde socializarea nu este foarte incurajata de catre legislatie (si nu numai) . De aici si nevoia acestor oameni de a gasi solutii pentru nevoile lor de socializare , acest "surogat" al vietii reale numit videochat .
Tinand cont de aeste aspecte sociologice reale , depinde numai de tine si de capacitatile tale de a comunica si a socializa cu acesti oameni . Socializarea si flirtul, elemente de baza in videochat , sunt prin definitie elemente NON ADULT .

Set de valori

Oricine doreste sa aibe o evolutie profesionala pozitiva , sa aibe satisfactii atat profesionale cat si financiare , indiferent de domeniul in care activeaza , trebuie sa aibe un set de valori in care sa creada , si care sa-i ghideze astfel activitatea catre progres . In ceea ce ne priveste , valorile noastre sunt :

  • Corectitudinea , mai ales atunci cand este vorba despre plati ;
  • Transparenta - inclusiv transparenta decizionala (lucrul in echipa) ;
  • Seriozitatea ;
  • Promptitudinea in rezolvarea oricaror probleme ;
  • Confidentialitatea fata de identitatea fetelor cu care lucram ;
  • Intelegerea emotiilor (Real Girls With Real Emotions)

Care sunt atributele pe care trebuie sa le aibe , sau valorile in care trebuie sa creada un model pentru a ajunge in top , cu incasarile de rigoare ?
In primul rand trebuie sa ofere in schimb , exact aceiasi cantitate de corectitudine si seriozitate pe care studioul nostru o ofera . Lucrul corect in echipa presupune eforturi egale , atat din partea staff-ului studioului cat si a modelelor .
Restul sunt atribute care diferentiaza modelele de succes de restul : socializarea , dorinta de a evolua , de a invata lucruri noi , de a progresa . Cu alte cuvinte : determinarea . Nimanui nu trebuie sa-i lipseasca determinarea , cu atat mai putin unui model de videochat .

Care sunt asteptarile noastre de la tine ?

"Nu poti castiga la loto daca nu cumperi un bilet" . Prin asta dorim sa subliniem ca este extrem de important timpul petrecut online , lucrand . Cine spune ca poti castiga bani lucrand part time , oricand doresti (sunt zeci de studiouri care se promoveaza astfel) , incearca doar sa-si faca marketing , si te mint in consecinta . Desigur , daca te multumesti cu putin , aceste variante raman valabile . Daca doresti insa performanta (financiara) atunci alege cu atentie studioul in care vei lucra .
Ca o prima concluzie , determinarea de a reusi , si mai ales seriozitatea prin care aceasta determinare este exprimata , reprezinta primul pas in a deveni un model de succes . Fara seriozitate si implicare nu se pot obtine rezultate in absolut niciun domeniu de activitate .

APLICĂ ONLINE – ANGAJEAZĂ-TE CHIAR ACUM !
Suport online