CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

20 DE MOTIVE BINE ARGUMENTATE PENTRU ALEGEREA TA

Oferim tot ceea ce este omeneste posibil , de la cele mai banale lucruri pana la "luna de pe cer" , insa oferta noastra se adreseaza unui segment foarte restrans de oameni : care doresc sa realizeze lucruri palpabile , oameni seriosi , responsabili si cu dorinta de munca . Daca te regasesti in aceasta scurta descriere iti uram BUN VENIT ! si iti prezentam mai jos care sunt cele 20 de motive pentru care , credem noi , ar trebui sa alegi NightProwl Studio .

01

COMISIOANE SI PLATI CORECTE

Comisioanele oferite de NightProwl Studio pot ajunge pana la 60% din veniturile generate , in functie de numarul de ore lucrate saptamanal . Cerinta minima este de 40 de ore pe saptamana (ca la orice alt job) cu flexibilitate si libertate in alegerea zilelor de lucru . Platile sunt calculate intotdeauna transparent si efectuate de doua ori pe luna . ( detalii aici )

02

FARA AMENZI SAU PENALIZARI

Studioul nostru are o politica orientata catre performanta , iar performantele nu se pot realiza niciodata cu penalizari , certuri si stres . Cautam intotdeauna sa corectam orice greseli sau probleme prin orice alte mijloace sau metode decat amenzi . Nici o amenda data in peste 5 ani de activitate !

03

SIGUR SI LEGAL

Ne declaram si ne platim taxele la zi . Nu avem sisteme de "bani in plic" sau alte asemenea proceduri . Absolut toate veniturile sunt declarate conform legii . Pe toata durata colaborarii , dar si dupa , studioul nostru garanteaza siguranta .
Legal ! Intotdeauna legal !

04

INVESTIM IN IMAGINEA TA

Primesti in fiecare zi , inainte de inceperea turei de lucru , machiaj si coafura profesionala , GRATUIT din partea studioului . Beneficiezi de multiple programe de finantare pentru operatii estetice , clinica dentara , sau orice alte mici ajustari consideri ca iti sunt necesare .

05

PROMOVARE EFICIENTA

Utilizand atat instrumentele puse la dispozitie de partenerul nostru oficial - LiveJasmin - cat si instrumente alternative de generare de traffic web , iti asiguram o promovare constanta si profitabila , respectand in acelasi timp politicile de confidentialitate , de care stim ca ai nevoie .

06

TRAINING PERSONALIZAT

Vei beneficia intotdeauna de cele mai inovative metode de training , de sustinerea de care ai nevoie , precum si de un suport profesional 24 de ore din 24 . Vom lucra cu tine personalizat , vom inova , si vom gasi metode de a evolua si de a mari incasarile . Vom cauta in permanenta sa maximizam sansele tale si sa ajungi , cat mai repede , sa obtii succesul financiar .

07

PARTENERIAT OFICIAL CU LIVEJASMIN

Suntem singurul studio de videochat din oras care beneficiaza de un parteneriat oficial cu LiveJasmin . Trebuie sa fie un motiv bine intemeiat pentru acest lucru , iar profesionalismul de care am dat dovada in ultimii ani este un argument in acest sens . Citeste aici mai multe detalii despre parteneriatul nostru

08

STAFF CU EXPERIENTA

Desi studioul nostru este fondat in 2011 , stafful are o experienta mult mai vasta in domeniu , experienta pe care o vom folosi in interesul tau , pentru a te ajuta sa progresezi constant si sa ajungi la rezultate financiare remarcabile , intr-un timp cat mai scurt posibil . ( Vezi echipa noastra )

09

O MASA CALDA IN FIECARE ZI

Este o necesitate si nu un moft . Avem colegi (admini , staff) si colege (modele) care lucreaza uneori foarte mult , iar o masa calda (care sa inlocuiasca un McDonalds sau o punga de chipsuri) vine ca un raspuns la aceasta necesitate . O masa calda te va ajuta sa ai mai multa energie pentru a-ti desfasura activitatea cu spor .

10

PROGRAM FLEXIBIL

Nu pretindem ca e cel mai flexibil in comparatie cu alte studiouri , dar este optim , sau extrem de flexibil in conditii de performanta . Iti stabilesti in fiecare saptamana care sunt cele 5 zile in care doresti sa lucrezi , si implicit cele doua zile libere . Poti face alegeri diferite de la o saptamana la alta .

11

CONCEDII PLANIFICATE

La fiecare cinci perioade de lucru (doua luni si jumatate) ai un concediu de 10 zile . Este mai mult decat iti poate oferi orice job in materie de timp liber si vacante , pentru ca ai nevoie periodic de odihna si de oportunitatea de a te bucura de banii pe care ii castigi . Ai adresa noastra , asteptam sa ne trimiti vederi !

12

ORGANIZARE IMPECABILA

Cu atat de multi ani de experienta , plus o orientare catre mai bine , si intotdeauna luand in considerare feedbackul modelelor si al staff-ului , am ajuns sa avem o organizare impecabila , care te va ajuta enorm in activitatea ta . Poate nu este perfecta , nu stim , te asteptam sa ne spui ce parere ai odata ce vom lucra impreuna .

13

BONUS DE SERIOZITATE

La fiecare sase luni in care iti respecti angajamentele contractuale cu seriozitate (programul de lucru in principiu) , primesti un voucher de vacanta de 1000 Euro . Destinatia o alegi tu !
Calatorie placuta ! Meriti !

14

FOTO SI VIDEO PROFESIONAL

Cirpian Strugariu si Gabriel Hennessey sunt doar doua nume extrem de sonore cu care studioul nostru a colabora si va colabora si pe viitor in vederea realizarii portofoliului tau foto - video .
Imaginea ta conteaza , si vom investi tot ce avem mai bun ca ea sa fie pusa in valoare .

15

RESPECT SI CORECTITUDINE

Respectul si sustinerea sunt doua lucruri primordiale in relatia noastra cu tine . Te vom trata intotdeauna cu respect , seriozitate si corectitudine . Asteptam un singur lucru in schimb : sa ne respecti in egala masura .
Ne vom intelege de minune !

16

LOGISTIC SI TEHNIC IREPROSABIL

Mobilier si decoruri alese cu gust , camere individuale de lucru (vei lucra singura in camera) , tehnologie de ultima generatie si alte aspecte de care ne mandrim . Chiar si asa , ceea ce speram ca te va impresiona cel mai mult suntem noi , oamenii din staff si potentialele tale colege , acestea fiind pe real lucrurile care fac diferenta atat uman cat si profesional .

17

BONUS DE RECRUTARE

Daca ne recomanzi prietenelor tale si acestea aleg sa lucreze alaturi de noi , atunci tu vei primi un bonus de 10% lunar din castigurile acestora . In timp asta poate sa insemne mii de dolari . Bonusul il primesti de la noi , iar prietena ta iti va multumi pentru recomandare si va beneficia de toate lucrurile frumoase de la NightProwl .

18

CONFIDENTIALITATE

Este posibil ca pe acest site , sau pe pagina noastra de facebook sa vezi expuse fete din studioul nostru . Sunt fete care se mandresc cu ceea ce fac si care nu se feresc . Totusi , intelegem necesitatea confidentialitatii tale si iti vom respecta si proteja identitatea , oferind cel mai inalt grad posibil de confidentialitate .

19

SERIOZITATE

Nu ... din pacate nu e text de umplutura . Seriozitatea a devenit un lucru atat de rar in Romania incat trebuie sa-l includem in cele 20 de motive . Noi ne respectam si onoram intotdeauna promisiunile .
Performantele in videochat nu se pot realiza fara seriozitate !

20

CONCURSURI MOTIVANTE

Un autoturism Mazda 2 in valoare de 15.000 Euro ? Suna motivant ? Avem in fiecare luna , si in fiecare an , concursuri , tombole si promotii extrem de atractive si motivante . Alatura-te echipei noastre si vei aveam doar motive de bucurie , satisfactie , te vei simti in permanenta motivata si energica .

Noi nu "lucrăm" cu modele , Noi instruim modele de TOP