IMAGINEA TA ESTE IMPORTANTĂ , ÎNSĂ CEEA CE VA FACE ÎNTOTDEAUNA DIFERENŢA ESTE ATITUDINEA

NightProwl a fost creat pentru modele cu sau fară experienţă ce işi doresc performanţa
studio livejasmin

NIGHTPROWL STUDIO VIDEOCHAT


DE CE NOI ? Din foarte multe motive , dar în principiu pentru că avem reputația lucrului eficient, al seriozitații , transparenței și corectitudinii, al unui mediu de lucru prietenos . Garanția performanței intr-un studio videochat .

GARANŢIA PERFORMANŢEI ÎN VIDEOCHAT

Profesionalismul, standardul ridicat, și mai ales reputația impecabilă de care ne bucurăm, se mențin prin onorarea promisiunilor, iar noi iți promitem corectitudine, seriozitate și maximizarea șanselor tale de a caștiga cât mai mult . Înca din 2011, ne onorăm contractele și promisiunile în fiecare zi. Suntem determinați să-ți satisfacem toate asteptările !
Venit minim garantat
La NightProwl Studio vei primi un venit minim garantat de $2500 (dolari) pentru ca tu sa fii fericita si motivata din primul minut .
10% Bonus de recomandare
Recomanda-ne prietenelor tale si castiga mii de dolari lunar primind ca bonus din partea noastra 10% din castigurile lunare ale acestora .
Operatii estetice gratuite
Iti finantam visele de a te transforma in ceea ce doresti si te ajutam cu resursele de care ai nevoie in acest sens . Operatii estetice gratuite.
Încântați de cunoaștinţă !

Bine ai venit ! NightProwl Studio nu este doar un nume , este o echipă de oameni frumoși , informați , dornici să te ajute să obții realizări financiare și personale de top . Am muncit mult , am participat la zeci de evenimente internaționale și sesiuni de training pentru a ne informa și pentru a te putea ajuta să progresezi și să obții venituri absolut colosale . Dovada rezultatelor noastre sunt zecile de nominalizări și premii , dar mai ales câștigurile de top ale modelelor noastre . Știai de exemplu că recordul de încasări pe LiveJasmin este deținut de un model al studioului nostru ? Află mai multe despre noi și echipa noastră cu un click mai jos .

PARTENER OFICIAL LIVEJASMIN

Suntem în parteneriat oficial cu cel mai mare site de videochat din lume , certificând astfel înalta calitate a mediului de lucru și a încasărilor ridicate .
Studioul nostru a primit distincția Jasmin Certified Studio in 2016 .

La data de 15 decembrie 2016 , în cadrul unei vizite pe care studioul nostru a realizat-o la sediul din Luxembourg al LiveJasmin , au fost semnate documentele de înrolare în programul Jasmin Certified . În acest moment , studiourile noastre sunt cele mai vechi studiouri din lume cu acest tip de parteneriat .


UN STUDIO DE VIDEOCHAT POTRIVIT NEVOILOR TALE

Peste 50 de nominalizari și premii la cele mai prestigioase gale de premiere din lume nu pot să fie o greșeală . NightProwl Studio este alegerea numarul 1 a celor care iși doresc să obțină performanță (și implicit venituri substanțiale) din videochat . Îți oferim în studiourile noastre din Galați , Constanța și Iași : onestitate , profesionalism , performanță , în cele mai moderne și confortabile condiții . Încă mai stai pe gânduri ? Sună chiar acum și programează un interviu .

INFORMATII GENERALE JOB VIDEOCHAT

CE ESTE VIDEOCHATUL ?

Societatea din zilele noastre, în special cea Nord-Americană, este orientată către productivitate. Asta înseamnă în esență că oamenii au mai puțîn timp la dispoziție pentru a interacționa social, a ieși în oraș , a-și face noi prieteni și așa mai departe . Serviciile de videochat exploatează această necesitate a oamenilor de a socializa și oferă un surogat, o experiență / o viață in mediul online .

CE PRESUPUNE JOBUL DE MODEL ?
În continuarea definiției videochatului, prezentată mai sus, modelul de videochat are rolul de a oferi acest surogat, această viață sau experiență online către oameni din întreagă lume, cu precădere din America, Australia, Canada sau Scandinavia. Acest surogat trebuie să înlocuiască lipsurile acestora din viață de zi cu zi,fie că aceste lipsuri sunt de natură erotică sau socială (comunicare),în principiu și în linii mari acesta fiind jobul unui model de videochat .
Astfel ,un model de videochat se va afla în propria cameră de lucru,în unul din studiourile noastre, și va comunica exclusiv online cu astfel de persoane, legând prietenii, ascultând muzică, bucurându-se împreună cu noii prieteni virtuali. În plus , modelul de videochat este plătit pentru fiecare minut de privat (discuțiile exclusive în care doar cel care plătește te poate vedea și poate comunica cu tine).

ESTE LEGAL IN ROMÂNIA ?
Ca orice altă activitate sau ocupație din România, și în videochat se aplică regula : declari banii și plătești impozitele - ești în regulă și legal !
NightProwl își desfășoară activitatea pe teritoriul României , declară transparent fiecare suma încasată și plătește impozite ca orice altă societate comercială. Modele colaborează cu noi în baza unor contracte legale. 100% legal și sigur !

DE CE SĂ ALEG NIGHTPROWL STUDIO ?
Cu o vastă experiență în domeniu , demonstrată prin rezultatele remarcabile și recordurile de încasări setate în industria de videochat, NightProwl își propune întotdeauna performanță . Îți recomandăm să citești : 20 motive pentru a alege studioul nostru.

DESPRE NIGHTPROWL STUDIO

Studioul nostru a fost înființat în anul 2011 în Galați, și s-a impus rapid ca lider local prin investițiile masive în decoruri și tehnologie, dar și prin profesionalismul cu care fiecare mic detaliu era (și este în continuare) tratat cu responsabilitate .

De la înființare și până în prezent a existat o consecvență în tratarea situațiilor de lucru, studioul nostru fiind poziționat pe nișa videochat glamour / softcore , bazat în primul rând pe comunicare, doar pe platforme premium. Lucrăm exclusiv doar pe un singur site - LiveJasmin - ceea ce înseamnă că un model care lucrează alături de noi are metode simplificate și profesionale de lucru - unul din criteriile esențiale pentru a face performanță în videochat .

Despre istoricul studioului nostru puteți citi foarte multe în secțiunea "echipa noastră". În continuare va prezentăm pe scurt doar câteva din bornele importante pe care le-am atins :

  • • 2019 - Octombrie - deschiderea studioului din Iași
  • • 2019 - Septembrie - depășirea bornei de 100 de evenimente internaționale la care echipa studioului nostru a participat , poziționându-se ca lider în România din acest punct de vedere . Relevanță ? Un staff expertimentat și bine instruit la aceste evenimente , capabil să creeze modele de top .
  • • 2019 - Septembrie - premiul cu numarul 13 (sigur nu e cu ghinion) obținut de modelele studioului sau distincții oferite acestuia .
  • • 2018 - Aprilie - record de încasări pe LiveJasmin de peste 80.000 de dolari în doar două săptămâni , record realizat de unul din modelele studioului din Galați . Acest record pentru un model de sex feminin este încă în vigoare .
  • • 2018 - Ianuarie - introducerea programului de finanțare de operații estetice care până în prezent a funcționat optim ,oferind posibilitatea modelelor noastre să acceseze gratuit diverse clinici de înfrumusețare,dentare sau operații estetice.
  • • 2017 - Mai - se deschide studioul din Constanța
  • • 2016 - Decembrie - NightProwl obține certificarea LiveJasmin . În prezent suntem studioul cel mai vechi din lume care se bucură de această distincție .