care sunt comisioanele corecte si bonusurile de angajare

[video] Care sunt comisioanele corecte si bonusurile de angajare

Studiourile de videochat din Romania se intrec adesea in oferte si bonusuri de angajare . Astazi vom dezbate care este comisionul corect si acceptabil din ofertele studiourilor dar si mentiuni despre bonusurile de angajare. Mituri si realitati despre acestea. Scopul final : informare. Pentru ca atunci cand esti informata, vei putea face alegerile potrivite .

Ca in orice alt domeniu de activitate competitiv si in videochat studiourile se intrec in oferte care mai decare mai atractive, cu mega bonusuri de angajare , mega comisioane oferite , doar-doar te vor atrage. Dar chiar si asa in acest context – la baza ramane doar un job – iar mie imi e foarte greu sa gasesc un loc de munca in banking , IT, asigurari – domenii in care se plateste foarte bine – joburi la care sa se ofere bonusuri de angajare sau prima de instalare. Interviul de angajare si atentia acordata acestora poate sa fie esentiala in succesul sau esecul tau ca model de videochat.

Si si aunci in videochat de ce ar sta lucrurile altfel ? As paria pe exploatarea dorintei tale de a te angaja intr-un moment in care nu ai absolut nici-un leut in buzunare. Se intampla sa nu ai. Dar se intampla si sa mergi la un interviu si sa constati ca bonusul de angajare este mai degraba un bonus de loialitate – care nu il vei primi efectiv la angajare ci peste 30 de zile sau chiar niciodata. Castigurile modelelor depind in toate cazurile de seriozitatea studioului , insa alegerea studioului dincolo de orice perdele de fum sau instrumente atractive de marketing, se rezuma in final la decizia ta.

Jobul de model de videochat poate sa fie considerat atipic , out of the box, chiar tabu, dar la baza, asa cum am mai spus deja , ramane un job – de unde ca model poti castiga mii – chiar zeci de mii de dolari in fiecare luna , bani cu care iti poti alimenta visele. Atunci cand mergi la un interviu de angajare trebuie sa adresezi toate intrebarile la care te gandesti, sa te informezi si sa te asiguri ca totul este pe placul tau.

Stabilind astfel ca vrei sa castigi mii si mii de dolari in fiecare luna , ceea ce cauti tu defapt este un studio serios, care sa te ajute cu adevarat, sa te sustina, sa aibe un staff profesional, cel putin un trainer cu experienta si alte elemente care sa construiasca drumul tau catre succes. Daca asta este ceea ce cauti – atunci bonusul de angajare sau comisioanele mari – nu trebuie sa fie un punct de atractie pentru tine. Iar daca bonusul de angajare te atrage la un studio de videochat atunci asigura-te macar ca modul in care il vei primi este inscris in contract.

Comisionul corect. Daca vei compara ofertele studiourilor de videochat, vei vedea ca toti ofera acelasi lucru – seriozitate – echipamente de ultima generatie – decoruri moderne – contracte legale – si alte servicii sau beneficii . In final vei vedea ca unii ofera un comision mai mare – de pana la 90%, iar altii un comision de 50-60%. Ce sa alegi ? Teoretic te vei simti extrem de atrasa de comisioanele mai mari , dar afla ca, in matematica, lucrurile stau asa : 50% din ceva consistent va insemna intotdeauna mai mult decat 80% din ceva aproape inexistent. Ideal este sa mergi la interviuri – cat mai multe, sa ceri toate clarificarile, sa pui toate intrebarile , sa citesti contractul si sa te asiguri ca studioul respectiv este cu adevarat studioul pe care-l cauti. Afla de asemeni care sunt serviciile care ti se pun la dispozitie . Daca vei primi servicii de make-up sau alte gratuitati atunci este logic ca aceste lucruri costa bani si trebuie sa accepti un comision mai mic , dar nu uita sa te asiguri ca sunt gratuitati si nu exista clauze ascunse pentru a primi aceste lucruri.

Fii atenta atunci cand vizitezi studiouri la aspecte precum : cum arata studioul si cat este de curat , daca tehnologia utilizata este cu adevarat de ultima generatie , si daca trainerii si stafful promis pe site chiar exista. Daca toate aceste cerinte sunt indeplinite, plus cele de legalitate, atunci e posibil sa fii ajuns in locul care trebuie si este OK sa accepti comisionul de 50-60 % oferit . In caz contrar iti recomandam sa mai cauti. Si oricum , recomandarea noastra este sa mergi la cat mai multe studiouri si la cat mai multe interviuri – inainte de a lua o decizie si a alege studioul cu care doresti sa colaborezi.

AI VREA SĂ ÎNCERCI O CARIERĂ LA NIGHTPROWL ?
Studio Bucuresti Angajari Videochat Galati Angajare videochat Iasi Cum sa faci videochat Job model videochat
© 2011 - 2022 NightProwl.ro, toate drepturile rezervate