Cinci mituri despre studiourile de videochat din Romania

Cu totii am auzit despre videochat, dar stim cu adevarat despre ce este vorba? Astazi ne propunem sa discutam despre mituri si fabule despre studiourile de videochat din Romania. Le vom discuta pe larg in cele ce urmeaza. Pregatita ? Sa incepem :

Mitul 1 : castiguri fabuloase ca in reclame . Nu trebuie sa cauti un articol anume despre videochat. Zilnic vezi reclame pe siteurile de socializare despre castigurile fabuloase , bonusui de angajare substantiale si asa mai departe. Nu e asa ? Sa le luam pe rand. Castigurile fabuloase. Stiu, suna tentant, suna imposibil, dar daca este adevarat ? Acest raspuns se afla la tine, in modul tau de gandire, si cum vei alege sa te implici, dar asupra acestui subiect vom reveni ulterior. Daca te intrebi "oare voi avea castiguri de 5000 de dolari in primele doua saptamani" (?) Nu este imposibil ,dar trebuie sa pui problema intr-un mod realist, sa intelegi ca asemeni unei constructii trebuie sa pui bazele si apoi sa construiesti drumul spre performanta, indiferent daca vei lucra ca model in Bucuresti sau in orice alt oras din Romania. Bonusurile de angajare sunt in general chestiuni ce tin de marketing. Important este ca in momentul in care te duci la un interviu sa ceri informatii despre toate detaliile vazute pe site si eventual sa fie specificate in contract.

Mitul 2 : trebuie sa arati perfect pentru a fi un model intr-un studio videochat. Imaginea este un element foarte important atunci cand vorbim despre videochat. Acest aspect vizual este alcatuit din imaginea modelului , conturat de carisma, atitudine si starea de spirit pe care aceasta o inspira. Asadar, ca model de videochat trebuie sa ai un aspect placut, ingrijit, si o energie debordanta care sa te scoata din anonimat. Daca ai un corp perfect nu-ti poate garanta succesul fara a fi carismatica. Iar daca nu te incadrezi in standardele 90-60-90 dar esti indrazneata , atenta la detalii - poti face performanta.

Mitul 3 : videochatul imi va afecta reputatia. Toate studiourile din Romania iti spun ca totul este confidential 100%. Dar tu chiar nu ai folosit proxy niciodata? Este un risc reputational sa faci videochat , sau sa mergi la Insula Iubirii ? In 2020 jobul de videochat trebuie tratat cu seriozitate , responsabilitate, ca orice alt job, diferenta fiind in castiguri. Este doar o chestiune de mentalitate care inca predomina si conform careia videochatul este imoral si gresit. Vechea zicala " ce va spune lumea". Si pana la urma , ce a zis ?

Mitul 4 : videochatul inseamna doar erotism. Auzi adesea replici de genul videochatul inseamna prostitutie , videochatul inseamna doar sa te dezbraci in fata unei camere. Acest gen de informatie vine in general de la persoane dezinformate, frustrate, sau care au avut o experienta nu tocmai placuta in acest domeniu. Pe de alta parte, sunt ofertele studiourilor frumos impachetate incercand sa fie totul cat mai delicat . Adevarul e undeva la mijloc . Videochatul se bazeaza pe abilitatile de comunicare native - sau dobandite - pe puterea de seductie pe care o detii ca femeie si bine inteles pe carisma.

Mitul 5 : te imbogatesti peste noapte . Sa enumeram metodele de imbogatire peste noapte : loto , si mostenirea unei averi de la un unchi pe care nici macar nu stiai ca exista. Performanta in videochat se obtine cu determinare , munca, responsabilitate asupra propriilor actiuni, ca in orice alt job. Apropos, bani sa joci la loto ai ? Like si subscribe la canalele noastre de socializare si youtube daca ti-a placut acest video .

Agențiile NightProwl

Galați
București