Cum s-au schimbat relatiile modelelor de videochat cu cei apropiati de cand practica aceasta meserie ?

Cum s-au schimbat relatiile modelelor de videochat cu cei apropiati de cand practica aceasta meserie ?

În orice început de capitol din viață vor exista schimbări datorate impactului pe care îl are un nou început asupra unei persoane, iar acest lucru este valabil și la schimbarea locului de muncă. Sunt oameni care preiau anumite caracteristici specifice locului de muncă și în viața de zi cu zi, ceea ce duce la schimbarea relațiilor interpersonale. Relațiile pe care modelele de videochat le au cu cei din jurul lor s-au modificat, dar oare în ce mod s-au modificat și cum percep modelele schimbările din viața lor personală? Afla din acest articol.

Impactul pe care îl are cariera de model de videochat în relațiile personale

Am ales ca pentru acest articol să adresăm modelelor noastre din Galati câteva întrebări personale pentru a vedea cum le afectează videochatul viața sau dacă într-adevăr are un impact important jobul de model în viața lor cotidiană. Să începem!

Meseria de model de videochat îți permite să ai o relație? Un iubit sau un soț?

Desigur. Meseria de model de videochat nu te împiedică să îți găsești jumătatea. Totuși, există cazuri în care anumitor bărbați le este greu să accepte că partenera lor de viață este admirată și de alte persoane, dar, atunci când iubești un om cu adevărat, trebuie să îl accepți pentru ceea ce este și să lași gelozia la o parte dacă asta este viața pe care acea persoană și-o dorește.

Eu sunt într-o relație foarte frumoasă de 4 ani de zile și nu am fost niciodată mai fericită, mai ales că sunt tânără și videochatul îmi oferă posibilitatea să îmi trăiesc viața într-un mod exclusiv.

Te întreabă membrii despre partenerul tău?

Cred că fiecare model a primit întrebări despre viața personală din partea membrilor, dar nu multe modele spun adevărul. Când ești model de videochat nu le spui membrilor că ai un partener de viață pentru că de cele mai multe ori aceștia își fac iluzia că ei sunt mare ta iubire. Atunci când ești online este bine să păstrezi acea iluzie de „femeie singură în căutare de aventură sau de mare iubire”.

Cum au reacționat părinții când au aflat că faci videochat? S-a schimbat relația ta cu ei?

Pentru mulți părinți este greu să accepte că fata lor face videochat din cauza gândirii tradiționaliste. Dar cred că orice părinte care își vede copilul realizat în viață la o vârstă fragedă, independent și fericit acceptă acest lucru. Părinții mei nu au fost neapărat de acord cu această meserie, dar atunci când m-au văzut pe mine fericită și mulțumită de ceea ce fac s-au liniștit și m-au înțeles.

În momentul actual, relația cu părinții mei este una foarte bună și chiar mă susțin în ceea ce fac. Când au văzut câți bani cheltuiesc în fiecare lună mi-au propus să pun de-o parte o anumită sumă lunară și să îmi deschid o afacere. Mi s-a părut o idee bună așa că am strâns bani și le-am deschis lor o afacere pentru a nu mai lucra la stat. Când o să consider că drumul meu în videochat o să ia sfârșit, atunci o să mă gândesc să îmi deschid și eu propria afacere cu banii din videochat.

Cum au reacționat prietenii când au aflat că faci videochat și cum s-a schimbat relația cu aceștia?

Părerile au fost împărțite și chiar am reușit să văd care îmi sunt prieteni cu adevărat. Multe fete au fost foarte geloase și invidioase pe banii pe care îi fac și au început să spună foarte multe minciuni și să mă bârfească: la început m-a deranjat, acum nu îmi pasă. Unele au profitat de banii pe care eu îi făceam prin aluzii „Hai plătește tu că eu nu am bani” și tot felul de astfel de răutăți gratuite. Dar am și prietene foarte bune, care s-au bucurat pentru mine să sunt fericită și că fac ceea ce îmi doresc – nu m-au judecat deloc, m-au susținut și încurajat.

Agențiile NightProwl

Galați
București