Cum sa castigi mai mult ca model de videocat

Cum sa castigi mai mult ca model de videocat

Am dori de la bun inceput sa subliniem un aspect interesant legat de acest subiect , si anume ca aceasta este o intrebare pe care multi perfomeri si-o adreseaza inca chiar de la inceputul drumului in aceast domeniu cat si pe parcursul carierei.
Ceea ce trebuie inteles este faptul ca fiecare om are propria personalitate, iar unicitatea ne face distincti. Dat fiind faptul ca multi din utilizatorii / clientii site-urilor de videochat sunt in cautare de companie placuta, naturaletea si unicitatea sunt elemente cheie care fac perfomerul un magnet de cash. O greseala des intalnita pe care modelele o fac este dorinta de a copia cat mai in detaliu modelele de success , uitandu-si potentialul pe care l-ar avea datorita propriei lor personalitati , ajungand sa atinga un esec de mari proportii. Deci unul din punctele pe care ar trebui trebui avut in vedere pentru a atrage cat mai multi fani , si a castiga implicit cat mai multi bani , se refera la originalitate.

Punctul de plecare pentru a-ti castiga o audinta cat mai mare si diversa are in vedere aspectul fizic ce cuprinde: hairstyle, make-up, outfituri si costumatii cat mai diversificate. Cu cat investesti mai mult in imaginea ta sansa de reusita creste exponential. Dupa cum a-ti observat , referirile noastre la aspect fizic se refera la „femeia aranjata sau ingrijita” si nu la „femeia cu forme” . Desigur ca si formele sunt importante , dar sunt doar un mic detaliu – nu insa obligatoriu unul din detaliile care sa faca diferenta .

Observand puterea pe care o are social media in zilele noastre, modelele de videochat au inteles cat si insusit acest tool. Utilizand cu maiestrie social-media perfomerii cu castiguri de mai bine de trei zero-uri au inteles importanta platformelor de tipul Twitter. Asta se datoreaza dorintelor utilizatorilor site-urile de videochat sa cunoasca in limita posibiilitatii modelele si in alte medii decat in camera de unde transmit live sau sa observe ce fac acestea cand nu sunt online. Acest fapt duce la fidelizarea fanilor, fiind o modalitate de marire a veniturilor.

Multa lume vorbeste de time-management, dar putina lume intelege cu adevarat importanta timpului acordat unui job , sau a unei activitati , oricare ar fi aceasta . Respectarea programului si a orelor de logare , cat si a timpului petrecut online , sunt puncte esentiale pe care un model trebuie sa le atinga pentru sporirea veniturilor.
Mindset-ul este o caracteristica a modelelor cu incasari mari, de aceea atitudinea fata de job cat si in fata camerei reprezinta un alt aspect important de adus in discutie de potentarea incasarilor. You can run the world girl!

Poate ca multe persoane considera mai putin important alegerea studioului, sau aleg studioul in care doresc sa lucreze pe principii gresite (bonusuri de angajare / studioul e mai aproape de locul in care locuiesti , etc) dar puteam sublinia faptul ca acest lucru este total gresit! Si sustinem aceasta idee deoarece un studio de videochat care activeaza legal, dar si cu experienta in acest domeniu, care are in componenta o echipa de profesionisti, cu conditii de lucru la fel de profesioniste, cu siguranta imbunatatesc calitatea starii generale psihice, prin urmare cresterea castigurilor modelului.

Pentru ca Romania este unul din cei mai mari provideri de modele de videochat, anual se organizeaza un coferinta ce reuneste modele, reprezentati de site-uri, cat si alti profesionisti focusati pe acest domeniu. Participarea la asemenea summit-uri iti da posibilitatea de a participa la workshop-uri de body-language, make-up, fotografie, etc predate de cei mai de seama profesionisti, dar iti ofera si posibilitatea schimbului de experiente cu alte modele ce au experienta si prestanta din aceasta industrie.
O alta metoda prin care modelul isi poate mari veniturile este creerea de continut de tipul pozelor sau videourilor si urcarea lor pe site-uri destinate acestei industrii precum ManyVids, Clips4Sale, Snapcentro, etc. Sa nu uitam de site-uri de tip tube, deoarece aceste site-uri prezinta un numar extraordinar de mare de utilizatori creeandu-ti oportunitatea unei expuneri la o scare foarte mare. Dar si aici ne intoarcem la Mindset , intrucat aceste instrumente pot aduce o expunere foarte mare in mediul online .
Insumand ideile prezentate anterior putem spune urmatoarele:
Determinare + mindset + look impecabil + social media + vinderea de continut + investit in cunostintele tale = professional model = super castiguri

Agențiile NightProwl

Galați
București