Cum sa-ti creezi un program de lucru echilibrat

Cum sa-ti creezi un program de lucru echilibrat

Majoritatea modelelor de videochat petrec foarte mult timp online, 6-10 ore pe zi (in functie de site-ul pe care lucreaza) , 5-6 zile pe saptamana. Pentru a avea succes si a avea incasari foarte mari, este necesar sa petreci cat mai mult timp conectata la platformele de videochat cu care lucrezi. Expunerea online iti va aduce nu doar bani, fiind prezenta si lucrand online , dar iti va mentine si algoritmul sus (camscore) , obtinand un trafic foarte bun.

La polul opus , daca petreci foarte putin timp online , nu te astepta la rezultate exceptionale , la un trafic superior sau un chatroom popular pe care sa il transformi in $$$.

Trebuie sa te focusezi nu doar pe numarul de ore petrecut online, ci in egala masura si pe calitatea show-ului, in fiecare minut de conectare , fara exceptie. Sfatul nostru, pentru sustenabilitate , este sa va conectati in jurul la 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Asta inseamna cu aproximatie 40 de ore lucrate saptamanal, ca la orice alt job.
Iti oferim in acest sens cateva sfaturi :

1. Fa-ti un program de lucru rezonabil

Atunci cand iti vei face un program imposibil, cu ture lungi, de peste 10 ore, sau chiar ture duble (16-20 de ore), nu vei grabi procesul de a face mai multi bani ci dimpotriva. Pe termen foarte scurt este posibil sa vezi ceva rezultate sau chiar mai multi bani, dar pe termen mediu si lung vei ajunge la epuizare, si practic vei pierde astfel bani.

(P) Stiai ca NightProwl Studio este prezent in Bucuresti, Galati si Iasi ?

Mai ales daca nu ai mai lucrat niciodata, vei avea aceasta tendinta de a lucra cat mai mult pentru a ajunge foarte repede la castigurile mult vizate si promovate de studiourile de videochat. Ma bucur ca ai o astfel de ambitie , dar cel mai sanatos , din toate punctele de vedere, este sa ai o crestere sustenabila , si un program de lucru pe care sa-l poti mentine pentru o perioada lunga de timp. De aici si aceasta idee cu 8 ore pe zi , 5 zile pe saptamana , ca la orice alt job. Este durata ideala , si iti va ramane si suficient timp pentru shopping, relaxare si prieteni.

2. Planuieste-ti foarte bine pauzele

La un job obisnuit ai de regula o pauza de masa si 1-2 pauze de cafea. Este ideal sa tratezi videochatul in acelasi mod. Planuieste-ti pauzele, ideal una la fiecare doua ore lucrate. Foloseste aceste pauze nu doar pentru a te misca, a te relaxa sau pentru a manca, este important de asemenisa-ti improspatezi machiajul sau eventual, daca simti ca este necesar, sa-ti schimbi outfitul.

3. Lucreaza fara sa-ti fie foame sau sete

Nu intra online daca iti este foame sau sete, si foloseste intotdeauna pauzele pentru a manca sau a te hidrata. Alege alimente care sa-ti ofere energie rapid, ideal pe care le poti consuma fara a avea riscul de a-ti strica machiajul. Personal iti recomand bananele, stricksurile cu pepperoni, cascavalul sau merele feliate. Este ideal sa ai la indemana ceva de baut, racoritor, in camera in care lucrezi. Daca consideri ca bauturile energizante sunt un boost de energie pentru tine, asigura-te ca in acelasi timp bei si foarte multa apa. Adauga lamaie sau fructe in apa daca apa simpla, plata, nu-ti place. Foloseste un pai pentru a nu-ti strica machiajul.

4. Nu ceda atunci cand nu-ti merge asa cum ti-ai dori

Este absolut normal, mai ales daca esti model nou, sa ai momente in care traficul din chatroomul tau sa fie mai scazut. Este asa de tentant sa te deloghezi , sa iei o pauza sau chiar sa renunti cand acest lucru se intampla. Schimbarile sau scaderile in trafic sunt absolut normale uneori, si exista multiple explicatii – diferentele de fus orar fiind cele mai des intalnite. Acestea sunt momentele cele mai potrivite sa-ti gasesti activitati complementare, sa raspunzi si sa trimiti mesaje , sa-ti schimbi outfitul, sau sa-ti cauti playlisturi noi.

In plus , e cazul sa dai volumul un pic mai tare si sa asculti o muzica care te pune intr-o dispozitie placuta. Rabdarea e o virtute pe care trebuie sa o demonstrezi. Gaseste-ti propria motivatie , dar nu te deloga pana nu-ti termini programul propus.

Agențiile NightProwl

Galați
București