Despre programul studiourilor , libere si concedii

In medie, la videochat poti castiga intre un dolar si pana la sute de dolari pe ora. Dar cat trebuie sa lucrezi ca model pentru a genera aceste sume? Exact despre asta vom vorbi astazi.

Unul din termenii folositi in videochat este PPH , sau Pay Per Hour. Acest PPH este media pe ora a incasarilor unui model , adica totalul generat impartit la numarul de ore lucrate. Astfel, un model poate sa aibe un PPH de pana la 2-300 de dolari pe ora , uneori chiar si mai mult. Acestea sunt insa cazurile modelelor de top. Daca esti in cautarea unui studio in care sa lucrezi am pregatit cateva informatii care o sa te ajute si iti recomand sa citesti acest articol pana la sfarsit.

Revenind, in medie, un model OK poate avea un PPH de pana la 100 de dolari pe ora. Cat se poate castiga intr-o zi sau intr-o luna? Depinde doar de numarul de ore lucrate . De exemplu daca ai un PPH de 50 de dolari pe ora si lucrezi 8 ore pe zi, obtii un total de 400 de dolari in ziua respectiva x 20 de zile pe luna si obtii un total de 8000 de dolari.

Afla din acest articol cum se face videochat de acasa .

Asadar , cu cat vei dedica mai mult timp activitatii de model, fie de acasa fie dintr-un studio , cu atat castigurile tale vor fi mai mari. Dar nu uita ca inclusiv profilul tau de model este o constructie. Daca de exemplu in luna ianuarie muncesti sa zicem 200 de ore in total si reusesti un PPH de 100 de dolari, dar in februarie doar te bucuri de viata fara sa muncesti , nu te astepta ca in luna martie sa revii la acelasi PPH. Exista intotdeauna si exceptia care confirma regula , dar la modul general nu veiu putea sa-ti mentii un PPH constant sau in crestere daca nu lucrezi constant.

Informatii specifice despre studioul NightProwl de video chat Bucuresti, precum si despre celelalte studiouri din Iasi si Galati, vei gasi in paginile site-ului nostru de internet.

In acest context, iti voi raspunde in continuare la urmatoarele intrebari: cat si cand sa lucrezi, si iti voi da de asemeni cateva sfaturi despre cum sa-ti gasesti un studio de videochat daca asta este ceea ce cauti.

Cat sa lucrezi ? Am spus deja. Cu cat mai mult cu atat mai bine , atat pentru ratingul tau de model care iti va imbunatati cu siguranta PPH-ul, cat si pentru totalul castigurilor tale in luna sau in perioada respectiva. Pentru a face performanta in videochat iti recomandam sa lucrezi 80-100 de ore la fiecare doua saptamani. Te asteptam la un interviu de angajare pentru a-ti spune cat mai multe detalii despre programele noastre.

Ce e mai putin de atat e prea putin, si ceea ce e mai mult de atat poate sa fie prea mult daca bioritmul tau spune acest lucru si simte oboseala excesiva. La un job normal vei lucra 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana – adica tot 80 de ore la perioada. Asta e un minim , stim cu totii ca la majoritatea joburilor se presteaza extra si nu intotdeauna pe bani. In schimb un model de videochat va castiga bani in fiecare ora petrecuta online.

Cand sa lucrezi ? Sunt multe voci care spun ca tura de noapte e cea mai buna pentru ca atunci e cel mai bun trafic datorat diferentelor de fus orar cu SUA. Partial adevarat . Ceea ce este cu siguranta o certitudine este ca un model care se dedica si acorda atentie acestui job va putea castiga bani oricand si la orice ora din zi sau din noapte.

Este ideal sa alegi tura sa intervalul orar pe care vei lucra – bazandu-te pe propriul bioritm , atunci cand poti da randamentul cel mai bun, pentru ca nu e suficient sa fii prezenta fizic, este ideal sa fii prezenta si cu mintea , iar pentru asta mintea trebuie sa fie odihnita si focusata pe munca. Si apropos de minte odihnita , in continuare iti ofer cateva sfaturi in cazul in care doresti sa te angajezi la un studio de videochat.

Tine minte : odihna este extrem de importanta in orice job in general si pentru acest job in particular. Atunci cand citesti ofertele studiourilor sau atunci cand mergi la un interviu, nu uita sa intrebi despre programul de lucru , zilele tale libere si concedii. Orice studio trebuie sa aibe o politica sau un regulament clar si transparent in aceasta provinta.

Agențiile NightProwl

Galați
București