Modelele NightProwl au imbinat utilul cu placutul in Las Vegas

Modelele NightProwl au imbinat utilul cu placutul in Las Vegas

Nu am mai scris nimic nou despre noi in ultimii doi ani pe acest blog. Am fost super ocupati cu munca, cu proiectele noi, cu depasirea recordurilor, cu chestiuni ce tin de productivitate. Prin productivitate a se intelege a castiga bani, multi bani, impreuna cu modelele noastre, pentru ca nu e asa(?) asta este motivul pentru care, in final, cu totii suntem in aceasta industrie a videochatului, sa castigam bani pentru a ne finanta visele, ideile de afaceri, pentru a ne bucura de viata prin lucrurile pe care le cumparam sau locurile pe care suntem astfel capabili sa le vizitam.

Unul din aceste locuri este Las Vegas. Nu, nu e prima data cand modelele NightProwl viziteaza Las Vegas, dar cred ca e pentru prima data cand mentionam acest lucru aici pe blog. De ce abia acum ? Pentru ca NightProwl studio videochat pregateste cu mega proiect pentru modelele sale, urmand ca acesta sa fie lansat la inceputul toamnei in 2020. Deja lucram de peste un an si jumatate la acest proiect si incetul cu incetul ne indreptam spre lansarea acestuia.

Dar pana atunci sa revenim in Las Vegas, unde nu mai putin de 6 dintre modelele NightProwl (sustinute financiar de catre studio in tot ceea ce inseamna bilete de avion , cazare , etc) au vizitat pentru nu mai putin de 6 zile orasul luminilor. S-a creat continut (foto – video) pentru noile proiecte dar a fost timp sufucient si pentru a vizita orasul , a merge la frumoasele spectacole , ba chiar si un deosebit road trip la fabulosul Grand Canyon.

Nu ne laudam foarte mult cu lucrurile pe care le facem, dar legenda urbana spune ca NightProwl isi sutine intotdeauna modelele in deplasarile pe care studioul le face in diverse colturi ale lumii pentru diverse evenimente ale industriei sau pentru shootinguri senzationale in locatii de vis, imbinand astfel utilul cu placutul. Confirmam aceste legende urbane cu aceasta ocazie si te asteptam si pe tine sa faci parte din urmatoarele noastre deplasari. Cum suna Los Angeles ?

Agențiile NightProwl

Galați
București