Munca unui model de videochat in doar cateva cuvinte

Munca unui model de videochat in doar cateva cuvinte

Datorita evolutiei tehnologiei dar si a si maririi calitatii si a vitezei internetului , industria de online entertaintment a cunoscut o dezvoltare extraordinara in ultimii ani . Noile tehnologii si programe fac viata mai usoara tuturor celor care utilizeaza internetul , diversitatea produselor si serviciilor electronice diind de neimaginat acum 15 – 20 de ani : jocuri , cumparaturi online , dating , filme , muzica , joburi . Unul din elementele unice ale internetului , atat din punct de vedere al tehnologiilor , cat si din punct de vedere al experientelor realiste , este serviciul de videochat .

Motivul principal pentru care multe persoane din Romania opteaza pentru un job in acest domeniu se datoreaza castigului pe care il pot obtine , deseori , dar nu intotdeauna , intr-un termen extrem de scurt . Datorita faptului ca plata se face in valuta , venitul este cotat la economia externa din State Unite ale Americii sau alte state cu economie puternica , fiind un atu destul de important .
La ora actuala , piata muncii din tara noastra nu este extrem de ofertanta , in special pentru tineri , iar multi dintre acestia incearca sa isi gaseasca un job , in aceasta industrie a videochatului , pentru a-si capata independenta financiara , chiar daca unii considera domeniul de activitate ca fiind tabu .
Un lucru imbucurator este faptul ca in Romania videochatul se desfasoara 100% legal. Desigur, mai sunt si cazuri in care activitatea unor studiori de videochat o desfasoara se afla sub semnul intrebarii , dar si acestea se vor adapta la cerintele pietii , incat cat mai multe noi angajate cer acest lucru si gandesc in perspectiva , isi doresc asigurare de sanatate si toate celelalte beneficii ce rezulta din lucrul intr-un cadrul legal , inclusiv linistea .

Stressului cotidian, ori unele deficite de comunicare sau din alte varii motive multe persoane opteaza pentru utilizarea acestui tip de comunicare online. Poate avem uneori impresia ca in America sau in tarile din Vest se traieste bine . Financiar , da , e adevarat , dar stresul cotidian al competitivitatii , al pastrarii locului de munca , sau dupa caz supravietuirea propriei afaceri , este inzecit mai mare fata de tara noastra . Acolo competitia este reala , si stresul cotidian intalnit la tot pasul . Acest lucru poate reprezenta un avantaj al modelelor, datorita numarului impresionant de utilizatori ce sunt in cautare de relaxare , online , atunci cand ajung acasa .

Trebuie precizat faptul ca acest job trebuie tratat cu seriozitate , ca ori care alt job. Trebuie respectate regili , un interval de ore de munca constant , si multa dedicare si seriozitate.
Eforturile pe care le depun modelele se reflecta direct in castigurile lor. Unul din avantajele pe care acest job il ofera este felixibilitate intervalului de lucru. In studiourile de videochat care se respecta, modelele au optiunea de a-si alege turele in care vor sa lucreze :in tura de dimineata, tura de dupa-amiaza sau tura de noapte.
Un alt avantaj pe care il ofera acest job este faptul ca tu poti sa fii propriul tau sef. Pentru inceput castigurile nu sunt asa cum se tot vehiculeaza, dar o data cu cresterea popularitatii cat si a timpului petrecut online incasarile se maresc simtitor. Depinde de multe lucruri , uneori succesul poate sa vina din prima zi , sau peste noapte cum se spune , alteori trebuie sa ai un strop de rabdare .

Conditiile in care un model isi desfasoara activitatea sunt oferite de studio incluzand calculatorul, camera web, luminile, decorul etc. Tot ceea ce trebuie un model sa faca este sa respecte programul, sa aibe grija de imaginea sa, sa aibe cunostinte de limba engleza la un nivel cel putin de intermediar si sa-si stie bine scopul pentru care a ales sa opteze pentru acest job. Studiourile respectabile prezinta in portofoliul lor un program de training, dar un lucru este cert naturaletea fiecareia primeaza in castigarea inimilor utilizatorilor acestor servicii.
Acest job este unul potrivit mai ales tinerilor care urmeaza cursurile unei facultati, oferind posibilitatea de a studia cat si de a-si castiga traiul si de a construi ceva pentru viitor .

Concluzionand , activitatea modelelelor de videochat este nu doar profitabila financiar , ci si formatoare de experiente si pensonalitati . Conversand cu sute de persoane iti poti dezvolta comunicarea , limbe engleza , socialbilitatea , increderea in sine , si asa mai departe . Sigur , ramane in continuare un subiect tabu , motiv pentru care iti trebuie un pic de curaj , sau dezinvoltura , pentru a face acest pas catre un studio .

Agențiile NightProwl

Galați
București