Oferte tentante de angajare pentru tinerele care vor o cariera in videochat in 2024

Oferte tentante de angajare pentru tinerele care vor o cariera in videochat in 2024

Realizând o retrospectivă a anului 2020, observăm cum piața forței de muncă a crescut vertiginos, pe când piața locurilor de muncă se diminuează de la o zi la alta ca urmare a restricțiilor impuse de autorități. Aceste restricții au dus la falimentarea multor business-uri din România. Chiar și la început de nou an, una dintre cele mai afectate industriia rămas HoReCa și asta din cauza faptului că interiorul localurilor este închis, iar mare parte din angajații din acest domeniu fac parte din generația millenials, în special pe posturile de chelner sau hostess. Un lucru bun în pandemie este faptul că mulți tineri s-au reîntors din străinătate acasă, dar, din păcate, țara nu are cum să le ofere locuri de muncă la nivelul așteptărilor.

NightProwl Studio surprinde cu oferte tentante de angajare

NightProwl Studio este unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din Europa, iar acest adevăr este relatat de palmaresul impresionat de premii internaționale câștigate la cele mai importante gale de profil. Pentru studioul de videochat NightProwl, anul 2021 nu se va diferenția prea mult de 2020, deoarece, în pofida pandemiei, industria a continuat la capacitate maximă. Afla de aici mai multe despre studioul nostru de videochat Bucuresti, precum si detalii despre ofertele noastre.

Afla de aici mai multe despre studioul nostru de videochat Bucuresti, precum si detalii despre ofertele noastre.

„Ne-am unit forțele să creăm un mediu de lucru sigur pentru întreaga echipă, de la modele până la admini, astfel încât să prevenim pe cât se poate contactul între personal în toate cele 4 studiouri de videochat pe care le avem în București, Galați și Iași.

Pe plan financiar, anul 2020 a fost un an profitabil ca urmare a numărului crescut de noi membri pe platformele de videochat pe care activăm. Cu un așa număr sporit de membrii, am avut și încă avem nevoie de mai multe modele.” – declară un reprezentant la echipei NightProwl Studio.

Sesiunea de angajări videochat la cel mai bun studio de videochat din Europa a început pentru anul 2021 cu o ofertă tentantă, menită să garanteze tinerelor o viață mai bună încă din prima zi de colaborare, datorită bonusului de angajare de 500 de dolari.

„Oferim modelelor nenumărate bonusuri, printre care bonusul de recomandare de 1.000 de dolari și bonusul de angajare de 500 de dolari. Pe lângă bonusuri, oferim noilor modele un salariu minim de 10.000 de lei și un program de lucru flexibil.” – declară un reprezentant al echipei NightProwl Studio.

Unul dintre cele mai captivante beneficii oferite de studioul NightProwl îl reprezintă operațiile estetice gratuite de care fiecare model beneficiază dacă își dorește acest lucru.

„Punem accent pe frumusețe și nu neapărat pe frumusețea plastică, ci pe frumusețea naturală. Nu încurajăm modelele să facă operații estetice, dar dacă își doresc, atunci noi vom plăti pentru ele. De ce facem acest lucru? Pentru că atunci când o femeie se simte bine în pielea ei, acest lucru se vede și noi asta vrem să vedem. Frumusețea și încrederea se emană, dar nu ai cum să emani încredere în tine, dacă nu te simți încrezătoare în atuurile tale. De aceea, punem la dispoziția modelelor noastre operații estetice gratuite.” – declară un reprezentant al echipei NightProwl Studio.

Agențiile NightProwl

Galați
București