Top 3 intrebari pe care ai vrut mereu sa le pui unui model de videochat - partea a II- a

Top 3 intrebari pe care ai vrut mereu sa le pui unui model de videochat - partea a II- a

Constant primim intrebari despre ce presupune activitatea de videochat pe diverse canale : chat-ul de pe site , chat-ul de pe Facebook Messenger sau la interviu.

Mai pe scurt, cum e de fapt sa fii model la un studio in Galati.

Noi le-am adunat pentru tine pe cele mai frecvente si am apelat la modelele noastre actuale sau retrase din activitate.

Dupa ce saptamana trecuta am aflat cum e sa te dezbraci pentru prima oara in fata unui webcam, urmeaza sa raspundem alteia, la fel de interesanta.

Simona, model NightProwl Studio de 3 ani: Mi-a fost greu la inceput, intr-un oras mic cum e Galati zvonurile circula repede.

Eu: Cine a aflat prima oara ? Sau ai ales tu sa le spui alor tai ?

Simona: Nu am vrut sa le spun, stiam ca nu vor intelege si am ales sa ma ascund timp de un an. Nu vrei sa stii in ce stress am stat.

Eu: Studioul cum te-a ajutat ?

Simona: Exact de aici a venit ‘’salvarea’’ mea.Dupa o discutie individuala am ajuns la concluzia ca trebuie sa incerc sa spun celei mai apropiate persoane – mama. Nu stiam cum va reactiona la inceput, dar stiam ca ma va intelege.

Eu: Nu ma tine in suspans !!! Cum a fost ?

Simona: A fost mai greu decat am crezut, pana mi-a zis ca stia deja…nu era greu sa-si dea seama, dupa ce a vazut ca nu ii mai cer bani si sunt independenta. Oricum, a inteles ca e un job si m-a ajutat sa le spun si celorlalti din familie.

Eu: Acum cum esti ?

Simona: Mult mai relaxata, pot spune ca asta m-a ajutat sa imi cresc si castigurile.Sper ca si celelalte fete sa urmeze exemplul.

Saptamana viitoare raspundem unei intrebari cu adevarat spumoase.

Hint: iubire cu nabadai.

Agențiile NightProwl

Galați
București