Top 3 intrebari pe care ai vrut mereu sa le pui unui model de videochat – partea a II- a

Constant primim intrebari despre ce presupune activitatea de videochat pe diverse canale : chat-ul de pe site , chat-ul de pe Facebook Messenger sau la interviu.
Mai pe scurt, cum e de fapt sa fii model la un studio in Galati.
Noi le-am adunat pentru tine pe cele mai frecvente si am apelat la modelele noastre actuale sau retrase din activitate.

Dupa ce saptamana trecuta am aflat cum e sa te dezbraci pentru prima oara in fata unui webcam, urmeaza sa raspundem alteia, la fel de interesanta.

 

 

Ce ma fac daca afla parintii ca fac videochat si ce vor spune apropiatii despre asta?

Simona, model NightProwl Studio de 3 ani: Mi-a fost greu la inceput, intr-un oras mic cum e Galati zvonurile circula repede.
Eu: Cine a aflat prima oara ? Sau ai ales tu sa le spui alor tai ?
Simona: Nu am vrut sa le spun, stiam ca nu vor intelege si am ales sa ma ascund timp de un an. Nu vrei sa stii in ce stress am stat.
Eu: Studioul cum te-a ajutat ?
Simona: Exact de aici a venit ‘’salvarea’’ mea.Dupa o discutie individuala am ajuns la concluzia ca trebuie sa incerc sa spun celei mai apropiate persoane – mama. Nu stiam cum va reactiona la inceput, dar stiam ca ma va intelege.
Eu: Nu ma tine in suspans !!! Cum a fost ?
Simona: A fost mai greu decat am crezut, pana mi-a zis ca stia deja…nu era greu sa-si dea seama, dupa ce a vazut ca nu ii mai cer bani si sunt independenta. Oricum, a inteles ca e un job si m-a ajutat sa le spun si celorlalti din familie.
Eu: Acum cum esti ?
Simona: Mult mai relaxata, pot spune ca asta m-a ajutat sa imi cresc si castigurile.Sper ca si celelalte fete sa urmeze exemplul.

Saptamana viitoare raspundem unei intrebari cu adevarat spumoase.
Hint: iubire cu nabadai.

Pana atunci, ne gasesti aici: