NightProwl Studio Videochat Galati

Cât se poate câştiga din VideoChat , la NightProwl Studio

NightProwl Studio este unul din cele mai puternice branduri de videochat la nivel national si international , avand un standard ridicat in ceea ce inseamna organizare , management si seriozitate , dar si o experienta extrem de vasta . O reteta a succesului , reteta care pentru modelele noastre inseamna bani . Multi bani ! Bani care sunt obtinuti prin munca , inovatie , originalitate si profesionalism .

Cat se poate castiga la NightProwl Studio

Un criteriu cunoscut si universal valabil al obtinerii performantei este implicarea . Ca in orice domeniu de activitate , ca in orice profesie , persoanele care se implica in ceea ce fac , progreseaza cel mai mult si mai rapid . Practic si simplu , modelele care se implica cel mai mult - vor avea si cele mai mari castiguri .

"Uneori intrebarile sunt prea complicate iar raspunsurile prea simple"

Nu dorim sa facem promisiuni de zeci si sute de mii de dolari doar de dragul de a te atrage catre studioul nostru . In schimb iti vom reda mai jos cateva din caracteristicile unui model de succes . Cu cat ai mai multe dintre cerintele / calitatile de mai jos , cu atat castigurile tale pot sa fie mai mari .

 • Determinare . Da , ai nevoie de autodeterminare , de dorinta de a reusi .
 • Personalitate . Trebuie sa fii o persoana deschisa catre nou / open minded , dezinhibata , care stie exact pentru ce doreste sa vina la munca (targeturi precis stabilite) ,
 • Fire sociabila , cu excelente abilitati de comunicare , o personalitate fun , prietenoasa ,
 • Creativitate inseamna de cele mai multe ori originalitate .
 • Timp acordat acestui job (numar de ore lucrate)
 • Aspect fizic ingrijit , un corp curat , manechiura , pedichiura si coafura perfecte , disponibilitatea sa investesti in tine pe termen mediu si lung (tratamente , operatii estetice daca este cazul , dantura perfecta , haine si accesorii) .

Este virtual imposibil sa estimam cat poti castiga fara sa te cunoastem . Putem in schimb sa iti prezentam cateva statistici interne :

 • media lunara (bani efectiv incasati) in Studioul NightProwl este de circa 9000 lei / model
 • lucram alaturi de modele (si nu doar cateva cazuri izolate) care genereaza constant vanzari de $8.000 - 10.000 de dolari la fiecare doua saptamani

BE YOURSELF ! EVERYBODY ELSE IS ALREADY TAKEN !

$1.000 minim garantat

Iti oferim siguranta primei luni contractuale (lucrate) alaturi de NightProwl . Experienta ne indeamna sa credem ca vei putea reusi , inca din prima luna , incasari semnificativ mai mari , insa pentru orice situatie , preferam sa iti asiguram acest minim de confort : un venit minim garantat de 1000 de dolari .

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Citeste detalii despre concursurile organizate de NightProwl si bonusurile pe care le oferim

  Bonusuri oferite
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !