Studio de Videochat NightProwl

Job videochat cu cazare in Bucuresti

Noi considerăm că independența financiară este esențială pentru orice femeie, iar alături de NightProwl îți poți îndeplini această dorința. Oferim cazare și resursele necesare pentru relocarea ta în București.
Modelele NightProwl sunt printre cele mai bine plătite modele de videochat din lume, iar job-ul de model îți va oferi cu siguranță un stil de viață modern, cu posibilitatea să ai casa ta, mașina ta, și foarte mulți bani.

Vom investi in imaginea ta

Vom investi încă din prima zi în imaginea ta, oferindu-ți gratuit make-up, coafor, salon de bronzat, manechiura și pedichiură, precum și o vastă garderoba cu îmbrăcăminte și încălțăminte, astfel încât imaginea ta online să fie WOW încă din prima secundă.

Demonstrându-ne seriozitate, te vom putea ajuta în foarte scurt timp să beneficiezi de operații estetice gratuite, precum implant silicon, buze, și altele.

Vei câștiga foarte mulți bani

Se știe deja că din videochat se pot câștiga foarte mulți bani. Media câștigurilor unui model NightProwl depășește cu mult $4500 de dolari la fiecare două săptămâni.

Vei primi un bonus de 1,000 lei imediat după angajare, astfel încât să-ți poți duce traiul până la dată de salariu, iar pentru prima luna muncită, vei avea un salariu minim garantat de 4.000 până la 10,000 lei, în funcție de cât de bine cunoști limba engleză.

Ce înseamnă videochat ?

Stilul nostru de muncă este unul glamour, bazat foarte mult pe comunicare și fidelizare a membrilor. Membrii sunt în general din America, și pot comunica cu tine în mediul online, prin intermediul unui calculator. Vei fii întotdeauna singură în camera în care lucrezi.

NightProwl te va îndruma și te va ajuta să înțelegi sistemul, prin programe de training foarte bine puse la punct, cu răbdare și înțelegere.

Trei pași simpli de urmat ÎȚI VEI PUTEA ATINGE REPEDE OBIECTIVELE PERSONALE. ÎNDRĂZNEȘTE SĂ VISEZI, ȘI ÎNCEPE CHIAR DE AZI SĂ-ȚI MATERIALIZEZI ACESTE VISE

1. Interviu online

Ținând cont că nu ești din București, interviul poate să fie susținut și online.

2. Te muți în București

Te ajutăm cu cazarea și mutatul în București, aproape de studio.

3. Începi să faci bani

Ai garanția că poți deveni un model de top cu încasări absolut fabuloase.

Să recapitulăm oferta de angajare videochat NightProwl

Salariu minim garantat


1,000 lei bonus de angajare
Un program de lucru flexibil
Schimbare de look
Operații estetice gratuite
Trafic si promovare
Sesiuni foto-video gratuite
Cel mai eficient training
Fără amenzi și penalizări
Siguranță și legalitate
100% confidențial

Cazare in Bucuresti

Primul pas este să aplici pe site și să programezi un interviu. Dacă nu ai posibilitatea de a te deplasa personal în București, atunci interviul poate avea loc și în mediul online printr-un video-call (pe whatsapp, facebook, sau orice metodă convenabilă ție).

Pasul doi presupune mutarea ta în București. Îți vom oferi cazare gratuită pentru primele 10-14 zile. Să le numim zile de test, în care noi să evaluăm cât ești de serioasă, iar tu îți poți da seama dacă acest job este pe placul tău.

Dacă totul este în regulă, te vom ajuta să-ți găsești un apartament sau o garsonieră în care să te poți muta pe termen lung.


Contactează-ne acum

Bulevardul Unirii Nr. 47, Bucuresti
0751.33.44.88

Sau completează formularul
"Pe când aveam 18 ani, m-am provocat să ies din tipar, și să devin din fetița cuminte, ascultătoare și banală, o femeie împlinită, cu multe cifre în contul bancar. Acum, ani mai târziu, nu regret o secundă această alegere. Sunt puternică, știu ce vreau, și sunt extrem de fericită."

"Orice răsfăț, sau experiență frumoasă, va deveni absolut fabuloasă atunci când ai posibilitatea să ți-o oferi singură. Jobul de model îți va oferi libertatea să faci ce-ți place, fără să depinzi de banii părinților sau ai iubitului. Asta înseamnă cu adevărat independența financiară."

"Am avut inspirația de a face alegerea potrivită, și acum fac parte din cea mai cool și sinceră echipă. Aici mă simt bine și respectată, fiind într-un studio cu oameni profi, care își respectă întotdeauna promisiunile, și care sunt alături de fiecare coleg sau colegă din echipă."

studio videochat Iasi studio videochat galati angajari videochat studio videochat
bucuresti videochat videochat iasi angajari videochat galati camera videochat
  • Contactează-ne
  • Telefon : (+4) 0758.34.35.36
  • Email : office@ nightprowl.ro
  • Sediul central : Strada Esarfei Nr. 72, Sector 3, Bucuresti, 031868 Romania