CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

COMISIOANE ŞI PLĂŢI CORECTE , LA TIMP , FĂRĂ AMENZI SAU PENALIZĂRI

Suntem cunoscuti in oras datorita principiilor noastre solide , bazate pe respect , seriozitate si corectitudine . Aspectul financiar este unul extrem de important , de aceea oferim transparenta in calcularea platilor , precum si plata la timp prin metode legale . NightProwl nu are sistem de penalizari , un aspect foarte important in comparatie cu multe alte studiouri .

SISTEMUL DE COMISIOANE AL NIGHTPROWL STUDIO

In orice studio de videochat , calcularea platilor se face in baza unui comision din veniturile realizate individual . Cu alte cuvinte , primesti o parte (comision) din veniturile pe care le realizezi pe sesiunile tale de videochat .
In majoritatea studiourilor , comisioanele sunt calculate in functie de rezultatele financiare , fetele cu castiguri mai mari primind comisioane mai mari . Nu este un sistem gresit , insa din experienta stim ca exista si modele serioase , dar care castiga mai putin , si consideram ca si munca acestora trebuie sa fie recompensata pe masura . Stim de asemeni , tot din experienta , ca performanta in videochat nu se poate obtine decat cu munca foarte multa (timp efectiv de lucru) , ca un argument secundar la metoda noastra de a calcula paymenturile .
In Romania , ca peste tot in lume , se munceste in medie 40 de ore pe saptamana . Raportat la aceasta medie saptamanala , comisioanele oferite de studioul nostru sunt urmatoarele :

PART TIME
Sub 40 de ore saptamanal : 40%

40%

FULL TIME
De la 40 la 50 ore saptamanal : 50%

50%

PERFORMANTA
Peste 50 de ore saptamanal : 60%

60%

SISTEMUL DE PLATĂ ŞI LEGALITATE

Platile sunt efectuate de doua ori pe luna , in zilele de 10 si 25 , utilizand metode transparente de calcul (ai in permanenta acces la statisticile reale ale incasarilor) , fara amenzi , fara statistici ascunse , la un curs valutar REAL , si , de fiecare data , FARA INTARZIERI ! Plata se face prin transfer bancar direct in contul tau .

Activitatea studiourilor de videochat este perfect legala , ca orice alta afacere din Romania , atat timp cat legislatia in vigoare este respectata , implicit obligatiile fiscale (taxe si impozite) declarate in intregime si achitate .
Studioul nostru respecta legislatia Romaniei si declara spre impozitare intreaga activitate financiara a societatii . Astfel, NightProwl este un loc 100% sigur din punct de vedere legal. La interviu vei primi absolut toate detaliile , inclusiv un draft de contract ce stipuleaza clar drepturile si obligatiile fiecarei parti contractuale . Colaborarea noastra va incepe intotdeauna numai dupa semnarea contractului , niciodata inainte , si vei primi o copie semnata a acestuia inca din start . Este o practica corecta , transparenta , pe care o aplica orice studio de videochat care nu are nimic de ascuns, si care , desigur , functioneaza legal .
Citeste aici un intreg articol dedicat legalitatii .

CÂT POŢI CÂŞTIGA DIN VIDEOCHAT ?

NightProwl ofera un cadru placut de lucru , propice performantei , si sisteme de bonusuri , castiguri si concursuri care sa te multumeasca si sa te motiveze in acelasi timp .

Tot ce iti poti imagina , poate deveni realitate .
In fiecare minut in care esti nefericita , pierzi 60 se secunde de multumire .


Este totusi imposibil de anticipat cat poti castiga TU ca model de videochat . Nu te cunoastem , nu iti stim aptitudinile , talentele , nu stim cat esti de serioasa . Putem face insa promisiunea ca ne vom da tot interesul necesar ca tu sa progresezi in mod real si rapid , iar NightProwl are reputatia promisiunilor respectate .
Castigurile pot varia intre cateva mii de dolari si pana la 20.000 de dolari - performante pe care NightProwl Studio le obtine in mod constant de mai bine de 6 ani de la infiintare (in 2011) . Este insa important de mentionat ca sunt foarte putine cazurile in care aceste castiguri se genereaza inca de la inceput . Va trebui sa ai rabdare si sa te multumesti cu mai putin in primele cateva saptamani , timp in care vom munci impreuna la crearea imaginii tale online , la instruirea ta , si la cresterea popularitatii tale pe site-urile de lucru . Doar din acest motiv , pentru a iti asigura un confort psihic - desi credem cu convingere ca vei reusi mai mult inca din prima luna - NightProwl iti ofera un salariu minim garantat de 1000 de dolari .
Citeste mai multe detalii despre castiguri

PROGRAMUL DE LUCRU

Vei gasi cu siguranta in oras - Studiouri de videochat care ofera un program extrem de flexibil , cu putine ore lucrate zilnic / saptamanal sau lunar . Respectam decizia fiecarei persoane de a lucra oricat doreste , dar cunoastem cu certitudine , in acelasi timp , ca performanta in videochat se poate obtine doar cu foarte multa munca , cu foarte mult timp dedicat acestei activitati , cu perseverenta si determinare . Prin urmare , daca ti se promit mii de dolari pe un program de lucru extrem de flexibil , acest lucru este virtual imposibil .

Asa cum orice model de videochat are libertatea de a alege studioul ce i se potriveste (conform anumitor criterii de cautare , printre care si flexibilitatea programului) , si studioul nostru isi rezerva dreptul de a selecta doar modele care doresc sa lucreze cu adevarat profesional . Prin urmare , programul nostru de lucru standard este de 40 de ore saptamanal , 5 zile pe saptamana ( iti alegi tu zilele in care vrei sa lucrezi) a cate 8 ore fiecare , pe una din cele doua ture de lucru disponibile :

- tura de dimineata , in intervalul 07:00 - 19:00 , respectiv
- tura de noapte , in intervalul 19:00 - 07:00

VREI MAI MULTE DETALII ?

Te asteptam cu mare drag sa ne cunoastem . Un interviu la NightProwl Studio decurge ca o discutie normala , clarificativa , in care suntem extrem de deschisi sa iti raspundem la orice intrebare . Ulterior , daca raspunsurile noastre si ofertele noastre te multumesc , dorim sa te cunoastem si eventual sa lucram impreuna . Asadar , un interviu nu reprezinta niciun fel de obligatie pentru niciuna dintre parti . Esti interesata ? Click aici pentru a completa formularul online .

MAI MULT TRAFIC DECAT ORICE ALT STUDIO

Facem aceasta afirmatie cu toata raspunderea aferenta , stiind concret ce inseamna "traffic web" , cum sa il generezi , cum sa il maximizezi si cum sa il transformi in bani , cat mai multi . Te vom ajuta sa intelegi procesul de conversie , de obtinere a loialitatii membrilor de pe site-urile de specialitate , si implicit , cum sa lucrezi cat mai profesional si sa castigi cat mai mult . Ne vom asigura ca nu ne vei spune niciodata "Eu nu am traffic" !

MAI MULT TRAFFIC

TRAINING PERSONALIZAT PENTRU FIECARE MODEL

Training in videochat nu inseamna doar experienta acumulata pe care dorim sa ti-o impartasim , inseamna mai mult : sustinere , rabdare , inseamna sa-ti aratam cum sa procedezi in diversele situatii cu care te vei confrunta , inseamna suport online 24/7 din partea unor oameni cu foarte multa imaginatie si intelegere . Iti suntem alaturi atat online cat si offline si suntem aici sa te sustinem si sa te ajutam cu absolut tot ceea ce este omeneste posibil .

TRAINING PERSONALIZAT

ORGANIZARE SI LOGISTICA IMPECABILA

Mobilierul , tehnologia , retelistica si toate echipamentele aferente sunt doar instrumente . Si le poate permite relativ oricine si orice studio , insa utilizarea lor la capacitate maxima nu este la indemana tuturor . Ne mandrim cu cel mai inovativ sistem de management , implementat inca de la infiintarea noastra in 2011 si perfectionat peste timp . Invatam si ne informam in permanenta pentru a-ti putea oferi tot ceea ce este mai bun .

PREZENTARE STUDIO

NightProwl este unul din putinele studiouri de videochat din lume ce se bucura de un parteneriat oficial cu LiveJasmin , fiind inrolati in programul Jasmin Certified .

LiveJasmin este cea mai mare platforma de videochat din lume , iar noi ne bucuram de un parteneriat unic pentru orasul nostru .