CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

COMISIOANE ŞI PLĂŢI CORECTE , FĂRĂ AMENZI SAU PENALIZĂRI

Avem reputatia platilor efectuate intotdeauna la timp si pana la ultimul cent , dar si reputatia transparentei in calcularea paymenturilor , corectitudine si respect in raport cu modelele noastre . Lucram doar cu modele serioase , determinate sa incerce si sa reuseasca performanta , motiv pentru care nu avem un sistem de amenzi sau penalizari .

COMISIOANE OFERITE DE NIGHTPROWL STUDIO

Performanta in orice domeniu de activitate , prin urmare si in videochat , se obtine in primul rand prin multa munca . Din acest motiv am pus la punct un sistem de comisioane corect si echitabil , care sa motiveze , oferind mai mult celor care muncesc mai mult . Si pentru ca aveam nevoie de o valoare la care sa ne raportam , am ales modul in care se lucreaza in Romania : 8 ore pe zi , 5 zile pe saptamana , adica un total 40 de ore saptamanal . Astfel , oferim comisioane mai mici pentru modelele care nu reusesc sa atinga pragul de 40 de ore , sau comisioane mai mari pentru cele care ating sau depasesc acest prag de ore petrecute online .

40%
sub 40 ore / saptamana

40%

50%
40 - 45 ore / saptamana

50%

60%
peste 45 ore / saptamana

60%

SISTEMUL DE PLATĂ ŞI LEGALITATE

Platile sunt efectuate de doua ori pe luna , in zilele de 10 si 25 , utilizand metode transparente de calcul (ai in permanenta acces la statisticile reale ale incasarilor) , fara amenzi , fara statistici ascunse , la un curs valutar REAL , si , de fiecare data , FARA INTARZIERI ! Plata se face prin transfer bancar direct in contul tau .

Activitatea studiourilor de videochat este perfect legala , ca orice alta afacere din Romania , atat timp cat legislatia in vigoare este respectata , implicit obligatiile fiscale (taxe si impozite) declarate in intregime si achitate .
Studioul nostru respecta legislatia Romaniei si declara spre impozitare intreaga activitate financiara a societatii . Astfel, NightProwl este un loc 100% sigur din punct de vedere legal. La interviu vei primi absolut toate detaliile , inclusiv un draft de contract ce stipuleaza clar drepturile si obligatiile fiecarei parti contractuale . Colaborarea noastra va incepe intotdeauna numai dupa semnarea contractului , niciodata inainte , si vei primi o copie semnata a acestuia inca din start . Este o practica corecta , transparenta , pe care o aplica orice studio de videochat care nu are nimic de ascuns, si care , desigur , functioneaza legal .
Citeste aici un intreg articol dedicat legalitatii .

PROGRAMUL DE LUCRU

Vei gasi cu siguranta in oras - Studiouri de videochat care ofera un program extrem de flexibil , cu putine ore lucrate zilnic / saptamanal sau lunar . Respectam decizia fiecarei persoane de a lucra oricat doreste , dar cunoastem cu certitudine , in acelasi timp , ca performanta in videochat se poate obtine doar cu foarte multa munca , cu foarte mult timp dedicat acestei activitati , cu perseverenta si determinare . Prin urmare , daca ti se promit mii de dolari pe un program de lucru extrem de flexibil , acest lucru este virtual imposibil .

Asa cum orice model de videochat are libertatea de a alege studioul ce i se potriveste (conform anumitor criterii de cautare , printre care si flexibilitatea programului) , si studioul nostru isi rezerva dreptul de a selecta doar modele care doresc sa lucreze cu adevarat profesional . Prin urmare , programul nostru de lucru standard este de 40 de ore saptamanal , 5 zile pe saptamana ( iti alegi tu zilele in care vrei sa lucrezi) a cate 8 ore fiecare , pe una din cele doua ture de lucru disponibile :

- tura de dimineata , in intervalul 07:00 - 19:00 , respectiv
- tura de noapte , in intervalul 19:00 - 07:00

Salariu minim garantat de $1000 / lunar

CÂT POŢI CÂŞTIGA DIN VIDEOCHAT ?

NightProwl ofera un cadru placut de lucru , propice performantei , cu sisteme de bonusuri si concursuri care sa te multumeasca si sa te motiveze si sa te recompenseze .
Este totusi imposibil de anticipat cat poti castiga TU ca model de videochat . Nu te cunoastem , nu iti stim aptitudinile , talentele , nu stim cat esti de serioasa . Putem face insa promisiunea ca ne vom da tot interesul necesar ca tu sa progresezi in mod real si rapid , iar NightProwl are reputatia promisiunilor respectate .
Castigurile pot varia intre cateva mii de dolari si pana la 20.000 de dolari - performante pe care NightProwl Studio le obtine in mod constant de mai bine de 7 ani de la infiintare (in 2011) . Este insa important de mentionat ca sunt foarte putine cazurile in care aceste castiguri se genereaza inca de la inceput . Va trebui sa ai rabdare si sa te multumesti cu mai putin in primele cateva saptamani , timp in care vom munci impreuna la crearea imaginii tale online , la instruirea ta , si la cresterea popularitatii tale pe site-urile de lucru . Doar din acest motiv , pentru a iti asigura un confort psihic - desi credem cu convingere ca vei reusi mai mult inca din prima luna - NightProwl iti ofera un salariu minim garantat de 1000 de dolari .
Vrei totusi sa citesti mai multe despre videochat si despre potentialele tale castiguri ? Click aici pentru detalii

PROGRAMEAZA-TE LA UN INTERVIU

Te asteptam cu mare drag sa ne cunoastem . Un interviu la NightProwl Studio decurge ca o discutie normala , clarificativa , in care suntem extrem de deschisi sa iti raspundem la orice intrebare . Apasa butonul de mai jos si programeaza-te la un interviu .

Noi nu "lucrăm" cu modele , Noi instruim modele de TOP