CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

COMISIOANE ŞI PLĂŢI CORECTE , FĂRĂ AMENZI SAU PENALIZĂRI

Avem reputatia platilor efectuate intotdeauna la timp si pana la ultimul cent , dar si reputatia transparentei in calcularea paymenturilor , corectitudine si respect in raport cu modelele noastre . Lucram doar cu modele determinate sa incerce si sa reuseasca performanta , motiv pentru care nu avem un sistem de amenzi sau penalizari .

COMISIOANE MOTIVANTE

Performanta in orice domeniu de activitate se obtine in primul rand prin multa munca . Din acest motiv am pus la punct un sistem de comisioane corect si echitabil , care sa motiveze . Si pentru ca aveam nevoie de o valoare la care sa ne raportam , am ales modul in care se lucreaza in Romania : 8 ore pe zi x 5 zile pe saptamana , adica un total 40 de ore saptamanal . Astfel , oferim comisioane mai mici modelelor care doresc sa lucreze part time (sub 40 de ore saptamanal) , si comisioane mai mari fetelor care lucreaza full time sau full time plus ore suplimentare .

35%
PART TIME JOB
sub 40 ore / saptamana

35%

50%
FULL TIME JOB
40 - 45 ore / saptamana

50%

55%
+ ORE SUPLIMENTARE
peste 45 ore / saptamana

55%
Vei gasi cu siguranta oferte / comisioane care suna mai bine . Te lasam sa te convingi de aceste lucruri pe propria experienta , insa te putem informa din start ca de regula aceste oferte sunt fie promotii temporare de care vei afla la interviu sau pe parcurs , fie ascund sisteme cu amenzi si penalizari care sa balanseze - si de care vei afla pe parcurs - , calcule eronate la cursuri valutare mincinoase sau incorecte , si alte astfel de "oferte". NightProwl te asigura in schimb ca 55% din ceva foarte consistent inseamna mai mult decat 70% dintr-o minciuna . De asemeni te asiguram de un tratament corect , fara amenzi , penalizari , cu calcule transparente , la un curs valutar real .

SISTEMUL DE PLATĂ ŞI LEGALITATE

Platile sunt efectuate de doua ori pe luna , in zilele de 10 si 25 , utilizand metode transparente de calcul (ai in permanenta acces la statisticile reale ale incasarilor) , fara amenzi , fara statistici ascunse , la un curs valutar REAL , si , de fiecare data , FARA INTARZIERI ! Plata se face prin transfer bancar direct in contul tau .

Activitatea studiourilor de videochat este perfect legala , ca orice alta afacere din Romania , atat timp cat legislatia in vigoare este respectata , implicit obligatiile fiscale (taxe si impozite) declarate in intregime si achitate .
Studioul nostru respecta legislatia Romaniei si declara spre impozitare intreaga activitate financiara a societatii . Astfel, NightProwl este un loc 100% sigur din punct de vedere legal. La interviu vei primi absolut toate detaliile , inclusiv un draft de contract ce stipuleaza clar drepturile si obligatiile fiecarei parti contractuale . Colaborarea noastra va incepe intotdeauna numai dupa semnarea contractului , niciodata inainte , si vei primi o copie semnata a acestuia inca din start . Este o practica corecta , transparenta , pe care o aplica orice studio de videochat care nu are nimic de ascuns, si care , desigur , functioneaza legal .

Noi nu doar "angajăm" modele . Noi instruim şi formăm modele de top .

PROGRAMUL DE LUCRU

Vei gasi cu siguranta in oras - Studiouri de videochat care ofera un program extrem de flexibil , cu putine ore lucrate zilnic / saptamanal sau lunar . Respectam decizia fiecarei persoane de a lucra oricat doreste , dar cunoastem cu certitudine , in acelasi timp , ca performanta in videochat se poate obtine doar cu foarte multa munca , cu foarte mult timp dedicat acestei activitati , cu perseverenta si determinare . Prin urmare , daca ti se promit mii de dolari pe un program de lucru extrem de flexibil , acest lucru este virtual imposibil .

Asa cum orice model de videochat are libertatea de a alege studioul ce i se potriveste (conform anumitor criterii de cautare , printre care si flexibilitatea programului) , si studioul nostru isi rezerva dreptul de a selecta doar modele care doresc sa lucreze cu adevarat profesional . Prin urmare , programul nostru de lucru standard este de 40 de ore saptamanal , 5 zile pe saptamana ( iti alegi tu zilele in care vrei sa lucrezi) a cate 8 ore fiecare , pe una din cele doua ture de lucru disponibile :

- tura de dimineata , in intervalul 07:00 - 19:00 , respectiv
- tura de noapte , in intervalul 19:00 - 07:00

Salariu minim garantat de $2.500 / lunar

2.500 DOLARI MINIM GARANTAT

In cei peste 7 ani de experienta am observat ca foarte multe modele isi doresc sa aibe rezultate foarte bune de la inceput . E si normal sa fie asa intr-un domeniu despre care se vorbeste peste tot la superlativ si despre care se stie la nivel de opinie publica ca "banii se fac usor" . Fals ... banii nu se fac deloc usor , este necesar un intreg proces de training si desigur este nevoie de putina rabdare .
Unele modele reusesc sa obtina venituri cu mult peste 2.500 de dolari inca din prima luna , insa exista si o larga categorie de modele care trebuie sa urmeze pasi mai ampli de training . Pentru acestea , pentru a le asigura o liniste financiara care sa le ajute sa se focuseze pe munca fara grija zilei de maine , garantam in prima luna un venit de minim 2.500 de dolari , adica aproximativ 10.000 lei .
Ce inseamna practic acest lucru ? E simplu . Daca in prima luna vei castiga mai putin de 2500 de dolari , noi iti vom completa veniturile pana la aceasta suma .

Te asiguram inca din start ca acesta nu este un bonus . Nimeni nu acorda bonusuri de 10.000 lei . Va trebui sa muncesti si sa-ti dai tot interesul pentru a progresa . In acest sens , pentru obtinerea venitului minim garantat de 2500 de dolari , este necesar sa bifezi urmatoarele criterii :
a) trebuie sa cunosti limba engleza cel putin la nivel mediu ,
* exista posibilitatea de minim garantare si fara a cunoaste deloc limba engleza . Hai sa ne cunoastem la un interviu !
b) trebuie sa muncesti mai mult decat minimul de 160 de ore lunare - si anume 200 de ore . Asta inseamna 5 zile pe saptamana - 10 ore pe zi . Considera-l un efort in plus pentru o suma cel putin frumoasa : 10.000 lei minim garantat .
THAT'S ALL . Nu exista alte lucruri ascunse , asta e tot ceea ce trebuie sa sti sau sa faci .

PROGRAMEAZA-TE LA UN INTERVIU

Te asteptam cu mare drag sa ne cunoastem . Un interviu la NightProwl Studio decurge ca o discutie normala , clarificativa , in care suntem extrem de deschisi sa iti raspundem la orice intrebare . Apasa butonul de mai jos si programeaza-te la un interviu .