CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

COMISIOANE ŞI PLĂŢI CORECTE , FĂRĂ AMENZI SAU PENALIZĂRI

Avem reputatia platilor efectuate intotdeauna la timp si pana la ultimul cent , dar si reputatia transparentei in calcularea paymenturilor , corectitudine si respect in raport cu modelele noastre . Lucram doar cu modele serioase , determinate sa incerce si sa reuseasca performanta , motiv pentru care nu avem un sistem de amenzi sau penalizari .

COMISIOANE MOTIVANTE

Performanta in orice domeniu de activitate se obtine in primul rand prin multa munca . Din acest motiv am pus la punct un sistem de comisioane corect si echitabil , care sa motiveze . Si pentru ca aveam nevoie de o valoare la care sa ne raportam , am ales modul in care se lucreaza in Romania : 8 ore pe zi x 5 zile pe saptamana , adica un total 40 de ore saptamanal . Astfel , oferim comisioane mai mici modelelor care doresc sa lucreze part time (sub 40 de ore saptamanal) , si comisioane mai mari fetelor care lucreaza full time sau full time plus ore suplimentare .

40%
PART TIME JOB
sub 40 ore / saptamana

40%

50%
FULL TIME JOB
40 - 45 ore / saptamana

50%

60%
+ ORE SUPLIMENTARE
peste 45 ore / saptamana

60%

SISTEMUL DE PLATĂ ŞI LEGALITATE

Platile sunt efectuate de doua ori pe luna , in zilele de 10 si 25 , utilizand metode transparente de calcul (ai in permanenta acces la statisticile reale ale incasarilor) , fara amenzi , fara statistici ascunse , la un curs valutar REAL , si , de fiecare data , FARA INTARZIERI ! Plata se face prin transfer bancar direct in contul tau .

Activitatea studiourilor de videochat este perfect legala , ca orice alta afacere din Romania , atat timp cat legislatia in vigoare este respectata , implicit obligatiile fiscale (taxe si impozite) declarate in intregime si achitate .
Studioul nostru respecta legislatia Romaniei si declara spre impozitare intreaga activitate financiara a societatii . Astfel, NightProwl este un loc 100% sigur din punct de vedere legal. La interviu vei primi absolut toate detaliile , inclusiv un draft de contract ce stipuleaza clar drepturile si obligatiile fiecarei parti contractuale . Colaborarea noastra va incepe intotdeauna numai dupa semnarea contractului , niciodata inainte , si vei primi o copie semnata a acestuia inca din start . Este o practica corecta , transparenta , pe care o aplica orice studio de videochat care nu are nimic de ascuns, si care , desigur , functioneaza legal .

PROGRAMUL DE LUCRU

Vei gasi cu siguranta in oras - Studiouri de videochat care ofera un program extrem de flexibil , cu putine ore lucrate zilnic / saptamanal sau lunar . Respectam decizia fiecarei persoane de a lucra oricat doreste , dar cunoastem cu certitudine , in acelasi timp , ca performanta in videochat se poate obtine doar cu foarte multa munca , cu foarte mult timp dedicat acestei activitati , cu perseverenta si determinare . Prin urmare , daca ti se promit mii de dolari pe un program de lucru extrem de flexibil , acest lucru este virtual imposibil .

Asa cum orice model de videochat are libertatea de a alege studioul ce i se potriveste (conform anumitor criterii de cautare , printre care si flexibilitatea programului) , si studioul nostru isi rezerva dreptul de a selecta doar modele care doresc sa lucreze cu adevarat profesional . Prin urmare , programul nostru de lucru standard este de 40 de ore saptamanal , 5 zile pe saptamana ( iti alegi tu zilele in care vrei sa lucrezi) a cate 8 ore fiecare , pe una din cele doua ture de lucru disponibile :

- tura de dimineata , in intervalul 07:00 - 19:00 , respectiv
- tura de noapte , in intervalul 19:00 - 07:00

Salariu minim garantat de $2.500 / lunar

2.500 DOLARI MINIM GARANTAT

Suna bine ? Cine nu doreste sa i se garanteze un venit lunar de aproximativ 10.000 lei , atat cat inseamna 2.500 de dolari ? Studioul nostru lanseaza acest program sau oferta de minim-garantare incepand cu 1 Noiembrie 2018 . Pentru a obtine aceasta minima ganantare trebuie sa indeplinesti urmatoarele doua criterii simple :
1. Trebuie sa iti indeplinesti un target de 180 de ore lucrate in prima luna calendaristica de activitate (adica putin peste 40 de ore saptamanal)
2. Trebuie sa cunosti limba engleza cel putin la nivel mediu .

De ce oferim aceasta minim garantare ? Ei bine , raspunsul este simplu : pentru ca am dovedit in cei peste 7 ani de activitate ca putem obtine astfel de venituri cu un model nou inca din prima luna , sau reformulat , rezultatele ne recomanda . Iti oferim astfel acest minim garantat pentru ca tu sa poti lucra in liniste , fara presiunea paymentului , si sa te dezvolti ca model de top sub "umbrela" NightProwl Studio .

CÂT POŢI CÂŞTIGA DIN VIDEOCHAT ?

NightProwl ofera un cadru placut de lucru , propice performantei , cu sisteme de bonusuri si concursuri care sa te multumeasca si sa te motiveze si sa te recompenseze .
Este totusi imposibil de anticipat cat poti castiga TU ca model de videochat . Nu te cunoastem , nu iti stim aptitudinile , talentele , nu stim cat esti de serioasa . Putem face insa promisiunea ca ne vom da tot interesul necesar ca tu sa progresezi in mod real si rapid , iar NightProwl are reputatia promisiunilor respectate .
Castigurile pot varia intre cateva mii de dolari si pana la 20.000 de dolari - performante pe care NightProwl Studio le obtine in mod constant de mai bine de 7 ani de la infiintare (in 2011) . Este insa important de mentionat ca sunt foarte putine cazurile in care aceste castiguri se genereaza inca de la inceput . Va trebui sa ai rabdare si sa te multumesti cu mai putin in primele cateva saptamani , timp in care vom munci impreuna la crearea imaginii tale online , la instruirea ta , si la cresterea popularitatii tale pe site-urile de lucru . Doar din acest motiv , pentru a iti asigura un confort psihic - desi credem cu convingere ca vei reusi mai mult inca din prima luna - NightProwl iti ofera un salariu minim garantat de 1000 de dolari .
Vrei totusi sa citesti mai multe despre videochat si despre potentialele tale castiguri ? Click aici pentru detalii

PROGRAMEAZA-TE LA UN INTERVIU

Te asteptam cu mare drag sa ne cunoastem . Un interviu la NightProwl Studio decurge ca o discutie normala , clarificativa , in care suntem extrem de deschisi sa iti raspundem la orice intrebare . Apasa butonul de mai jos si programeaza-te la un interviu .

Noi nu "lucrăm" cu modele , Noi instruim modele de TOP