COMISIOANE ŞI PLĂŢI CORECTE , FĂRĂ AMENZI SAU PENALIZĂRI

Avem reputația plăților efectuate întotdeauna la timp și până la ultimul cent , dar și reputația transparenței în calcularea paymenturilor , corectitudine și respect în raport cu modelele noastre . Lucrăm doar cu modele determinate să încerce și să reușească performanțe , motiv pentru care nu avem un sistem de amenzi sau penalizări .

COMISIOANE REALE ȘI MOTIVANTE

Performanțele (și implicit rezultatele financiare) în orice domeniu de activitate se obțin în primul rând prin muncă și mult timp dedicat . Din acest motiv am pus la punct un sistem de comisioane echitabil , care să te motiveze . Și pentru că aveam nevoie de o valoare la care să ne raportăm , am ales modul în care se lucrează în România la orice alt job : 8 ore pe zi , 5 zile pe săptămâna , adică un total 40 de ore săptămânal . Astfel , oferim comisioane mai mici modelelor care doresc să lucreze part time (sub 40 de ore săptămânal) , și comisioane mai mari celor care lucrează full time :

35%
PART TIME JOB
sub 40 ore / saptamana

35%

50%
FULL TIME JOB
40 - 45 ore / saptamana

50%

55%
+ ORE SUPLIMENTARE
peste 45 ore / saptamana

55%
Vei găși cu siguranță oferte / comisioane care sună mai bine . Te lăsăm să te convingi de aceste lucruri pe propria experiență , însă te putem informa din start că de regulă aceste oferte sunt fie promoții temporare de care vei afla la interviu sau pe parcurs , fie ascund sisteme cu amenzi și penalizări - și de care vei afla mai tarziu- , calcule eronate la cursuri valutare mincinoase sau incorecte , si alte astfel de "oferte". NightProwl te asigura în schimb că 55% din ceva foarte consistent înseamnă mai mult decât 60-70-80% dintr-o minciună . De asemeni te asigurăm de un tratament corect , fără amenzi sau penalizări , cu calcule transparente , la un curs valutar real .

SISTEMUL DE PLATĂ ŞI LEGALITATE

Plățile sunt efectuate de două ori pe lună , utilizând metode transparente de calcul (ai în permanentă acces la statisticile reale ale încasărilor) , fără amenzi , fără statistici ascunse , la un curs valutar REAL , și , de fiecare dată , FĂRĂ ÎNTÂRZIERI ! Plata se face prin transfer bancar direct în contul tău .

NightProwl este un loc 100% sigur din punct de vedere legal. La interviu vei primi absolut toate detaliile , inclusiv un draft de contract ce stipulează clar drepturile și obligațiile ambelor părți contractuale . Colaborarea noastră va începe întotdeauna numai după semnarea contractului , și vei primi o copie semnată a acestuia încă din start . Corect , transparent , legal , pentru că nu avem absolut nimic de ascuns .

PROGRAMUL DE LUCRU

Vei găsi cu siguranță în oraș - Studiouri de videochat care oferă un program extrem de flexibil , cu puține ore lucrate zilnic / săptămânal sau lunar . Respectăm decizia fiecărei persoane de a lucra oricât dorește , dar cunoaștem cu certitudine , în același timp , că performanță în videochat se poate obține doar cu foarte multă muncă , cu foarte mult timp dedicat acestei activități , cu perseverență si determinare, cu ambiția de a reusi . Prin urmare , dacă ți se promit mii de dolari pe un program de lucru extrem de flexibil / part time , acest lucru este virtual imposibil .

Așa cum orice model are libertatea de a alege studioul ce i se potrivește (conform anumitor criterii de căutare , printre care și flexibilitatea programului) , și studioul nostru își rezervă dreptul de a selecta doar modele care doresc să lucreze cu adevărat profesional . Prin urmare , programul nostru de lucru standard este de 40 de ore săptămânal , 5 zile pe săptămâna ( îți alegi tu zilele în care vrei să lucrezi) a câte 8 ore fiecare , pe una din cele două ture (intervaluri) de lucru disponibile :

- tura de dimineață , în intervalul 07:00 - 19:00 , respectiv
- tura de noapte , în intervalul 19:00 - 07:00

10,000 DE LEI MINIM GARANTAT

În cei peste 7 ani de existență am observat că foarte multe fete își doresc să aibe rezultate foarte bune din prima zi . E și normal să fie așa într-un domeniu despre care se vorbește peste tot la superlativ și despre care se știe la nivel de opinie publică că "banii se fac ușor" . Fals ... banii nu se fac deloc ușor , este necesar un întreg proces de training și desigur este nevoie de puțină răbdare .
Unele modele reușesc să obțină venituri cu mult peste 2.500 de dolari încă din prima luna , însă există și o categorie de modele care trebuie să urmeze pași mai ampli de training . Pentru acestea , pentru a le asigura o liniște financiară care să le ajute să se focuseze pe muncă - fără grijă zilei de mâine , garantăm în prima luna un venit de minim 2.500 de dolari , adică aproximativ 10.000 lei .
Ce înseamnă practic acest lucru ? E simplu : Dacă în prima luna vei câștiga mai puțin de 2500 de dolari (comisionul / banii tăi), noi îți vom completă veniturile până la această suma . Practic , minim 10.000 lei pentru prima ta lună lucrată .

Te asigurăm încă din start că acesta nu este un bonus . Nimeni nu acordă bonusuri de 10.000 lei ! Va trebui să muncești și să-ti dai tot interesul pentru a progresa . În acest sens , pentru obținerea venitului minim garantat de 2500 de dolari , este necesar să bifezi următoarele criterii :
a) trebuie să cunoști limba engleză cel puțîn la nivel mediu,
* există posibilitatea de minim garantare și fără a cunoaște deloc limba engleză . Hai să ne cunoaștem la un interviu !
b) trebuie să muncești mai mult decât minimul de 160 de ore lunare - și anume 200 de ore . Asta înseamnă 5 zile pe săptămâna - 10 ore pe zi . Consideră-l un efort în plus pentru o suma cel puțin frumoasă : 10.000 lei minim garantat .
THAT'S ALL . Nu există alte lucruri ascunse , asta e tot ceea ce trebuie să știi sau să faci , transparent !

Programează un interviu


Hai să stăm de vorba și să ne cunoaștem. Suntem aici să-ți răspundem la orice întrebare și să-ți explicăm în detaliu orice dorești să știi.

Contactează-ne acum