CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

CONCURSURI ORGANIZATE DE NIGHTPROWL STUDIO

Pentru a crea competitivitate si in final pentru a rasplati eforturile si performantele , studioul nostru organizeaza diverse evenimente si concursuri motivante . Castiga premii substantiale , bonusuri , premieri de loialitate si calatoreste in jurul lumii .

CÂŞTIGA O MAZDA 2

Intre 1 noiembrie 2017 si pana la 1 mai 2018 , timp de 6 luni , NightProwl desfasoara campania intitulata simplu : "castiga o Mazda 2". Aceasta micuta bijuterie in valoare de 15.000 Euro poate sa fie a ta . Tot ce trebuie sa faci este sa activezi ca model videochat in cadrul studioului nostru si sa aduni puncte . Practic , pentru diversele activitati sau realizari , fiecare model va primi un tichet la tombola . Este logic ... cu cat aduni mai multe tichete (puncte) de participare , cu atat sansele tale sunt mai mari . Experienta ne arata (prin prisma concursului la care am acordat ca premiu un BMW Seria 1 in 2013) ca si modelele noi au foarte mari sanse de a castiga . Masina va fi acordata la data de 1 mai 2018 in cadrul unei festivitati pe masura .
Citeste aici detalii despre acest concurs

Concursuri precedente .

Intre 18 iulie si 18 octombrie 2017 modelele NightProwl au invartit roata norocului . Concursul "Spin the wheel" a adus premii in bani , vacante si telefoane mobile . De fiecare data cand un model al studioului isi atingea sau depasea un record personal (de ore lucrate , de incasari , etc) avea posibilitatea sa invarta de roata si sa castige premii . La inchiderea concursuui raportam premii de 11.700. de dolari in bani , un telefon Samsung S8 si un voucher de calatorie (excursie) in valoare de 1000 de Euro . Felicitari tuturor castigatoarelor noastre !

De la infiintarea studioului nostru si pana in prezent am organizat foarte multe tombole , promotii si concursuri , rasplatind performantele modelelor noastre , asa cum este normal , cu premii si bonusuri consistente . Ne aducem aminte cu mare placere de concursul "Pedal to the Metal" - unde marele premiu a fost un BMW Seria 1 - in anul 2013 , sau "Flower Power" in 2014 cu premii in bani si obiecte de peste 20.000 de dolari . Si exemplele de acest gen pot continua .

ROLUL CONCURSURILOR
Am mentionat mai sus doar cateva concursuri . In realitate ele sunt mult mai multe , pornind de la premii foarte mici (gen $100) pana la telefoane de ultima generatie , tablete , laptop-uri , produse cosmetice , parfumuri si asa mai departe .

Desi modelele noastre castiga foarte mult si isi pot permite fara probleme sa isi cumpere orice , trebuie inteleasa si necesitatea oamenilor de a-si gasi motivatia , de a arata ca sunt buni in ceea ce fac . Cu alta cuvinte , concursurile noastre incearca sa motiveze , sa stimuleze competitivitatea .

BONUSUL : VACANTA TA

La fiecare 6 luni lucrate alaturi de noi vei primi un voucher de calatorie in valoare de 1000 Euro . Acest "bonus" poate sa fie numit in orice fel , inclusiv "de fidelitate" - insa in mod real , aceasta este modalitatea prin care vrem sa multumim oricarui model care, timp de 6 luni , isi respecta cu seriozitate programul de lucru . Asadar , toate modelele studioului nostru pot primi , la fiecare 6 luni , un voucher de vacanta in valoare de 1000 Euro .

BONUSUL : DE RECOMANDARE

Lucrurile functioneaza extrem de simplu : ne recomanzi unei prietene iar aceasta vine si se angajeaza la NightProwl . In acest caz , primesti un bonus de 10% din veniturile acesteia pe toata persioada colaborarii cu noi . Desigur , si tu , la randul tau , trebuie sa fii model activ al studioului nostru (nu lucram cu intermediari / impresari / agentii / etc.) .
De aici inainte lucrurile devin extrem de interesante pentru ca la fiecare 1000 de dolari castigati de prietena ta - tu vei primi 100 . Si cum castigurile medii la NightProwl pot sa fie si de 5000 de dolari la fiecare doua saptamani , aceasta este modalitatea prin care poti genera , pentru tine , extra , de la cateva sute de dolari lunar pana la cateva mii . De notat ca acest bonus iti este platit de catre studio si nu este retinut din castigurile efective ale prietenei tale .

CAMPANIE : TRAVEL THE WORLD

Nu sunt putine exemplele in care studioul nostru , participand la sesiuni de training , la evenimente internationale , sau la gale de premiere , isi recompenseaza modelele sale cu bilete de avion , cazare si toate cheltuielile incluse , pentru a participa la acestea . De asemeni , ocazional , studioul nostru organizeaza sesiuni de team-building . Destinatiile vizitate de modelele noastre pana in prezent sunt : Barcelona , Praga , Budapesta , Luxembourg , Amsterdam , Berlin , Viena , Los Angeles , Miami precum si destinatii in Romania : Mamaia si Bran . Pentru 2018 lista va fi completata (pe langa deplasarea in unele din destinatiile mentionate mai sus) cu Lisabona si Las Vegas .

Mai avem ceva sa-ti aratam ...

Înainte de a părăsi această pagină te invităm să vizionezi filmulețul nostru de prezentare