NightProwl Studio Videochat Galati

Concursuri desfasurate de NightProwl Galati

In permanenta NightProwl incearca sa inoveze , sa motiveze , sa creeze performanta . Din acest motiv organizam periodic concursuri extrem de atractive din toate punctele de vedere . Mentionam doar cateva dintre ele :

 • "Pedal to the metal" - organizat in toamna anului 2013 a adus castigatoarei un BMW Seria 1
 • "Flower Power" - concurs organizat in primavara anului 2014 a avut premii (bani si obiecte) insumand peste $15.000

Rolul acestor concursuri

Am mentionat mai sus doar cateva concursuri . In realitate ele sunt mult mai multe , pornind de la premii foarte mici (gen $100) pana la telefoane de ultima generatie , tablete , laptop-uri , produse cosmetice , parfumuri si asa mai departe .

Desi modelele noastre castiga foarte mult si isi pot permite fara probleme sa isi cumpere orice , trebuie inteleasa si necesitatea oamenilor de a-si gasi motivatia , de a arata ca sunt buni in ceea ce fac . Cu alta cuvinte , concursurile noastre incearca sa motiveze , sa stimuleze competitivitatea .

Concursuri active

SPIN THE WHEEL , sau "Roata norocului" este un joc ce se desfasoara intre 20 iulie si pana pe 20 octombrie . Pe parcursul acestor trei luni , modelele vor invarti de roata de fiecare data cand indeplinesc anumite conditii de performanta (cea mai buna tura , ore suplimentar lucrate , etc.) . Invartind de roata pot castiga premii in bani (comisioane mai mari pentru ziua respectiva) , obiecte (telefon mobil de ultima generatie) , sau servicii (excursie de doua persoane oriunde in Europa) , sau tichete la tombola "Mazda 2" .
Exista de asemeni pe roata si "pedepse" de a lucra o ora in plus , sau de a realiza anumite taskuri fun .

CASTIGA O MAZDA 2 Dupa "Spin the wheel" va urma acest concurs - tombola . Practic , pentru diversele activitati sau realizari , fiecare model va primi un tichet la tombola . Este logic ... cu cat aduni mai multe tichete de participare , cu atat sansele tale sunt mai mari . Experienta ne arata (prin prisma concursului la care am acordat ca premiu un BMW Seria 1) ca si modelele noi au foarte mari sanse de a castiga . Masina va fi acordata la data de 8 martie 2018 in cadrul unei festivitati pe masura .

Travel the world

Ca model al studioului NightProwl ai ocazia sa vizitezi gratuit diverse orase din Europa sau USA , acolo unde echipa noastra merge constant la evenimente internationale de specialitate . Unde poti calatori ? Cascais /Portugalia , Praga / Republica Ceha , Berlin / Germania , Amsterdam / Olanda , Los Angeles / USA , Miami / USA , Las Vegas / USA . Ce alt job iti mai ofera aceasta posibilitate ?

Bonusuri oferite de NightProwl Videochat Galati

Studiourile de videochat in general iti propun , sau iti promit diverse bonusuri de angajare : bani , masini , telefoane . Zici ca e licitatie uneori , "care da mai mult" sa te angajeze . Nu este si cazul nostru . Suntem siguri ca ceea ce oferim este mai mult decat suficient , si anume : seriozitate , profesionalism , instrumente reale si originale prin care sa poti genera bani . Foarte multi bani . Consideram ca o persoana care alege un loc de munca pentru un "bonus de angajare" de cateva sute de lei , sau orice alte "oferte" , este o persoana care alege "calea usoara" , care nu are suficienta determinare pentru a obtine performanta , si prin urmare - o persoana care nu se incadreaza in standardele de profesionalism - pe care noi le cautam si targetam . De aceea suntem un studio mic , exclusivist , si care cauta doar modele serioase , in cautarea performantei si a castigurilor financiare mari .

Exista totusi doua ocazii sau doua metode prin care poti obtine bonusuri sau venituri suplimentare lucrand la NightProwl , si anume :

 • Bonusul de recomandare : recomanda-ne o prietena / colega / cunostinta si , daca aceasta alege sa colaborezecu studioul nostru , vei primi un bonus de recomandare de 10% din banii pe care aceasta le va genera . Acest bonus de recomandare este platit de catre studio , fara a afecta castigurile modelului ce nu-l recomanzi . Acesti 10% ii vei primi lifetime , pe toata durata cat modelul recomandat va lucra alaturi de NightProwl Studio .
  Calcul simplu : daca prietena ta va genera 5000 de dolari la fiecare doua saptamani , 10% (ai tai) inseamna 500 - adica 1000 de dolari lunar . Suna bine ?
 • Bonusul de vacanta - il vei primi la fiecare sase luni , atat timp cat iti respecti programul de lucru , si consta intr-un voucher de calatorie in valoare de 1000 de dolari .

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Citeste detalii despre concursurile organizate de NightProwl si bonusurile pe care le oferim

  Bonusuri oferite
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !