CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

ECHIPAMENTE SI LOGISTICA

Un studio de videochat cu adevarat profesionist va investi intotdeauna in logistica si echipamente de ultima generatie , astfel incat munca ta sa fie mai usoara . NightProwl se mandreste cu echipamente si logistica de top .

DOTARI SI SERVICII INTERNE

Din punctul nostru de vedere , pe langa instrumentele de training si motivare , rolul unui studio de videochat este acela de a oferi cele mai bune conditii de lucru modelelor sale . Imaginea online a unui model este reflectata si de calitatea echipamentelor utilizate (calculatoare , camere video , lumini , viteza de internet) dar si de calitatea vizuala , estetica , a design-ului bine ales al camerelor in care se lucreaza . Toate aceste lucruri pot influenta in mod pozitiv sau negativ incasarile tale zilnice .

Folosim calculatoare de ultima generatie , optimizate lucrului pe LiveJasmin - partenerul nostru oficial (citeste aici) , conectate la camere Logitech CC3000 si PTZ ce ofera transmisie HD a semnalului video , televizoare (in loc de monitoare) cu diagonala mare , si lumini LED care sa protejeze si sa odihneasca ochii tai . Despre internetul de mare viteza nu cred ca are rost sa mai mentionam intr-o tara precum Romania - recunoscuta la nivel international pentru infrastructura de internet de care beneficiaza.

ALTE DOTARI ALE STUDIOULUI NOSTRU :

masaj de relaxare in fiecare zi (optional) GRATUIT , in incinta studioului nostru . DA ! Avem un spatiu special amenajat din acest punct de vedere .
lounge dedicat modelelor (zona de relaxare / fun zone) dotat cu jocuri , carti , reviste , minibar gratuit , cafea gratuita , televizor , XBox .
bucatarie proprie unde poti servi in fiecare zi , GRATUIT , o supa sau o ciorba . Unii din angajatii si modelele noastre petrec uneori si peste 12 ore pe zi in incinta studioului , motiv pentru care consideram o supa , o masa calda , ca fiind esentiala . Nu poti face performanta doar cu sandwichuri reci sau McDonald's .
Beauty Saloon in regie proprie , locul in care zilnic primesti GRATUIT servicii de make-up & hair style .
sala de conferinte si sedinte
Noi nu "lucrăm" cu modele , Noi instruim modele de TOP