CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

ECHIPAMENTE SI LOGISTICA

Un studio de videochat cu adevarat profesionist va investi intotdeauna in logistica si echipamente de ultima generatie , astfel incat munca ta sa fie mai usoara . NightProwl se mandreste cu echipamente si logistica de top .

DOTARI SI SERVICII INTERNE

Din punctul nostru de vedere , pe langa instrumentele de training si motivare , rolul unui studio de videochat este acela de a oferi cele mai bune conditii de lucru modelelor sale . Imaginea online a unui model este reflectata si de calitatea echipamentelor utilizate (calculatoare , camere video , lumini , viteza de internet) dar si de calitatea vizuala , estetica , a design-ului bine ales al camerelor in care se lucreaza . Toate aceste lucruri pot influenta in mod pozitiv sau negativ incasarile tale zilnice .

Folosim calculatoare de ultima generatie , optimizate lucrului pe LiveJasmin - partenerul nostru oficial (citeste aici) , conectate la camere Logitech CC3000 si PTZ ce ofera transmisie HD a semnalului video , televizoare (in loc de monitoare) cu diagonala mare , si lumini LED care sa protejeze si sa odihneasca ochii tai . Despre internetul de mare viteza nu cred ca are rost sa mai mentionam intr-o tara precum Romania - recunoscuta la nivel international pentru infrastructura de internet de care beneficiaza.

ALTE DOTARI ALE STUDIOULUI NOSTRU :

masaj de relaxare in fiecare zi (optional) GRATUIT , in incinta studioului nostru . DA ! Avem un spatiu special amenajat din acest punct de vedere .
lounge dedicat modelelor (zona de relaxare / fun zone) dotat cu jocuri , carti , reviste , minibar gratuit , cafea gratuita , televizor , XBox .
bucatarie proprie unde poti servi in fiecare zi , GRATUIT , o supa sau o ciorba . Unii din angajatii si modelele noastre petrec uneori si peste 12 ore pe zi in incinta studioului , motiv pentru care consideram o supa , o masa calda , ca fiind esentiala . Nu poti face performanta doar cu sandwichuri reci sau McDonald's .
Beauty Saloon in regie proprie , locul in care zilnic primesti GRATUIT servicii de make-up & hair style .
sala de conferinte si sedinte

MAI MULT TRAFIC DECAT ORICE ALT STUDIO

Facem aceasta afirmatie cu toata raspunderea aferenta , stiind concret ce inseamna "traffic web" , cum sa il generezi , cum sa il maximizezi si cum sa il transformi in bani , cat mai multi . Te vom ajuta sa intelegi procesul de conversie , de obtinere a loialitatii membrilor de pe site-urile de specialitate , si implicit , cum sa lucrezi cat mai profesional si sa castigi cat mai mult . Ne vom asigura ca nu ne vei spune niciodata "Eu nu am traffic" !

MAI MULT TRAFFIC

TRAINING PERSONALIZAT PENTRU FIECARE MODEL

Training in videochat nu inseamna doar experienta acumulata pe care dorim sa ti-o impartasim , inseamna mai mult : sustinere , rabdare , inseamna sa-ti aratam cum sa procedezi in diversele situatii cu care te vei confrunta , inseamna suport online 24/7 din partea unor oameni cu foarte multa imaginatie si intelegere . Iti suntem alaturi atat online cat si offline si suntem aici sa te sustinem si sa te ajutam cu absolut tot ceea ce este omeneste posibil .

TRAINING PERSONALIZAT

ORGANIZARE SI LOGISTICA IMPECABILA

Mobilierul , tehnologia , retelistica si toate echipamentele aferente sunt doar instrumente . Si le poate permite relativ oricine si orice studio , insa utilizarea lor la capacitate maxima nu este la indemana tuturor . Ne mandrim cu cel mai inovativ sistem de management , implementat inca de la infiintarea noastra in 2011 si perfectionat peste timp . Invatam si ne informam in permanenta pentru a-ti putea oferi tot ceea ce este mai bun .

PREZENTARE STUDIO

NightProwl este unul din putinele studiouri de videochat din lume ce se bucura de un parteneriat oficial cu LiveJasmin , fiind inrolati in programul Jasmin Certified .

LiveJasmin este cea mai mare platforma de videochat din lume , iar noi ne bucuram de un parteneriat unic pentru orasul nostru .