CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

EVENIMENTE SI RELAXARE

Doar o minte relaxata si odihnita poate fi creativa . Din acest motiv , programele si evenimentele de relaxare , interne (in studio) , in tara sau in strainatate , sunt o prioritate pentru NightProwl .

DISTRACTIE SI TIMP LIBER

Timpul este o resursa extrem de importanta in viata noastra . Trebuie sa dozam eforturile noastre cu foarte mare atentie , pentru a obtine atat rezultate remarcabile in cariera de model videochat , cat si a avea o viata personala frumoasa , vacante si timp liber suficient . O balanta , un echilibru extrem de necesar .

Pentru ca la NightProwl Studio combinam distractia cu munca , pe langa vacante, calatorii , diferite evenimente cool, organizam cele mai AWesome Petreceri. Calatorim, ne distram si muncim impreuna pentru ca suntem o mare familie. Oriunde mergem Real Girls with Real Emotions sunt admirate si tratate cu mare respect. Avem o echipa intreaga care are grija ca fetele noastre sa primeasca tot ce e mai bun si care se ocupa ca petrecerile si evenimentele noastre sa fie perfecte.

De asemeni , ocazional organizam diverse zile speciale in cadrul studioului , cake day , cocktails day , fruits day , ice cream , si asa mai departe , pentru a avea zile cat mai frumoase si mai placute .

VACANTE SI CALATORII

Fie ca este vorba despre imbinarea utilului cu placutul (workshopuri , seminarii, summituri) , fie doar vacante in sensul clasic , destinatiile sunt intotdeauna alese cu atentie . Ibiza , Barcelona , Praga , Viena , Luxembourg , Budapesta , sunt doar cateva din bornele deja atinse de fetele ce lucreaza la NightProwl Studio . Ce alt studio iti mai ofera posibilitatea de a vizita aceste destinatii GRATUIT ? Pentru viitorul foarte apropiat (ianuarie 2018) ne propunem sa mai adaugam inca doua borne : Los Angeles si Las Vegas .

PLIMBARI PRIN ROMANIA

Avem o tara frumoasa , si ne place sa petrecem aici cel putin odata pe an . Incepand cu 2013 am incept sa sarbatorim fiecare an de existenta a studioului nostru , la un resort cochet de la munte , in Cetatea Carului , celebrand cu aceasta ocazie aniversarea anuala a studioului nostru .

MAI MULT TRAFIC DECAT ORICE ALT STUDIO

Facem aceasta afirmatie cu toata raspunderea aferenta , stiind concret ce inseamna "traffic web" , cum sa il generezi , cum sa il maximizezi si cum sa il transformi in bani , cat mai multi . Te vom ajuta sa intelegi procesul de conversie , de obtinere a loialitatii membrilor de pe site-urile de specialitate , si implicit , cum sa lucrezi cat mai profesional si sa castigi cat mai mult . Ne vom asigura ca nu ne vei spune niciodata "Eu nu am traffic" !

MAI MULT TRAFFIC

TRAINING PERSONALIZAT PENTRU FIECARE MODEL

Training in videochat nu inseamna doar experienta acumulata pe care dorim sa ti-o impartasim , inseamna mai mult : sustinere , rabdare , inseamna sa-ti aratam cum sa procedezi in diversele situatii cu care te vei confrunta , inseamna suport online 24/7 din partea unor oameni cu foarte multa imaginatie si intelegere . Iti suntem alaturi atat online cat si offline si suntem aici sa te sustinem si sa te ajutam cu absolut tot ceea ce este omeneste posibil .

TRAINING PERSONALIZAT

ORGANIZARE SI LOGISTICA IMPECABILA

Mobilierul , tehnologia , retelistica si toate echipamentele aferente sunt doar instrumente . Si le poate permite relativ oricine si orice studio , insa utilizarea lor la capacitate maxima nu este la indemana tuturor . Ne mandrim cu cel mai inovativ sistem de management , implementat inca de la infiintarea noastra in 2011 si perfectionat peste timp . Invatam si ne informam in permanenta pentru a-ti putea oferi tot ceea ce este mai bun .

PREZENTARE STUDIO

NightProwl este unul din putinele studiouri de videochat din lume ce se bucura de un parteneriat oficial cu LiveJasmin , fiind inrolati in programul Jasmin Certified .

LiveJasmin este cea mai mare platforma de videochat din lume , iar noi ne bucuram de un parteneriat unic pentru orasul nostru .