CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

EVENIMENTE SI RELAXARE

Doar o minte relaxata si odihnita poate fi creativa . Din acest motiv , programele si evenimentele de relaxare , interne (in studio) , in tara sau in strainatate , sunt o prioritate pentru NightProwl .

DISTRACTIE SI TIMP LIBER

Timpul este o resursa extrem de importanta in viata noastra . Trebuie sa dozam eforturile noastre cu foarte mare atentie , pentru a obtine atat rezultate remarcabile in cariera de model videochat , cat si a avea o viata personala frumoasa , vacante si timp liber suficient . O balanta , un echilibru extrem de necesar .

Pentru ca la NightProwl Studio combinam distractia cu munca , pe langa vacante, calatorii , diferite evenimente cool, organizam cele mai AWesome Petreceri. Calatorim, ne distram si muncim impreuna pentru ca suntem o mare familie. Oriunde mergem Real Girls with Real Emotions sunt admirate si tratate cu mare respect. Avem o echipa intreaga care are grija ca fetele noastre sa primeasca tot ce e mai bun si care se ocupa ca petrecerile si evenimentele noastre sa fie perfecte.

De asemeni , ocazional organizam diverse zile speciale in cadrul studioului , cake day , cocktails day , fruits day , ice cream , si asa mai departe , pentru a avea zile cat mai frumoase si mai placute .

VACANTE SI CALATORII

Fie ca este vorba despre imbinarea utilului cu placutul (workshopuri , seminarii, summituri) , fie doar vacante in sensul clasic , destinatiile sunt intotdeauna alese cu atentie . Ibiza , Barcelona , Praga , Viena , Luxembourg , Budapesta , sunt doar cateva din bornele deja atinse de fetele ce lucreaza la NightProwl Studio . Ce alt studio iti mai ofera posibilitatea de a vizita aceste destinatii GRATUIT ? Pentru viitorul foarte apropiat (ianuarie 2018) ne propunem sa mai adaugam inca doua borne : Los Angeles si Las Vegas .

PLIMBARI PRIN ROMANIA

Avem o tara frumoasa , si ne place sa petrecem aici cel putin odata pe an . Incepand cu 2013 am incept sa sarbatorim fiecare an de existenta a studioului nostru , la un resort cochet de la munte , in Cetatea Carului , celebrand cu aceasta ocazie aniversarea anuala a studioului nostru .