NightProwl Studio Videochat Galati

Franciza studio videochat NightProwl

NightProwl nu isi propune sa deschida un numar foarte mare de studiouri francizate , iar nisa pe care dorim sa activam este cea a studiourilor mici , de 8 - 15 camere de lucru , niciodata mai mari (flagship-ul nostru , studioul din Galati , are doar 10 camere ).
Am deschis aceasta oportunitate de francizare in primavara anului 2017 si , deja , avem functional primul studio de videochat francizat : NightProwl Constanta . Avem in target doar locatii ce se afla nu foarte departe de Galati , si in orase pe care le consideram cu mare potential ,precum : Iasi , Bucuresti , Brasov , Bacau , Piatra Neamt sau Ploiesti .

Potentialul acestui business

Un studio de videochat cu 10 camere de lucru trebuie sa aibe o cifra de afaceri anuala de minim 800.000 de dolari pana la 1.200.000 . Presupunand o medie anuala de 1.000.000 de dolari si o rata reala a profitabilitatii de circa 15 - 20 % (dupa achitarea tuturor cheltuielilor , inclusiv a taxelor) - arata un potential al business-ului de circa 150.000 - 200.000 de dolari PROFIT anual . Practic , inca din primul an de activitate , studioul francizat va inregistra profit (dupa recuperarea investitiei initiale - in cazul unui studio nou , construit de la zero) . E unul din putinele business-uri care au aceasta rata rapida de crestere , in general , recuperarea investitiei in alte business-uri (si apoi obtinerea de profit) fiind realizata in 2 sau chiar 3 ani .

NIVELUL INVESTITIEI INTR-UN STUDIO DE VIDEOCHAT CE RESPECTA STANDARDELE NIGHTPROWL este de 3500 - 5000 de dolari pentru fiecare camera de lucru . Acesta este exclusiv costul de amenajare a camerelor plus toata tehnica si logistica necesara in acestea . Se adauga costurile pentru amenajarea celorlalte spatii ale cladirii in care se desfasoara activitatea : birouri , holuri , toalete , precum si costurile legate de inchirierea spatiului si un buget suficient de generos pentru marketing (promovarea studioului) .

COSTURILE FRANCIZEI sunt de aproximativ 80.000 Euro pentru un studio cu 10 camere , incluzand aici amenajarea , costurile de francizare , marketing si instruirea profesionala a angajatilor din studioul francizat . Costurile exacte pot sa fie mai mari sau mai mici in functie de foarte multe criterii ce tin de orasul in care de deschide acest nou studio , stadiul investitiilor necesare (in ce stadiu se afla cladirea in care se va deschide noul studio , sau care este stadiul unui studio existent care doreste sa devina francizat) . Aceste detalii se vor discuta si stabili ulterior , suma mai sus mentionata fiind doar cu titlu informativ .

SELECTAREA PARTENERILOR se face pe criterii stricte , oameni cu un minim de experienta in business (nu obligatoriu in videochat) , oameni care au mai lucrat sau au mai condus colective (minima experienta manageriala) , oameni deschisi sa invete lucruri si abordari noi .

SUNA INTERESANT ? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii .

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Citeste detalii despre concursurile organizate de NightProwl si bonusurile pe care le oferim

  Bonusuri oferite
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !