CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

NIGHTPROWL : FRANCIZA VIDEOCHAT

NightProwl nu isi propune sa deschida un numar foarte mare de studiouri francizate , iar nisa pe care dorim sa activam este cea a studiourilor mici , de 8 - 15 camere de lucru , niciodata mai mari (flagship-ul nostru , studioul din Galati , are doar 10 camere ). Am deschis aceasta oportunitate de francizare in primavara anului 2017 si , deja , avem functional primul studio de videochat francizat : NightProwl Constanta . Avem in target doar locatii ce se afla nu foarte departe de Galati , si in orase pe care le consideram cu mare potential ,precum : Iasi , Bucuresti , Brasov , Bacau , Piatra Neamt sau Ploiesti .

Potentialul acestui business

Un studio de videochat cu 10 camere de lucru trebuie sa aibe o cifra de afaceri anuala de minim 800.000 de dolari pana la 1.200.000 . Presupunand o medie anuala de 1.000.000 de dolari si o rata reala a profitabilitatii de circa 15 - 20 % (dupa achitarea tuturor cheltuielilor , inclusiv a taxelor) - arata un potential al business-ului de circa 150.000 - 200.000 de dolari PROFIT anual . Practic , inca din primul an de activitate , studioul francizat va inregistra profit (dupa recuperarea investitiei initiale - in cazul unui studio nou , construit de la zero) . E unul din putinele business-uri care au aceasta rata rapida de crestere , in general , recuperarea investitiei in alte business-uri (si apoi obtinerea de profit) fiind realizata in 2 sau chiar 3 ani .

Investitiile necesare

Investitia este de 3500 - 5000 de dolari pentru fiecare camera de lucru . Acesta este exclusiv costul de amenajare a camerelor plus toata tehnica si logistica necesara in acestea . Se adauga costurile pentru amenajarea celorlalte spatii ale cladirii in care se desfasoara activitatea : birouri , holuri , toalete , precum si costurile legate de inchirierea spatiului si un buget suficient de generos pentru marketing (promovarea studioului) .

Costul aproximativ al unei francize

sunt de aproximativ 80.000 Euro pentru un studio cu 10 camere , incluzand aici amenajarea , costurile de francizare , marketing si instruirea profesionala a angajatilor din studioul francizat . Costurile exacte pot sa fie mai mari sau mai mici in functie de foarte multe criterii ce tin de orasul in care de deschide acest nou studio , stadiul investitiilor necesare (in ce stadiu se afla cladirea in care se va deschide noul studio , sau care este stadiul unui studio existent care doreste sa devina francizat) . Aceste detalii se vor discuta si stabili ulterior , suma mai sus mentionata fiind doar cu titlu informativ .

Selectarea partenerilor

Selectarea se face pe criterii stricte , oameni cu un minim de experienta in business (nu obligatoriu in videochat) , oameni care au mai lucrat sau au mai condus colective (minima experienta manageriala) , oameni deschisi sa invete lucruri si abordari noi .

Interesant ?

CONTACTEAZA-NE CHIAR ASTAZI !
Franciza@NightProwl.ro

Mai avem ceva sa-ti aratam ...

Înainte de a părăsi această pagină te invităm să vizionezi filmulețul nostru de prezentare