BucureștiIașiGalați

CUM SA AI TRAFIC CA MODEL DE VIDEOCHAT

Subiectul este extrem de vast, de complex, și nu vom intra în detaliile tehnice, a explicării termenilor specifici, ratelor de conversie și așa mai departe. În ceea ce urmează vă vom explica însă pe scurt ce facem noi, alături de modelele noastre, pentru a avea un succes garantat.

INTELEGEREA TRAFICULUI PE UN SITE DE VIDEOCHAT

Tu dacă ai avea un site sau un magazin, ce produse ai pune mai întâi în vitrină(?), sau în cazul unui magazin online ce produse ai arată pe prima pagină? Cele mai frumase și cele mai vândute, nu? Hai să transpunem acest lucru într-un site de videochat, caz în care ce va lista prima și prima dată un site de videochat? Modelele care sunt cele mai interactive și fac cele mai multe vânzări.

Orice site investește masiv în marketing (reclame pe internet) pentru a aduce trafic / potențiali clienți pe site. Este absolut normal să se ofere o vizibilitate mai mare modelelor care reușesc să convertească acești simpli vizitatori în membrii plătitori. În vitrina magazinului tău dacă ai pune produse care nu se vând crezi că ți-ar mai intra la fel de multă lume pe ușă? Nu cumva ti-ar scădea foarte mult vânzările? Acum înțelegem și raționamentul pentru care unele modele sunt listate preferențial pe site? Cum facem să devenim unul din aceste modele care primesc constant vizibilitate? Trebuie să înțelegem în primul rând termenul de traffic balance și apoi termenul de conversie. Să le luăm pe rând:

Traffic balance este procedeul prin care orice site de videochat rulează (da o șansă) fiecărui model. Desigur e puțin probabil ca această "șansă" să însemne zeci de membrii in room, dar îți va oferi suficientă vizibilitate pentru a putea demonstra că ai o rată de conversie bună, și de a crește astfel in ranking (ca și poziționare a profilului tău pe site). Practic, prin "traffic balance" toate modelele, indiferent de vechime, primesc suficient trafic. Dar noi vrem și mai mult nu-i așa (?), și atunci cum putem obține mai mult? Raspunsul e simplu : fiind un model care are o conversie bună.

CE ESTE CONVERSIA PE PLATFORMELE DE VIDEOCHAT

Ei bine despre conversie putem spune foarte multe, dar vom exemplifica extrem de simplu. Dacă crezi că în videochat e suficient să stai online și vor cădea membrii la picioarele tale, fie ai o părere extraordinar de bună despre tine (ceea ce nu e obligatoriu un lucru rău), fie ai o părere foarte proastă despre bărbați. În orice caz, lucrurile nu se întâmplă așa, motiv pentru care, pentru a avea o rată de conversie cât mai bună sunt necesare ca anumite criterii să fie îndeplinite. Aceste criterii pot să fie de natură tehnică (lumini, calitatea imaginii, a sunetului și așa mai departe), sau de natură logistică (decorul din care lucrezi de exemplu). Sunt foarte importante și detaliile de tip: numele tău online, poză de profil (calitatea artistică a acesteia). E importantă imaginea ta online (cum te îmbraci, makeup, părul, accesoriile vestimentare), precum la fel de important este și trainingul pe care îl primești. Dacă aceste lucruri sunt impecabile (și lucrând într-un studio precum NightProwl ar trebui să fie) atunci mai rămâne un singur criteriu, poate cel mai important: felul în care comunici, felul în care relaționezi cu membrii sau altfel spus atitudinea ta online. Fă-te remarcată prin atitudine, prin prezența ta, prin a comunica frumos cu toți (și nu doar selectiv cu cine consideri tu că merită), prin naturalețe, zâmbet, voie bună. Trebuie să transmiți o stare de bine, să fii plăcută atunci când cineva se uită la streamul tău de live chat. Și trebuie să faci asta tot timpul, și când te simți OK, și atunci când NU. Camera poate să ascundă multe, dar nu poate ascunde tristețea sau negativismul. Sperăm acum că e clar ce reprezintă rata de conversie și cum poți ajunge prima pe site.

NightProwl îți oferă nu doar toate resursele tehnice și logistice la superlativ, dar și cei mai buni traineri (prezenți la toate evenimentele internaționale de specialitate pentru a se informa constant). Suntem aici pentru a te ajuta, pentru a te motiva în fiecare zi să fii mai bună. Suntem aici și suntem cei mai buni pentru că știm să punem în aplicare lucrurile în așa fel încât rată ta de conversie să fie de top.

AVANTAJELE DE A LUCRA PE UN SINGUR SITE

Atunci când un studio nu stăpânește tehnicile de conversie și nu reușește să genereze trafic pentru modelele sale, găsește ca alternativă lucrul pe mai multe platforme în același timp. În unele cazuri, dar nu întotdeauna, acest procedeu reglează cel puțin parțial problema traficului unui model, dar va avea ca rezultat direct modele confuze și proceduri de lucru greoaie și frustrante (trebuie să ieși offline sau să mergi în members pe celelalte site-uri când ai un privat pe unul dintre ele, etc.). În practică, studioul își transferă propria neputință in a genera trafic către modelele sale, acestea având un job semnificativ mai greu decât atunci când au oportunitatea să lucreze eficient pe un singur site.

NightProwl Studio îți va oferi oportunitatea de a performa pe un singur site, cel mai potrivit pentru tine, fie el premium sau freemium. Avantajele pe care le putem enumera în acest sens sunt :

1. Te poți concentra și poți obține rezultate reale. Ai o singură platforma, un singur chatroom, totul devine simplu și ușor de înțeles.

2. Orice site promovează cu prioritate conținutul exclusiv, adică acele modele pe care un client nu le poate găsi în altă parte, pe alte site-uri, acesta fiind încă un avantaj solid în favoarea modelelor NightProwl.

3. Parteneriatele oficiale pe care le avem cu platformele cu care colaborăm, îți vor oferi extra vizibilitate - adică mai mult trafic decât la orice alt studio.

FIDELIZAREA SI COMUNICAREA

Fidelizarea membrilor este esențială pentru a-ți asigura un trafic constant bun. Modul și instrumentele prin care comunici cu aceștia, fie că vorbim de instrumente de marketing, fie că vorbim de instrumente de conversie, de diverse aplicații sau de social media - crează acea legătură specială dintre model și fanii săi. Fiecare model sau studio are propria lui definiție față de un membru fidel. De multe ori, multe modele sau studiouri fac gresala de a "măsură" fidelitatea unui membru în dolari, cu cât mai mulți, cu atât este "mai fidel". Din punctul nostru de vedere este greșit. Un membru fidel este și acela care cheltuie foarte puțin (pentru că atât își permite financiar) sau chiar deloc. Aceștia pot "compensa", și o vor face întotdeauna, prin implicare, susținere, suport in rețelele de socializare, etc.

Să dăm un exemplu: pentru Lady Gaga un fan este și acela care își permite să cumpere ultimul său album, și acela care își permite să cumpere un bilet la concertele sale, dar și acela care nu-și permite aceste lucruri - dar face o propagandă bună: postări pe social media, generează vizualizări pe youtube, diverse alte materiale online - lucruri care în final au un singur rezultat: o mai mare popularitate în mediul online, popularitate pe care ulterior Lady Gaga o va monetiza în bani.
Știm că în final totul se rezumă la bani, dar gândindu-ne numai la bani - nu îi vom obține. Din acest motiv NightProwl e cu adevărat un studio altfel, un studio care te va învață să prețuiești fiecare fan, și fiecare fan va genera un tip de plus valoare pentru brandul tău de model, plus valoare care în final va avea un singur rezultat: mai mulți bani pentru tine.

Prin trainingul de care vei beneficia ca model NightProwl, prin multiple ședințe comune de brainstorming, prin suportul unei echipe dedicate de development & social media - fidelizarea membrilor devine un subiect ușor de abordat pentru tine, și o garanție că vei avea trafic suficient, pe care desigur să îl convertești în $$.

ACHIZITIE DE TRAFIC

Sunt foarte multe instrumente prin care un studio poate să achiziționeze trafic pentru modelele sale. NightProwl este unul din puținele studiouri care o face cu adevărat și la modul profesional, motiv pentru care suntem nelipsiți de la evenimentele internaționale de profil precum WebmasterAccess, Affiliates World, TheEuropeanSummit și așa mai departe. Am testat zeci și sute de campanii în ultimii ani, de modalități, trial & failure, de surse de trafic, de parteneriate. Am investit foarte mult timp, resurse și bani pentru a optimiza în timp campaniile de media buying (achiziție targetata de trafic). Suntem gata să-ți livrăm și ție extra-trafficul web de care ai nevoie pentru a genera cât mai mulți bani.