Trafic si training modele videochat

CUM SA AI TRAFIC CA MODEL DE VIDEOCHAT

Subiectul este extrem de vast, de complex, și nu vom intra în detaliile tehnice, a explicării termenilor specifici, ratelor de conversie și așa mai departe. În ceea ce urmează vă vom explica însă pe scurt ce facem noi, alături de modelele noastre, pentru a avea un succes garantat si cum obtinem câștiguri financiare fabuloase.

INTELEGEREA TRAFICULUI PE UN SITE DE VIDEOCHAT

Tu dacă ai avea un site sau un magazin, ce produse ai pune mai întâi în vitrină(?), sau în cazul unui magazin online ce produse ai arată pe prima pagină? Cele mai frumase și cele mai vândute, nu? Hai să transpunem acest lucru într-un site de videochat, caz în care ce va lista prima și prima dată un site de videochat? Modelele care sunt cele mai interactive și fac cele mai multe vânzări.

Orice site investește masiv în marketing (reclame pe internet) pentru a aduce trafic / potențiali clienți pe site. Este absolut normal să se ofere o vizibilitate mai mare modelelor care reușesc să convertească acești simpli vizitatori în membrii plătitori. În vitrina magazinului tău dacă ai pune produse care nu se vând crezi că ți-ar mai intra la fel de multă lume pe ușă? Nu cumva ti-ar scădea foarte mult vânzările? Acum înțelegem și raționamentul pentru care unele modele sunt listate preferențial pe site? Cum facem să devenim unul din aceste modele care primesc constant vizibilitate?

Traffic balance este procedeul prin care orice site de videochat rulează (da o șansă) fiecărui model. Desigur e puțin probabil ca această "șansă" să însemne zeci de membrii in room, dar îți va oferi suficientă vizibilitate pentru a putea demonstra că ai o rată de conversie bună, și de a crește astfel in ranking (ca și poziționare a profilului tău pe site). Practic, prin "traffic balance" toate modelele, indiferent de vechime, primesc suficient trafic. Dar noi vrem și mai mult nu-i așa (?), și atunci cum putem obține mai mult? Raspunsul e simplu : fiind un model care are o conversie bună.

Ideal este să înțelegem că traficul nu trebuie să fie măsurat în funcție de câți bani faci. Poți avea zeci de membrii în room, potențiali clienți, și totuși să nu faci un dolar. Într-o astfel de situație poate că nu e de vină site-ul. Fă-ți de fiecare dată o analiză obiectivă, vezi dacă nu cumva atitudinea ta este greșită.

VREI SĂ ȘTII CÂT AI PUTEA CÂȘTIGA LUCRÂND CA MODEL DE VIDEOCHAT ?
CALCULATOR ONLINE

CE ESTE CONVERSIA PE PLATFORMELE DE VIDEOCHAT

Dacă crezi că în videochat e suficient să stai online și vor cădea membrii la picioarele tale, fie ai o părere extraordinar de bună despre tine (ceea ce nu e obligatoriu un lucru rău), fie ai o părere foarte proastă despre bărbați. În orice caz, lucrurile nu se întâmplă așa, motiv pentru care, pentru a avea o rată de conversie cât mai bună sunt necesare ca anumite criterii să fie îndeplinite. Aceste criterii pot să fie de natură tehnică (lumini, calitatea imaginii, a sunetului și așa mai departe), sau de natură logistică (decorul din care lucrezi de exemplu).

Sunt foarte importante și detaliile de tip: numele tău online, poză de profil (calitatea artistică a acesteia). E importantă imaginea ta online (cum te îmbraci, makeup, părul, accesoriile vestimentare), precum la fel de important este și trainingul pe care îl primești. Dacă aceste lucruri sunt impecabile, atunci mai rămâne un singur criteriu, poate cel mai important: felul în care comunici, felul în care relaționezi cu membrii sau altfel spus atitudinea ta online.

Fă-te remarcată prin atitudine, prin prezența ta, prin a comunica frumos cu toți (și nu doar selectiv cu cine consideri tu că merită), prin naturalețe, zâmbet, voie bună. Trebuie să transmiți o stare de bine, să fii plăcută atunci când cineva se uită la streamul tău de live chat. Și trebuie să faci asta tot timpul, și când te simți OK, și atunci când NU. Camera poate să ascundă multe, dar nu poate ascunde tristețea sau negativismul. Sperăm acum că e clar ce reprezintă rata de conversie și cum poți ajunge prima pe site.

NightProwl îți oferă nu doar toate resursele tehnice și logistice la superlativ, dar și cei mai buni traineri (prezenți la toate evenimentele internaționale de specialitate pentru a se informa constant). Suntem aici pentru a te ajuta, pentru a te motiva în fiecare zi să fii mai bună. Suntem aici și suntem cei mai buni pentru că știm să punem în aplicare lucrurile în așa fel încât rată ta de conversie să fie de top. Suntem prezenti in Galati, Iasi, precum si un studio de videochat in Piata Unirii din Bucuresti.

AVANTAJELE DE A LUCRA PE UN SINGUR SITE

Atunci când un studio nu stăpânește tehnicile de conversie și nu reușește să genereze trafic pentru modelele sale, găsește ca alternativă lucrul pe mai multe platforme în același timp. În unele cazuri, dar nu întotdeauna, acest procedeu reglează cel puțin parțial problema traficului unui model. În practică, studioul își va transfera propria neputință in a genera trafic către modelele sale, acestea având un job semnificativ mai greu decât atunci când au oportunitatea să lucreze eficient pe un singur site.

NightProwl Studio îți va oferi oportunitatea de a performa pe un singur site, cel mai potrivit pentru tine, fie el premium sau freemium. Stiai de exemplu ca suntem studio oficial LiveJasmin ? Avantajele pe care le putem enumera în acest sens sunt :

1. Te poți concentra și poți obține rezultate reale. Ai o singură platforma, un singur chatroom, totul devine simplu și ușor de înțeles.

2. Orice site promovează cu prioritate conținutul exclusiv, adică acele modele pe care un client nu le poate găsi în altă parte, pe alte site-uri, acesta fiind încă un avantaj solid în favoarea modelelor NightProwl.

3. Parteneriatele oficiale pe care le avem cu platformele cu care colaborăm, îți vor oferi extra vizibilitate - adică mai mult trafic decât la orice alt studio.

CELE MAI BUNE SITE-URI DE VIDEOCHAT

Nu cauta să lucrezi cu site-uri mici, obscure. Nu crede în fantezia că pe un site cu modele puține vei avea mai multă vizibilitate, pentru că fix lipsa de modele de pe site-ul respectiv denotă că acolo nu există trafic. Caută întotdeauna să te remarci și să faci diferența pe cele mai mari și mai importante platforme de videochat existente pe internet. Câteva sugestii în acest sens :

FIDELIZAREA SI COMUNICAREA

Fidelizarea membrilor este esențială pentru a-ți asigura un trafic constant bun. Modul și instrumentele prin care comunici cu aceștia, fie că vorbim de instrumente de marketing, fie că vorbim de instrumente de conversie, de diverse aplicații sau de social media - crează acea legătură specială dintre model și fanii săi. Fiecare model sau studio are propria lui definiție față de un membru fidel. De multe ori, multe modele sau studiouri fac gresala de a "măsură" fidelitatea unui membru în dolari, cu cât mai mulți, cu atât este "mai fidel". Din punctul nostru de vedere este greșit. Un membru fidel este și acela care cheltuie foarte puțin (pentru că atât își permite financiar) sau chiar deloc. Aceștia pot "compensa", și o vor face întotdeauna, prin implicare, susținere, suport in rețelele de socializare, etc.

Să dăm un exemplu: pentru Lady Gaga un fan este și acela care își permite să cumpere ultimul său album, și acela care își permite să cumpere un bilet la concertele sale, dar și acela care nu-și permite aceste lucruri - dar face o propagandă bună: postări pe social media, generează vizualizări pe youtube, diverse alte materiale online - lucruri care în final au un singur rezultat: o mai mare popularitate în mediul online, popularitate pe care ulterior Lady Gaga o va monetiza în bani.
Știm că în final totul se rezumă la bani, dar gândindu-ne numai la bani - nu îi vom obține. Din acest motiv NightProwl e cu adevărat un studio altfel, un studio care te va învață să prețuiești fiecare fan, și fiecare fan va genera un tip de plus valoare pentru brandul tău de model, plus valoare care în final va avea un singur rezultat: mai mulți bani pentru tine.

Dacă te gândești mai degrabă să lucrezi că model de acasă află din acest articol cum să faci videochat. Dacă ți-am captat atenția deja și vrei să aflii care este oferta noastră de angajări videochat, click aici.

Prin trainingul de care vei beneficia ca model NightProwl, prin multiple ședințe comune de brainstorming, prin suportul unei echipe dedicate de development & social media - fidelizarea membrilor devine un subiect ușor de abordat pentru tine, și o garanție că vei avea trafic suficient, pe care desigur să îl convertești în $$. Vezi si informatii despre studioul nostru videochat Galati.

STUDIO VIDEOCHAT CU TRAFIC SI PROMOVARE

În decursul anilor am auzit foarte multe modele, venite de la alte studiouri, care se plângeau de traficul scăzut de care beneficiau acolo. Ar fii foarte ușor pentru noi, ca studio de videochat, să spunem că instrumentele pe care le avem generează mai mult trafic decât orice alt studio din România poate genera. Ceea ce este real. Adevărul este însă undeva la mijloc.

În realitate, contează foarte mult și instruirea și trainingul de care un model beneficiază. Fără aceste elemente, un model de videochat poate să aibe tot traficul din lume dacă nu știe ce să facă cu el. În astfel de condiții este greu de spus dacă problema studiourilor din care aceste modele provin este cu adevărat traficul, sau trainingul.

Practic, contează foarte mult traficul atunci când știi cum să îl monetizezi, exact așa cum am menționat mai sus în acest articol, având o rată de conversie bună, fidelizând membrii și comunicând corect cu aceștia, învățând tehnici de manipulare și vânzări în mediul online, iar toate acestea sunt elemente de training la care NightProwl Studio excelează în egală măsură.

MARKETING CA MODEL DE VIDEOCHAT

Cuvântul marketing este intens utilizat în zilele noastre și uneori greu de definit sau înțeles. El poate să fie echivalent, sau să incorporeze cuvinte precum reclamă, promovare sau publicitate. În esență și ușor de explicat, marketing-ul în videochat este procesul prin care un client (sau membru) va alege un anumit model de videochat.

Din nou, așa cum am spus și mai sus, promovarea, traficul sau publicitatea sunt doar instrumentele prin care modelul primește mai multă expunere. Marketingul ține mai mult de comunicare și branding, ceea ce în cazul unui model poate să fie echivalentul profilului, a pozelor și filmulețelor, a descrierilor în general, a stilului abordat, poate chiar a unei nișe în care modelul în cauza are sau poate obține expertiză. Și aceste elemente țin foarte mult atât de training, cât mai ales de profesionalismul unui studio de videochat care chiar știe ce are de făcut in acest sens.

ACHIZITIE DE TRAFIC

Sunt foarte multe instrumente prin care un studio de videochat poate să achiziționeze trafic pentru modelele sale. NightProwl este unul din puținele studiouri care o face cu adevărat și la modul profesional, motiv pentru care suntem nelipsiți de la evenimentele internaționale de profil precum WebmasterAccess, Affiliates World, TheEuropeanSummit și așa mai departe. Am testat zeci și sute de campanii în ultimii ani, de modalități, trial & failure, de surse de trafic, de parteneriate. Am investit foarte mult timp, resurse și bani pentru a optimiza în timp campaniile de media buying (achiziție targetata de trafic). Suntem gata să-ți livrăm și ție extra-trafficul web de care ai nevoie pentru a genera cât mai mulți bani.

Videochat Bucuresti

Bulevardul Unirii Nr. 47, Bucuresti


NightProwl Videochat Iasi

Str. Petru Movila Nr. 64, Iasi


NightProwl Videochat Galati

Strada Morilor Nr. 181, Galati

  • Contactează-ne
  • Telefon : (+4) 0758.34.35.36
  • Email : office@ nightprowl.ro
  • Sediul central : Strada Esarfei Nr. 72, Sector 3, Bucuresti, 031868 Romania