Intrebari si raspunsuri videochat

De ce as face videochat ?
Videochatul este un job temporar, pe care sa il practici timp de cativa ani, si care te poate ajuta sa-ti atingi targeturi care de altfel ar fi imposibile de atins la un job normal : de la plata studiilor la casa, masina si un lifestyle cool.
Trebuie sa arat perfect ?
Trebuie doar sa ai grija de tine ca o femeie care se respecta (makeup, par ingrijit, epilat, etc).
Cati bani pot face in prima luna?
Oh! Depinde de atat de multe lucruri. Am intalnit cazuri in care fete noi au castigat cateva zeci de mii de lei din prima luna, dar si modele ale caror incasari au crescut in timp. Nu uita insa ca oferim un salariu minim garantat lunar de pana la 10,000 lei
As vrea sa incep la videochat dar nu am siguranta pentru a renunta la jobul actual.
Am putea raspunde cu umor ca nu suntem "cioara de pe gard" din proverbul din care ar trebui sa dai "vrabia din mana". Oportunitatile de a castiga foarte multi bani din videochat sunt infinit mai mari decat orice job ai avea in acest moment. Nu stii insa daca te-ai "potrivi" cu un job de model? Pana nu vei incerca nu vei reusi sa afli cat de repede te poti adapta la un job de model la videochat. Si nu... part time sau sa te imparti intre doua joburi nu vei reusi sa faci fata.
Nu ma descurc foarte bine cu limba engleza, ma pot angaja ?
Sigur ca da. Dar speram sa nu-ti lipseasca determinarea de a evolua si de a invata lucruri noi in fiecare zi.
Datele mele personale vor fi confidentiale ?
Da. Vei lucra pe site-uri care iti protejeaza confidentialitatea, sub un pseudonim (nume de scena) si cu profilul protejat de IP (persoanele din Romania nu pot accesa profilul tau).
Trebuie sa fac lucruri care nu-mi plac sau impotriva vointei mele?
Niciodata!
Daca nu-mi convine ceva, sau nu-mi place jobul, pot pleca oricand ?
Da!
Este legal? Pot avea probleme?
Videochatul este legal in Romania, iar contractele in baza carora vom colabora sunt revizuite de cei mai prestigiosi consultanti fiscali si juridici din Romania. Da, vei lucra intr-un studio solid din punct de vedere legal si nu vei avea probleme.
Angajati cupluri sau baieti ?
Nu. Angajam doar modele de sex feminin.
Cate ore trebuie sa lucrez?
Recomandarea noastra este de 40 de ore pe saptamana, la fel ca la orice alt job (8 ore pe zi x 5 zile pe saptamana)
Ce inseamna mai exact "program flexibil" in videochat ?
Majoritatea studiourilor din Romania iti impun un program strict. Noi iti propunem un program mult mai flexibil, cu programari ce pot sa fie modificate, si fara penalizari sau amenzi de neprezentare / intarziere la program (etc). In plus poti beneficia de concedii programate.
Cum adica "noi formam modele de top" ?
"Noi nu doar angajam modele, noi formam modele de top" este un slogan al nostru bazat pe urmatoarea realitate : peste 30% din modelele noastre castiga peste 10,000 de dolari la fiecare doua saptamani, iar alte 25% dintre ele au castiguri medii intre 5000 si 10,000 de dolari (dublu lunar). In acest context putem afirma ca "noi formam modele de top".
Daca nu am mai lucrat si nu am experienta, pot ajunge un model de top?
Experienta este irelevanta. Si daca ai lucrat ani de zile intr-un sistem gresit? Noi te vom forma de la zero, indiferent daca ai mai lucrat ca model sau nu. Si da, poti ajunge un model de top.
Care este comisionul platit unui model ?
Vei primi 55% din realizari plus eventuale cadouri si bonusuri de performanta.
Sunt alte studiouri care ofera comisioane mai mari. De ce sa aleg oferta voastra ?
Realistic vorbind, 55% din ceva consistent inseamna mult mai mult decat 70 sau 80% din nimic.
O sa fiu platita in dolari, euro sau lei ?
Poti alege intre plata in Euro si plata in Lei. Platile sunt calculate transparent, fara penalizari.
Pot sa lucrez de acasa?
Nu. NightProwl nu ofera servicii modelelor care doresc sa lucreze de acasa. Consideram ca un model poate face performanta doar intr-un mediu profesional si cu atentie acordata zilnic, prin discutii face-to-face, lucruri care nu se pot intampla in colaborarea cu un model "de acasa".
Asigurati cazare? Este gratuita?
Daca iti doresti sa te muti in unul din orasele in care NightProwl este prezent, ramane doar sa ne contactezi. Cu siguranta vom gasi solutii si te vom ajuta cu cazarea.
Trebuie sa platesc ceva ?
Absolut nimic!
Se dau probe practice sau teste la interviu?
Nu.
Cum va decurge un interviu?
Vei avea o discutie cu managerul studioului. Iti vom raspunde la orice intrebari, ne vom cunoaste, si vom afla daca ne placem reciproc in sensul profesional al unei posibile colaborari.
De ce documente am nevoie?
Orice act de identitate valid (cartea de identitate, permis de conducere sau pasaport) care sa ateste ca ai implinit varsta de 18 ani.
Cum procedez mai exact pentru a ma prezenta la un interviu?
Suntem prezenti in Bucuresti cu doua locatii in zona P-ta Unirii, precum si in Galati si Iasi. Gasesti datele de contact ale studiourilor noastre pe aceasta pagina (click aici)

ANGAJARI NIGHTPROWL STUDIO

PROGRAMEAZĂ INTERVIU