CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

CASTIGA O MAZDA 2 CU NIGHTPROWL STUDIO

Dorim sa implinim visul oricarei tinere din Romania : prima masina . In afara de motivare , dorim ca acest concurs sa contureze de asemeni profilul femeii independente si de succes , o traditie a studioului nostru .
Asadar , in perioada 1 Noiembrie 2017 - 1 Mai 2018 - ai sansa de a castiga o superba Mazda 2 nou nouta .

PREZENTARE GENERALA

Acesta este un concurs tip tombola . Pe scurt , in perioada 1 noiembrie 2017 - 1 mai 2018 , orice model care activeaza in cadrul studioului NightProwl , se califica automat la aceasta tombola , primind din start cate un talon de participare (fiecare model activ la data de 1 noiembrie primeste cate un talon , respectiv la angajare pentru orice model care soseste in studioul nostru dupa aceasta data) . Pe toata perioada celor sase luni de concurs , fiecare model va avea posibilitatea de a castiga taloane de participare suplimentare prin indeplinirea unor task-uri simple (respectarea programului de lucru , etc) si pentru depasirea recordurilor sale personale .

Astfel , la final , in cel mai transparent mod posibil , toate aceste taloane vor intra intr-o tragere la sorti ce va desemna castigatoarea masinii .

NOTE :
- acest concurs este valabil doar pentru studioul din Galati
- detaliile si regulamentele sunt cunoscute tuturor modelelor active (dorind sa ne pastram astfel pentru moment inovatia prin care motivam modelele noastre) .
- promotia se desfasoara respectand legislatia in vigoare a Romaniei .

Mai avem ceva sa-ti aratam ...

Înainte de a părăsi această pagină te invităm să vizionezi filmulețul nostru de prezentare