20 DE MOTIVE BINE ARGUMENTATE PENTRU ALEGEREA TA

Iti prezentam mai jos o lista cu 20 de elemente , sau 20 de motive pentru care ar trebui sa alegi NightProwl studio , aceasta lista cuprinzand atat serviciile pe care le oferim , bonusurile , avantajele reale , cat si valorile morale dupa care ne ghidam si in baza carora putem obtine impreuna rezultate financiare exceptionale .

01

SALARIU MINIM GARANTAT

Faptul ca recordul absolut de pe siteul LiveJasmin - in valoare de 83.000 de dolari in doua saptamani - a fost obtinut de un model al studioului nostru , nu este o intamplare ci un rezultat al muncii eficiente pe care o depunem cu totii , staff si modele. Asa cum spune si unul din sloganurile nostre , noi nu "lucram" cu modele , noi instruim si formam modele de top .

02

ŞI MAI MULŢI BANI

Utilizam cu maxima eficienta programele de afiliere , zonele de influencer , achizita de trafic targetat , monetizarea continutului si alte elemente , utilizand o serie de instrumente online si offiline care aduc o serie de venituri suplimentare fiecarui model , cu un minim de efort suplimentar depus . Maximizam astfel sursele de monetizare si valorile castigurilor tale.

03

$ 2500 $ MINIM GARANTAT

Si pentru ca suntem atat de increzatori ca putem crea din tine un model de succes care sa castige cu mult peste 2500 de dolari lunar , noi iti oferim pentru inceput aceasta minim garantare de 10.000 lei (sau 2500 de dolari) . Prima luna este intotdeauna cea mai dificila (acumularea de experienta , emotiile , etc.) iar noi ne dorim sa fi multumita si relaxata inca din start .

04

FĂRĂ AMENZI SAU PENALIZĂRI

Totul este absolut transparent , scris in contractul legal pe care il vei primi inca din prima ta zi de lucru . Nu avem si in consecinta nu aplicam un sistem de amenzi sau penalizari . Consideram ca e obligatia noastra sa gasim modalitati de a te responsabiliza si motiva - altele decat prin "teroarea" amenzilor .

05

COMISIOANE ŞI PLAŢI CORECTE

Totul este transparent , ai in permanenta acces la conturile si statisticile tale . Comisioanele sunt calculate corect iar platile sunt efectuate intotdeauna la timp si la cursul valutar oficial al bancii .
Avem reputatia platilor facute intotdeauna la timp de mai bine de 7 ani !

06

SIGUR SI 100% LEGAL

Poate ca domeniul nostru de activitate este considerat uneori "tabu" insa cu siguranta nu este ilegal . In acest sens ne platim taxele si impozitele si respectam atat regimul fiscal cat si legile Romaniei , ca orice alta firma / companie din tara noastra . La NightProwl vei avea contract legal inca din prima zi de lucru .

07

10% BONUS DE RECOMANDARE

Ai o prietena careia vrei sa-i recomanzi NightProwl Studio ? Ei bine , noi iti oferim 10% din castigurile acesteia in fiecare luna . Poti castiga sute sau chiar mii de dolari in fiecare luna doar din recomandarile tale . Atentie insa , este valabil numai pentru modelele active ale studioului .

08

PROGRAM FLEXIBIL ŞI CONCEDII FRUMOASE

Programul ti-l alegi in fiecare saptamana dupa disponibilitatea ta . Munca unui model de videochat este obositoare , motiv pentru care iti oferim 15 zile de vacanta la fiecare 3 luni calendaristice .

09

CONCURSURI MOTIVANTE

In fiecare an desfasuram promotii sau concursuri extrem de motivante , cu premii constand in vacante , vouchere bonus , autoturisme , telefoane mobile de ultima generatie sau premii consistente in bani . Pentru ca modelele de top merita intotdeauna ce este mai bun .

10

OPERAŢII ESTETICE GRATUITE

Cu totii ne dorim sa avem o imagine impecabila cu care sa ne mandrim . Din acest motiv NightProwl Studio ofera modelelor sale gratuitate la operatii de infrumusetare , si aici nu ne referim doar la silicoane ci si la dantura sau alte imbunatatiri pe care acestea doresc sa si le aduca .

11

INVESTIM IN IMAGINEA TA

Pentru ca imaginea ta online conteaza enorm , investim zilnic in imaginea ta . Astfel , beneficiezi de un make-up si o coafura gratuita in fiecare zi , realizata de stilistii nostrii . Vei avea astfel un mare avantaj fata de multe alte modele de pe site .

12

FOTO SI VIDEO PROFESIONAL

Imaginea ta include si un portofoliu foto-video pe care NightProwl il va realiza la superlativ cu cei mai buni si cei mai la moda fotografi si videografi din Romania , actuali sau fosti colaboratori ai revistelor precum Playboy .

13

COLECTIV PRIETENOS , COMUNICARE EFICIENTA

Stafful nostru nu este doar un bun cunoscator al domeniului "videochat" ci a urmat si multiple cursuri profesionale de comunicare (printre altele) . Ne dorim intotdeauna o comunicare eficienta si un colectiv prietenos si armonios , orientat catre performanta .

14

DISTRACTII SI EXCURSII

Oferim oportunitatea modelelor noastre sa ne insoteasca (gratuit) la evenimentele si galele de premiere internationale la care studioul nostru participa , astfel incat multe din fete au vizitat : Los Angeles , Las Vegas , Miami , Praga , Lisabona , Barcelona , Viena , precum si multiple teambuilding-uri in Moeciu sau Mamaia .

15

PROMOVARE SI TRAFIC

O echipa care lucreaza pentru tine si promovarea ta pe siteurile de specialitate , respectand in acelasi timp indicatiile tale legate de confidentialitate . O reteta a succesului garantat .

16

PARTENERIAT OFICIAL CU LIVEJASMIN

Un alt atu pentru modelele NightProwl este reprezentat de acest parteneriat oficial cu LiveJasmin , prin inrolarea studioului nostru in programul Jasmin Certified .

17

TRAINING EFICIENT

O echipa de real profesionisti in domeniu iti va fi in permanenta aproape , te va ajuta si te va sustine pe tot parcursul colaborarii noastre , avand un singur scop : sa ne asiguram ca esti multumita si ca veniturile tale financiare sunt maximizate .

18

DECORURI SUPERBE , LOGISTICA IMPECABILA

Modelele NightProwl beneficiaza de cele mai moderne decoruri , o logistica (lumini , accesorii , etc) impecabila , precum si de o tehnologie de lucru (camere , calculatoare , etc) de ultima generatie , cu un suport tehnic si logistic profesional .

19

SERIOZITATE

Nu ... din pacate nu e text de umplutura . Seriozitatea a devenit un lucru atat de rar in Romania incat trebuie sa-l includem in cele 20 de motive . Noi ne respectam si onoram intotdeauna promisiunile .
Performantele in videochat nu se pot realiza fara seriozitate !

20

VALORI MORALE

Ne ghidam dupa principii morale foarte clare . Vei fi tratata intotdeauna cu respect , corectitudine , profesionalism , si nu vom avea de la tine decat asteptarea de a ne trata in acelasi mod .

Programează un interviu


Hai să stăm de vorba și să ne cunoaștem. Suntem aici să-ți răspundem la orice întrebare și să-ți explicăm în detaliu orice dorești să știi.

Contactează-ne acum