STUDIOUL DE VIDEOCHAT PE CARE IL CAUTAI

De ce vei alege NightProwl Studio ? Pentru ca suntem extrem de sinceri, si toate ofertele sau informatiile de pe aceasta pagina sunt cat se poate de reale, iar noi iti putem dovedi acest lucru oricand. Ne bucuram ca esti aici, si te asteptam cat mai curand alaturi de noi, in universul Real Girls with Real Emotions by NightProwl Studio.

Proiecte cool intr-un studio de videochat ?

Viziunea noastra? Videochatul trebuie sa fie distractiv. Imagineaza-ti un job plin oameni cool, care calatorsc in jurul lumii, pentru a crea cele mai cool poze, videouri si experiente, si sa castigi si foarte - foarte multi bani din asta. Cum ti se pare acest job ? De astazi poate sa fie jobul tau!

PREMII SI PARTENERIATE
"Am filmat reclame pentru LiveJasmin in Los Angeles, si am participat la multe evenimente internationale in Miami si in mai toata Europa. Am castigat numeroase premii si am generat peste un milion de dolari. Cam asta inseamna in cateva randuri NightProwl pentru mine."

"Echipa asta "nebuna" e fabulos de creativa, generand idei si proiecte care sa ne scoata din rutina, care sa ne ajute sa evoluam constant, si care sa ne aduca din ce in ce mai multi bani. Nu cresti ca om, ca model, ca incasari, decat daca chiar nu-ti doresti sa o faci..."

"Mi-am dorit foarte mult sa lucrez cu NightProwl, si am avut ambitia sa devin o "Real Girl". Mi-am bifat deja visul de a avea implanturi silicon si am ajuns deja la incasari de peste 20,000 de dolari. Toate astea in mai putin de trei luni."

Cati bani se pot castiga lucrand la videochat ?


Media incasarilor modelelor din programul Real Girls depaseste cu mult $20,000 lunar, intr-un program de lucru normal. Secretul ? Training de calitate, si multa atentie pe fiecare detaliu - din partea echipei noastre de traineri.

Fetele din clip arata impecabil. Vreau si eu sa fiu la fel!


Vei beneficia de o reala sustinere pentru a ajunge ca imaginea ta sa fie similara cu cea a fetelor din clip, inclusiv prin faptul ca iti vom plati operatiile estetice, sau implanturi silicon. Poti si tu arata ca fetele din clip!

Chiar am sa calatoresc in jurul lumii cu Real Girls ?


Datorita pandemiei, aceasta este perioada cea mai potrivita sa-ti strangi bani pentru a-ti permite orice rasfat atunci cand vei calatori. Dar da, cand pandemia va trece, Real Girls vor calatori din nou, si tu li te poti alatura.

Pe ce site voi lucra? Aveti suficient trafic ?


Avem parteneriate exclusive si relatii excelente atat cu platforme premium si si freemium. Vei lucra pe site-ul care ti se potriveste cel mai bine. Trafic? Avem propriul departament de trafic si media buying, de care vei beneficia din plin.

Care este programul de lucru la videochat NightProwl ?


Un program normal ca la oricare alt job : 5 zile pe saptamana , 8 ore pe zi. La alte studiouri ti se vor cere mai multe ore, noi iti cerem doar sa fii receptiva la training si suport, si astfel vei face multi bani intr-un program normal de munca.

Este adevarat ca voi primi o camera de lucru personalizata ?


Nu se va intampla din prima zi, dar da, suntem inca singurul studio care ofera posibilitatea de camera exclusiva si personalizata, pentru fiecare model care se demonstreaza a fi serios, si care astfel merita un astfel de beneficiu.